De curând am scris postarea Anul 2003 și am pomenit de lucrările din Siria. Mi-am adus aminte că și Mihai Mitroi a făcut parte din echipa care s-a deplasat în Siria. Atunci mi-am zis că fac o mare nedreptate, deoarece public din 2009 și am scris foarte voalat despre actualul Vicepreședinte Prospecțiuni SA. Mihai Mitroi merită cel puțin un serial fluviu, mai mare decât al lui Norin Popescu care este un venetic în Prospecțiuni SA.
Cum putem să aflăm mai multe lucruri despre Mihai Mitroi? Simplu. Dăm o căutare google mihai mitroi prospectiuni sa.În câteva fracțiuni de secundă avem grupate peste 750,000 de selecții, dar numai 19 pagini vor fi afișate. Este greu să cauți între atâtea rezultate ceva despre Mihai Mitroi, mai ales că multe lucruri se repetă. Această postare fluviu va răspunde acestei necesități.
Din 12 ianuarie 2010, Mihai Mitroi este pe Facebook. Să ne reamintim că din 24 noiembrie 2008 Gehrig Schultz este la Prospecțiuni, iar din 3 ianuarie 2009 apare și Tony Paduano.
Pe cine găsim dintre prietenii de început ai lui Mihai Mitroi?
-Phillip Machett- ing. șef la Prospecțiuni. În târg se spune că a fost strungar. Unde ai făcut facultatea Phil? La Codecs?
-Mihaela Stănescu, actuala Manager Training, care era în aproprierea lui Tony Paduano, în principal ca vorbitoare de limba engleză
-Tim Branch actualul Vicepreședinte Prospecțiuni SA din februarie 2009
-Gehrig Schultz nu mai are nevoie de prezentare
-Romel Blîndu, șofer de șef de echipă și vibratorist la echipa 20 unde activa Mihai Mitroi ca șef de echipă.Acum pe știrile Digi 24, referitor la vibratoare apare ca tehnician
-Simon Wagner, Director economic- financiar la Prospecțiuni SA care a venit în 2009 și a stat până în aprilie-mai 2010
-Tony Paduano, Vicepreședinte, Manager dezvoltare organizațională Prospecțiuni SA, fost magazioner la Texas Instruments.
Cred că în grupa de prieteni inițiali, mai sunt încă două persoane.
Pe pagina de web a lui Prospecíuni SA, îl găsim pe Mihai Mitroi în Top Management ca Vicepreședinte și Chief QHSE officer pentru Quality, Health, Safety &Environment. Un amestec de limba română și engleză.
Pe Mihai Mitroi îl găsim și pe Linkedin. Aici el spune că are 45 de aptitudini și expertize. Gehrig Schultz care este mai mare în funcții, are numai 43 de aptitudini și expertize.
Mihai Mitroi este membru al grupului Schultz de profesioniști, care așa cum se prezintă, este un grup privat care are ca obiectiv învățarea pe termen lung.
Schultz Group of professionals
302 de membri
• Aderați
Profilul grupului
Grup privat.Pentru a solicita aderarea, faceți clic pe Aderați, iar solicitarea dvs. va fi examinată de un administrator de grup.
The Schultz Group of professionals is targeting all the people actively interested in lifelong learning. To resume in 2 words: personal development. It is designed to create an open virtual space for sharing of productive ideas in the fields of adults’ education.
Mulți oameni din Prospecțiuni au aderat la grupuri științifice sau profesionale legate de energie, petrol, societăți de geologie, geofizică etc.
http://www.schultz.ro Proprietarul site-ului este Alina M. Probabil Mihalache.
Va urma
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu