Totul despre Gehrig

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Totul despre Gehrig

Mesajde N Dobrescu » 02 Oct 2015, 21:05

Trebuie să recunosc că fără Gehrig, Prospecțiuni nu mai are niciun haz. Îmi plăcea foarte mult cum se lăuda el cu realizările de la Prospecțiuni și cu ce va face el în viitor. Acum Marius Milea și Mihai Mitroi sânt în anonimat aproape total. Au fiecare câte o apariție la câte o conferință. Mihai Mitroi a fost promovat în funcția de Director producție.
Eram îngrijorat de soarta lui Gehrig, de faptul că nu mai are loc de muncă. Apoi l-am văzut că este la Paris și mă gândeam că își caută de lucru la o companie din domeniu . De curând a înființat o companie în domeniu.În Olanda. Surus Geophisical http://www.surusgeo.com/ De unde vine numele de Surus? De la numele elefantului lui Hannibal, Surus, cu care acesta a traversat Alpii. Ca fondator al companiei, Gehrig nu poate fi decât President CEO.În pagina de prezentare a companiei Surus Geo putem citi despre realizările și experiența lui Gehrig.Este de notorietate că Gehrig este candidat la doctorat la Universitatea București, la fără taxe.Tot acolo,pe pagina de prezentare a lui Surus Geo, găsim și o poză cu Gehrig.Neinspirată poză.Ochiul stâng a lui Gehrig este mai închis decât ochiul drept și acest lucru este accentuat de purtarea ochelarilor. Este de așteptat ca să fie cooptați Andrew Clark și Tim Branch.
Tim Branch a fost concediat de la Prospecțiuni deoarece nu mai avea obiectul muncii: lucrări internaționale la Prospecțiuni. Lui Andrew Clark i s-a făcut propunerea să lucreze cu un salariu micșorat, dar nu a acceptat.
Eu cred că Gehrig știa ce-l așteaptă și de aceea și-a pregatit totul pentru că s-a mișcat foarte repede. Nu este de mirare ca Gehrig, care după 7 ani de căsătorie cu Prospecțiuni și care acum cunoaște psihologia românilor, să vină în România și să participe la licitații în domeniu. Poate închiria utilaje de la Prospecțiuni care este supradotată cu utilaje față de necesitațile actuale ale lui Prospecțiuni.Gehrig poate apela și la personalul din Prospecțiuni. Îl poate racola deoarece știe prețul fiecăruia. Și apoi au fost mulți favorizați care au plâns la plecarea lui Gehrig, ca atunci când a murit Stalin.
Chiar și în mediul de afaceri Gehrig are multe relații.Apoi sediul Petrom-OMV este la Viena și acolo nu știu dacă toate telefoanele sânt înregistrate.
Acum în CV-ul lui Gehrig găsim și lucrări de specialitate scrise în colaborare cu alți autori români sau de altă naționalitate.Până la venirea lui Gehrig la Prospecțiuni, nu aveam nici o informație despre lucrările de specialitate scrise de Gehrig.
Datorită lui Tender, Gehrig a ocupat următoarele poziții in România
-Chairman of the Board Tender Oil and Gas
-Chairman of the Board and CEO Tender Minerals
-CEO and Chairman of the Board Prospecțiuni SA
-Chairman of the Board Codecs
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA