[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Forumul lucrătorilor din GEOLOGIE şi GEOFIZICĂ • Vezi subiect - Prospecting news

Prospecting news

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Prospecting news

Mesajde N Dobrescu » 26 Sep 2013, 07:40

Prospecțiuni SA are o revistă internă de propagandă. Aici găsim cuvântul președintelui, interviu cu președintele, întrebări puse președintelui. Așa a fost construit și numărul 16 din 2013. Editorial team a fost : Critina Fartușnic, Internal Communication Managing Editor și Isabela Necșoiu, Marketing Coordinator. Am scris, a fost, pentru că după un an de osanale dedicate lui Gehrig Schultz,
Cristina Fartușnic nu mai este salariată la Prospecțiuni SA. Asta înseamnă că a cântat fals în cor.
Cristina Fartușnic a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și avea abilități pentru jobul pe care-l făcea. Înainte de Cristina Fartușnic, această muncă o făcea Mihaela Stănescu singură. Prospecțiuni SA a pierdut o vorbitoare de
limba engleză.
Așadar, Cristina Fartușnic este șomeră. Pentru orice om care devine șomer am un mare regret. Cristina Fartușnic te așept pe Forum sau pe undelucram.ro. Aici a scris Nicoleta Ciobanu și Adriana S și consider că partea femenină este reprezentată prea puțin pe acest forum. Dar aici munca este fără plată și văd că puțini se înghesuie.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Prospecting news

Mesajde N Dobrescu » 10 Noi 2013, 08:02

A apărut numărul 17 /octombrie 2013 din Știri Prospectate în haină nouă . Echipa editorială este formată din:
Cristina Colț, editor și Asistent Resurse Umane
Isabela Necșoiu, Coordonator Marketing
Andra Sas, Manager Marketing și Comunicare
Paula Cercel, Asistent Executiv
Larisa Aionesei, Asistent Marketing și Comunicare
După cum se vede, echipa este clădită pe scheletul Marketing-Comunicare-Resurse Umane. Avem nume noi, păcate vechi și păcate mult mai noi care ne leagă de anii de dinainte de 1989. Uităm trecutul și ne merităm aceiași soartă.
Din revistă nu lipsește cuvântul Președintelui: Scrisoarea Directorului General către angajații Prospecțiuni. Totodată în Știri găsim și răspunsurile Președintelui la întrebările puse evident de editor. Noutatea este scrisoarea deschisă a angajaților Prospecțiuni către Stimata Doamnă Schultz. Avem și o poză atașată cu doamna Schultz în mijlocul salariaților de la LAEG. Am mai scris undeva că
atunci când am fost în USA, la Tulsa, în Oklahoma, în oraș era un monument dedicat femeii pioner, femeia americancă care a fost alături de bărbat atunci când a fost colonizat Vestul. Era mai bună o poză cu acest monument atașat la textul scrisorii, decât poza festivistă cu personalul LAEG. Era în spiritul american. Dar acest spirit îl afli numai după ce vizitezi America.
Am citit cu interes interviul cu Directorul de Proiect de la echipa 19, Dăianu Gheorghe, Moșul.
În privința fotografiilor, cea mai spectaculoasă este cea prezentată de Dorin Dordea, Munții Caucaz, Georgia-septembrie 2013.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 12 Noi 2013, 08:08

Am spus deja în alt articol, că Prospecțiuni SA se va transforma dintr-un club de profesioniști într-un club de vorbitori de limba engleză. Nu m-am înșelat. M-am înșelat atunci când am spus că prin plecarea lui Cristina Fartușnic, Prospecțiuni SA pierde un vorbitor de limba engleză. Cristina Colț este vorbitoare de limba engleză, franceză și spaniolă. Și Gehrig Schultz este vorbitor de spaniolă.
Probabil că asta a contat atunci când a numit-o în locul lui Cristina Fartușnic.
Am săpat pe rețelele de socializare pentru a vă oferi date despre colectivul de redacție. Deja de doi ani am părăsit Prospecțiuni SA și au apărut multe noutăți tinere mai ales pe parte femenină.

Cristina Colț este absolventă a Universității Transilvania, Comunication and Public Relation în perioada 2007-2010.
A lucrat:
Decembrie 2007-aprilie 2008-Brașov, Comercial Worker Dockyand Islands
Noiembrie 2008-decembrie 2008 Promoter, Tex FM
Septembrie 2008-septembrie 2009 Volunteer for Golden Stag Press Center
Octombrie 2008-ianuarie 2009 Brașov, Telesales Agent Vodafone
Februarie 2011- mai 2011 Lugera, Trainer
Iunie 2011-august 2011 Lugera, Data Entry Coordinator
Decembrie 2012- prezent Prospecțiuni SA, Human Resources Assistant
Tipic pentru noua generație este schimbarea locului de muncă la intervale mici de timp.

Isabela Necșoiu este din octombrie 2011, Coordonator Marketing la Prospecțiuni SA.
Studii:
1992-1996 Translator Certificate, English, școala George Călinescu Constanța
1996-2000 Universitatea București, Bacelor of Arts, of Foreign Languages , English și Deutche Sprache
2003-2005 Școala Națională de Studii Politice și Administrative , Comunication and Public Relations
2012-2012 Codecs, Certificate, Project Management
A lucrat:
Martie 1998-septembrie 2000 Sc Super Microtop Assistant to general Manager
Septembrie 2000- noiembrie 2001 School no.1 Otopeni, English Teatcher
Noiembrie 2001-februarie 2004 Globe Ground Romania, Check-in Agent
Februarie 2004- februarie 2005 TNT Romania, Receptionist
Februarie 2005- mai 2005 UTI Sistems, Assistant to General Manager
Mai 2005-august 2006 Sc Eye Advertising, Account Manager
August 2006- noiembrie 2008 Sc Primavera Development, Office and Marketing Manager
Cred că tânăra generație după ce se angajează într-un loc, își caută alt loc de muncă. Fie mai comod, fie mai bine plătit. Există o perioadă noiembrie 2008-octombrie 2011 în care nu știu nimic despre Isabela Necșoiu.

Andra Sas este din ianuarie 2013 , Sales and Marketing Suprvizor in the Corporate Business Devolopment la Prospecțiuni SA. Andra Sas este singura din colectivul de redacție școlită în străinătate, la University of New Mexico-Robert O. Anderson, School of Management, BBA Finance and Entrepreneurial Studies.
A lucrat:
August 2010- septembrie 2011, Altela Ins- Aluquerque, Finance Executive Assistant
Septembrie 2011- septembrie 2012, Altela Ins- Aluquerque, Marketing Executive

Paula Cercel este din septembrie 2012 Executive Assistant.
Studii:
2004-2007 Universitatea București, Bacelor Degre, Philology
2004-2008 Universitatea București, Bacelor Degree, English, Italian
2008- 2010 Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Master Degree, Human Resources and Managerial Communication
A lucrat:
Iulie 2007-octombrie 2008 Monsanto, Sinești, Assistant Manager
Octombrie 2008- februarie 2011, Red Management Capital, Office Manager
Martie 2011-decembrie 2011, Roland Berger Strategy Consultants, Team Assistat
Decembrie 2011-aprilie 2012 , Transocean, Office Manager
Mai 2012- prezent Freelancer, Translator

Larisa Aionesei, nu am găsit pe internet date .

Observ că piața muncii caută oameni care au absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative sau care au masterate în comunicare. România a ajuns în stadiul în care se află deoarece nu mai producem lucruri cu valoare adăugată.
Nu credeam că după sângerosul decembrie 1989 să mai citesc articole cu titlul: Stimată Doamnă Schultz. Acum știu care este orientarea revistei Știri Prospectate și aștept articolul cu titlul: Mult iubită și stimată doamnă Schultz sau cu grafica Mult Iubită și Stimată Doamnă Schultz.
Fetelor, vine petrecerea de firmă în decembrie și trebuie să vă pregătiți.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 07 Ian 2014, 22:30

Am hotărât să public și ceva la rubrica legat de locurile și oamenii cu care am lucrat în cei 42 de ani petrecuți
în Geofizica.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 12 Ian 2014, 09:06

Am ieșit la pensie din electronică. Am crezut că mă voi pensiona și din forumul angajaților din Prospecțiuni. Dar Prospecțiuni SA prin oamenii săi de astăzi îmi dă subiecte noi de a scrie.
Citesc pe site-ul oficial a lui Prospecțiuni SA că Bucureștiul a fost primul oraș iluminat cu gaz aerian. Eu știam altceva și de aceea am dat o căutare google.Wikipedia – 1 noiembrie 1857- Timișoara, primul oraș iluminat public cu gaz, din România și Imperiul Habsburgic. Pe internet circulă multă informație neverificată și de aceea trebuie să ai discernământ. Există un articol scris pentru Ora MWB care susține că București este primul oraș din România care a fost iluminat public cu gaz, dar acest lucru nu este adevărat.
În postările din secțiunea Povestiri a acestui site am arătat că prima înregistrare digitală în IPGG a avut loc în 1969 la echipa de la mare. Până în 1972 când precizează Prospecțiuni că a avut loc prima înregistrare digitală, au mai fost alte 200,000 prime înregistrări digitale.
Este adevărat că prima înregistrare 3 D a avut loc în 1982, dar tot la echipa seismică marină, adică cum se spune acum offshore.
Cu o întârziere de 3 săptămâni, în 7 ianuarie 2014, Prospecțiuni SA anunță că 3 angajați ai Companiei au fost premiați de Academia României cu premiul Grigore Cobălcescu în data de 19 Decembrie 2013. Cei trei sunt :
- Doctor Dorin Dordea
- Doctor Viorel Sprânceană
- Doctor Ioan Casapu pentru lucrarea Atlasul Regiunii București-Ilfov, evaluarea factorilor de mediu . Lucrarea a fost publicată în 2011 și era poziționată a șasea din 4000 de lucrări.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 03 Feb 2014, 16:42

Am avut o intervenție directă la Prospecțiuni Sa, referitor la numele companiei pe perioada existenței sale. În site-ul oficial se spune că întreprinderea s-a inființat în 1950 și că s-a numit Institutul de Prospecțiuni Geologice și Geofizice pentru Hidrocarburi.Eroare. Am crezut că PROSPECȚIUNI s-a primenit cu tineri care nu mai știu decât istoria care le este servită cu lingurița.
Astăzi am citit pe internet lucrarea 50 de ani de hidrogeologie în Prospecțiuni SA, editată sub sigla lui Prospecțiuni SA de autorii Cornelia Maieru, Iancu Orășanu și Marin Palcu. http://www.ahgr.ro/media/27728/5.pdf Aici se spune că în 19.2.1951 se înființează IPL-Intreprinderea de Prospecțiuni și Laboratoare.
În 01.04.1966, IPL își schimbă numele în IGP- Intreprinderea Geologică de Prospecțiuni. 01.04.1971- IPL devine IGPSMS –Intreprinderea Geologică de Prospecțiuni pentru Substanțe Minerale Solide, care avea și secția de hidrogeologie. O parte din IGPSMS care se ocupa de hidrocarburi va trece la IPGGH și cu cele 2 stații digitale DFS III, așa cum am arătat în povestirea, Anul 1973. viewtopic.php?f=13&t=270 În 1980, se face unirea dintre IPGGH cu IGPSMS și director va fi Coman Valeriu de la IGPSMS, sub denumirea de IPGG-Intreprinderea de Prospecțiuni Geologice și Geofizice. În 1983 când am venit la LAEG și mă voi ocupa de rețeua radio pe companie , voi avea de la tehn. Barbu care se ocupa de radio la solide, de o situație cu stațiile de radio și îmi aduc aminte de niște stații de radio cu indicativul Hidro.
În 22.03.1991,prin HGR 193, IPGG, devine societatea comercială Prospecțiuni SA.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 20 Feb 2014, 16:20

Sunt bulversat de ce se întâmplă în România și în Prospecțiuni SA. Pe parcursul vieții mele în IPGG am făcut diverse cereri , solicitări, pe care le-am făcut gradual în funcție de răspunsurile pe care le-am primit. Multe dintre ele aveau avertismentul ca MOTTO, Nu ignorați această cerere.
Sistemul de teroare pe care tu l-ai instituit, Gehrig Schultz , nu se potrivește în România. El se potrivește pe acolo pe unde te-ai născut, pe unde ai lucrat, sau prin moștenirea numelui tău. Tu Gehrig Schultz care de când ești în România nu ai învățat limba română în semn de recunoștință pentru țara care ți-a umplut cardul. Eu, acum ca pensionar, circul ca turist și învăț câte un cuvânt din fiecare țară prin care trec. Nu am nicio obligație , pentru că pe unde trec plătesc. Nu primesc nimic gratuit și nici nu cerșesc ca alți compatrioți ai mei.
Trebuie să înveți că România este o țară ortodoxă, trebuie să-ți faci prieteni adevărați, nu pe cei care-ți ling bocancul prin funcția pe care o ocupi. Într-o comună, preotul prin predica pe care o ține are o influență foarte mare asupra enoriașilor. Mama a avut fără ea 6 surori și trei au fost căsătorite cu preoți . Gehrig Schultz ai multe de învățat de la mine, chiar dacă tu și ai tăi nu dau doi bani pe mine. Ca nepot de preot am îndeplinit multe activități în altar și cunosc pulsul sătenilor. Mergeam în fiecare an în vacanță la țară sau de bobotează cu cădelnița . Atunci am cunoscut-o pe nepoata care a fost botezată de unchiul meu care era preot.
La Tupilați, cuvântul preotului a contat foarte mult. El a fost primul care a semnat și toate mioarele l-au urmat. La Războieni a vorbit o călugăriță și balanța s-a înclinat în favoarea sătenilor.
În minutul 58-59, oamenii tăi s-au retras de la întânlirea de la Războieni , iar înregistrările video sunt până la minutul 65 și 5 secunde . Gehrig Schultz, oamenii tăi mai trebuiau să reziste 6 minute. Eu rezist de 68 de ani pe această planetă.
Gehrig Schultz, ai nevoie de mine . Nu ezita să mă contactezi. Ai nevoie de mine. I am the best.
Ce este publicat pe site-ul Prospecțiuni SA nu-l voi ataca astăzi.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu

P.s Nu uita că a început să crească firul ierbii și voi pleca la țară și nu te voi mai consilia.
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 21 Feb 2014, 08:31

Citesc la cafeaua de dimineață un comentariu din ziarul cu sursa de mai jos.
http://ex-press.ro/antifraking-prospect ... oto-video/
Prospecțiuni prin oamenii săi nu cere nici un drept la replică în acest ziar care răspândește informații false. Prospecțiuni este ca un struț care și-a îngropat capul în nisip. Degeaba , Prospecțiuni ești liderul serviciilor geologice și geofizice din România dacă nu ești în stare să-i răspunzi unui om rău intenționat care-și spune că este senior editor. Și la Revoluție se spunea că va fi otrăvită apa ca să se creeze panică. Acest senior editor spune că le este otrăvită apa a 800,000 de ieșeni și voi tăceți. Asta înseamnă că chiar sunteți vinovați. Voi tinerii de astăzi din Prospecțiuni nu aveți nici o opinie oficială și nici personal-particulară. Voi duceți de râpă această companie, acest brend. Am lucrat 42 de ani pentru Prospecțiuni și nu cunosc nici un om să fi murit prin otrăvirea apei pe acolo pe unde s-au făcut Prospecțiuni. Nu cunosc decât oameni care au murit cu dinamita în mână pentru nerespectarea normelor.
Existența voastră ca firmă va inceta în curând. Momentul adevărului va fi la sfârșitul lunii februarie când vom avea un raport preliminar pe anul 2013. Deja fondul de investiții olandez Palmer își vinde acțiunile.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde V Dumitrescu » 21 Feb 2014, 11:58

Prospecţiuni, trebuie să reacţionezi la astfel de postări pe internet. Altfel vei dispărea.
Gehrig Schultz, eşti plătit să aperi interesele companiei şi nu o faci.

ex-press.ro--antifraking-prospectiuni-sa-otraveste-puturile-de-apa-de-la-timisesti-punand-in-pericol-viata-tuturor-iesenilor.png
ex-press.ro--antifraking-prospectiuni-sa-otraveste-puturile-de-apa-de-la-timisesti-punand-in-pericol-viata-tuturor-iesenilor.png (1.79 MiB) Vizualizat de 19206 ori
Ultima oară modificat de V Dumitrescu pe 21 Feb 2014, 12:33, modificat 1 dată în total.
V Dumitrescu

Mesajde N Dobrescu » 21 Feb 2014, 12:33

Cu două ore în urmă am postat comentariul de mai jos pe ex-press care nu a post publicat, el fiind în carantină. După cum vedeți nu este de acord senior editor Cristian Florin Droanta.

0 Comentarii la Antifraking: Prospecţiuni SA otrăveşte puţurile de apă de la Timişeşti, punând în pericol viaţa tuturor ieşenilor! (FOTO VIDEO)
1.
Niculae FEBRUARIE 21, 2014 Your comment is awaiting moderation.
Nu stiu cum nu-ti este rusine pentru articolul pe care l-ai scris si mai ales in postura de
senior editor pe care spui ca o ai. Astazi este cercetat penal un tortionar acuzat ca a
ucis din culpa 100 de oameni,iar dumneata nu faci o plangere penala pentru otravirea a
8oo,ooo de ieseni. Esti jalnic si las.
Inainte de 1989 nu erau peturi si salariatii beau aceiasi apa ca si localnicii si chiar
locuiau la localnici. Am lucrat 42 de ani pentru IPGG, respectiv Prospectiuni si nu
cunosc nici un mort inregistrat datorita lucrarilor Geofizicii. S-a lucrat in zona
Savinesti, Piatra Neamt, Roman, Tecuci si in alte zone din Moldova.Esti jalnic pentru ca
te opui viitorului economic al Romaniei.
Explorarea pe care o face Prospectiuni este in acord cu normele universale in acest domeniu si Prospectiuni este certificata in acest domeniu.

Referitor la articolul Antifraking, mai este un comentariu al altei persoane și alte două comentarii ale aceluiași Cristian Florin Droanta, care in lipsă de argumente face acuzația de trădare în favoarea rușilor sau americanilor..
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Următorul

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA