Acest articol este un ciot. Numai cu ajutorul vostru poate fi completat.
IPGG, respectiv Prospectiuni SA a fost, este o companie a geologilor, a geofizicienilor. Electroniștii au avut parte de un laborator electronic care a fost cel mult o secție. Doi dintre inginerii electroniști au ajuns la nivelul de șef de formație: ing. Cristian Ion și ing. Pelin Anton. Un al treilea ing. electronist a ajuns ing. șef electronist după anul 2000. Dar ce mai poate reprezenta funcția de ing. șef, când strungarul Phil ajunge ing. șef mecanic?
Prima persoană care a obținut doctoratul, a fost geologul Dicea Oprea. O personalitate în IPGG, care a ocupat funcția de Geolog Șef sau de Director Tehnic.
Apoi a urmat Varodin Valeriu cu o tema legată de prospecțiunea marină. Un altul care a obținut doctoratul până în 1989 a mai fost geologul Bucur.
Acum în Prospecțiuni SA sunt mai multe persoane care au doctoratul: Jean Gorie, Ion Moroșanu și alții. Tânărul Cezar Iacob a venit cu doctoratul luat, în companie.
De curând s-a înscris la doctorat și Gehrig Schultz. Conducătorul doctoratului este Prof. Dr. Ing. Mocanu Victor, Decanul Facultății de Geologie și Geofizică de la Universitatea București. Gehrig Schultz este înscris la zi-buget, adică fără taxe. Poporul român îi suportă taxele și el când intră într-o încăpere nu se adresează cu bună ziua sau bună dimineața până la prânz.
Lucrarea de doctorat va fi în limba engleză și va trebui depusă până la 30.09.2015 și susținută până la 30.09.2016. Comisia de examinare va fi formată din Prof. Dr. Ing. Ioane Dumitru, Prof. Dr. Ing. Georgescu Paul și Conf. Dr.ing. Petrescu Lucian.
Succes Gehrig Schultz.
Al dumneavoastră,
Niculae Dobrescu