Top Management Prospecțiuni SA

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Top Management Prospecțiuni SA

Mesajde N Dobrescu » 10 Dec 2012, 06:04

În căutările febrile de pe internet legate de Norin Popescu, am dat peste pagina ft.com/markets data, care cuprinde date actualizate la 9 decembrie 2012 despre Prospecțiuni SA. Le public mai jos într-o combinație de română și engleză pentru că nu vreau să greșesc cu engleza mea.
-Gehrig Stannard Schultz-Chairman of the board of Directors Prospecțiuni SA, since November 24, 2008. General Director, since April,2009. He holds a Bachelor of Science degree in Geophysical Engineering from the Colorado School of Mines. 48 ani
-Mihai Gubandru-Finance Director
-Marius Milea-Chief Operating and Production Officer
-Timothy Branch-Vice President of International Operations
-Eric Williams-Vice President for West Africa Operations
-Jeffrey Rayner- Vice President of Equity Investmens
-Norin Popescu- Vice President of Human Resources
-Mihai Mitroi-Vice President of Health, Safety, Quality and Environment
-Andrew Clark-Vice President Business Development, Marketing and Strategy
-Mircea Constantin-Director 51 ani
-Cristian Fader –Director 31 ani
-Traian Gubandru-Director 71 ani
-Nicolae Petrișor- Director 55 ani
-Nicoleta Tender- Director 44 ani
- Tiberiu Tender- Director 58 ani
Ultimii directori fac parte din consiliu de administrație.
Cu toate că se spunea că lista este actualizată, trebuie să facem corectura că Andrew Clark este în poziția de President. Lista cu funcții de conducere trebuie continuată cu:
-Cezar Iacob- actualul Vice President Business Development, Marketing and Strategy 28 ani
-Irina Dorneanu-Director comercial al Diviziei de Procesare și Interpretarea Datelor
-Iulia Ecaterina Titiriga-Manager Dezvoltare Organizațională. Este pe postul lui Paduano.
-Mihaela Stănescu-Training Manager
-Mihaela Horhocea-Compensation&Benefits Manager
-Florin Vlădica- Country Manager
-Mohammad Nazarian- Country Manager Iran
-MacDonald Dave-Manager Logistică teren&Suport Mecanic
-Mihail Oprea-Manager Operațiuni Speciale
-Priac Andre Jaques Henri Francois-Country Manager Maroc
-Victor Căplescu- Director Comercial
-Anca Macovei- Accounting Manager
-Daniela Gurgui-Tax Manager
-3 Directori Proiect în România
-Director Proiect Maroc
-Director Proiect Georgia
Ordinea acestor persoane și funcții este întâmplătoare. Sper că nu am uitat foarte mulți Manageri. Totalul este de 33 Directori sau Manageri. În 2011 numărul mediu de salariați a fost de 1604. Deci vârful piramidei reprezintă 2,05% din numărul total de salariați. Deci, vârful aisbergului este de 2,05%, iar albinele sunt 98%.Din datele financiare publicate pe bursă, rezultă că au fost cheltuiți cu salariile în 2011, 58, 757,725 lei. Am spus că în aprecierea mea, expații consumă peste 100,000 de euro lunar. Purtătorul de vorbe spunea că la Prospecțiuni SA un geofizician cu experiență câștigă 3000 euro lunar net, adică 4000 brut. Ceilalți 23 de Conducători în aprecierea mea câștigă 120,000 euro lunar. Salariile celor 33 de conducători trebuie să se ducă la 250,000 euro lunar. Este estimarea mea. Cheltuielile lunare cu salariile sunt în jur de 58,757,725:12=4,896,477 lei. Salariile Conducătorilor sunt circa 1,137,500 lei și reprezintă cca 25 % din cheltuiala cu salariile. Deci salariile albinuțelor sunt în sumă de circa 3,759,000lei. Salariu mediu pe albinuță este 3,759,000:1571=2457 lei.
Eu, la facultatea de Electronică am făcut numai două semestre de 15 cursuri de contabilitate.
Tu, Mihaela Horhocea câtă contabilitate ai făcut?
Gehrig Schultz, important nu este să-ți cumperi competitorii, ci să-ți cumperi formatorii de imagine. Gehrig Schultz, ai nevoie de un Manager de Comunicare. Poți conta pe mine. Eu până la trei ani nu am vorbit de loc. Mama era speriată că are un copil mut. Dar asta este o calitate deoarece știu să păstrez secretele. Nu uita că cu toată modestia mea, scriu bine. Este important să nu mai fie o voce pe forum. A mea. Pe internet, pe unde umblu eu se vorbește de cel mai mare bonus de 14% din câștigul anual, adică 1.68 salarii. Dacă nu primiți bonus sau primiți bonus mai mic de 0.96 salariu înseamnă că ați fost păcăliți.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu

PS. Spune-mi Gehrig ce pregătește top management-ul? Să nu mai dea un salariu bonus la Albinuțe? România nu este Africa de vest. Ai fost în Libia. Ști ce înseamnă Calabuș?
Cu sinceritate

Niculae
N Dobrescu

Re: Top Management Prospecțiuni SA

Mesajde N Dobrescu » 13 Ian 2013, 07:30

Prospecțiuni Sa joacă tare. Ea avea informații că Cezar Iacob va primi un premiu de excelență anul trecut la Las Vegas, USA. Gehrig Schultz face niște mișcări abile. La 1 noiembrie 2012 îl numește pe Andrew Clark în funcția de President Prospecțiuni SA. În declarații de presă, Gehrig Schultz afirmă că această mutare are ca scop eliberarea lui de anumite îndatoriri zilnice pentru a se putea ocupa de dezvoltarea companiei.
În 4 noiembrie 2012, îl numește pe Cezar Iacob ca Vice President Business Development, Marketing and Strategy, funcție ocupată de Andrew Clark. Știrea este înserată pe site-ul http://www.prospectiuni la Știri și Arhiva de știri.
La Directori, pe acest site nu este operată modificarea privind numirea lui Cezar Iacob în locul lui Andrew Clark. Asta înseamnă că s-au folosit de meritele personale ale lui Cezar Iacob pentru a farda fața lui Prospecțiuni SA.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA