După lovitura de stat din decembrie 1989, am copiat totul de la americani. Am introdus petrecerea de Sf. Valentin cu toate că noi aveam ziua noastră Dragobetele, am adoptat ziua Recunoștinței, dar nu avem curcan pe masă, Black Friday, dar reducerile sunt false și le umflăm buzunarele patronilor, și nu în ultimul rând petrecerea anuală de firmă.
România nu este și nu trebuie să fie al 52-lea stat american. România are culoarea ei locală și nu trebuie să fie cu orice preț altceva. În primul război mondial, România a declarat starea de război față de USA. Părinții și bunicii noștrii au așteptat pe americani 45 de ani. Am fost vînduți la Yalta.
Petrecerea de firmă din acest an va avea New entry. În ordinea intrării în scenă Irina Dorneanu, Director Comercial al Diviziei de Procesare și Interpretare a Datelor. Irina Dorneanu și-a început activitatea în Prospecțiuni SA și apoi a lucrat în Marea Britanie și Australia. Apoi în funcția deținută de Andrew Clark de Business Development Manager a fost numit Cezar Iacob. Cezar Iacob a primit anul acesta premiul de onoare pentru merite deosebite în domeniul geofizicii acordat de SEG la întânlirea anuală din Las Vegas, USA. Cezar Iacob este un tânăr de 28 de ani, absolvent al facultății de geofizică și are și doctoratul în geofizică. Aceast premiu arată că România are potențial și că nu aveam nevoie de expați.
Nu trebuie uitată nici o tânără speranță, Cristina Corban, absolventă a facultății de medicină și geofizică care ocupă funcția de Geophysicist&International Bid Coordinator.
Trebuie să recitiți articolul meu de acum câțiva ani: O, ce veste minunată! Știu că mulți ar dori să primească o parte din cheltuiala aferentă acestei petreceri. Știu că aveți familie și salarii mici. Știu că nu puteți duce la gură și inghiți ceva pe care nu-l aveți pentru copii voștri.
Acum nu mai aveți sindicat. Sunteți reprezentați de cine nu trebuia să vă reprezinte. Fiecare salariat are dreptul să aleagă și să fie ales. Mihai Oprea face parte din administrație și nu trebuia ales. Dacă ați greșit îndreptați greșala. Cereți lui Mihai Oprea, dacă a candidat cu onestitate, să se ducă la Gehrig Schultz și să dispună plata beneficiului pe anul 2011. În bilanțul financiar publicat pe
bursă pentru anul 2011 este constituit un provizion de peste 7 milioane de lei. Citiți! Mihai Oprea este un jucător pe bursă și ar trebui să cunoască acest bilanț. Dintre micii acționari, Mihai Oprea este un acționar mare.
Aveți dreptul și obligația să puneți ceva pe masa de Crăciun și copiilor voștri. Timpul este scurt. Poate primiți o mini vacanță cu recuperare și nu mai aveți cu cine vorbi. Cei din vârful piramidei cu vârful în jos care sfidează gravitația își vor trage sigur acest beneficiu. Pasivitatea naște monștri.
Ca și anul trecut va veni Gehrig Schultz să vă dea invitația. Spuneți-i în limba română lui Gehrig Schultz despre beneficiu sau în limba lui bonus. Gehrig Schultz trebuia să învețe limba română. Este plătit regește și nu își manifestă în niciun fel recunoștința față de țara de adopție. Sunt atâți conducători de multinaționale care vorbesc perfect românește.
Ați primit de la Beatrice o cană. Prețul vostru este mult mai mare decât o cană. Totul este calculat și premeditat. De fapt a venit să vă numere. Știți din istoria noastră nu prea îndepărtată ce înseamnă Cabinetul 2.
Nu boicotați petrecerea de firmă. Formați o insulă așa cum albinele harnice ca și voi izolează orice intrus care intră în stupul lor. Masa de la petrecerea de firmă este plătită din munca voastră. Ei mănâncă pe banii voștrii, nu invers.
V-am indicat o conexiune unde puteți să vă exprimați liber, cu onestitate, și fără să vă fie frică că veți fi dați afară. Acest loc este: undelucram.ro/prospectiuni sa/. Se pot face comentarii scurte și serioase. Referitor la angajați am găsit pe o bandă laterală următoarele: SCLAVI LA PATRONI. Pentru angajații români NU există viață după job. Meditați. Acum vă construiți prezentul și viitorul: pensia.
Vă doresc să aveți parte de sărbători fericite alături de cei dragi. Acum ori niciodată.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu