România șmecheră

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

România șmecheră

Mesajde N Dobrescu » 30 Noi 2012, 03:20

Este o oră târzie din noapte și am insomnie. Mâine 1 decembrie este ziua națională a României. Nu am premeditat un asemenea subiect. Nu alegeam un asemenea titlu dacă situația nu o impunea.
La început s-a unit Moldova cu Țara Românească, printr-o șmecherie tipic românească, prin alegerea lui Alexandru Ioan Cuza în cele două țări. Apoi în 27 martie 1918, Sfatul Țării de la Chișinău a decis unirea cu România. În 15/28 octombrie 1918 congresul convocat la Cernăuți a hotărât unirea Bucovinei cu România. România Mare a fost definitivată la 1 decembrie 1918, când la Marea Adunare
de la Alba Iulia s-a hotărât unirea Transilvaniei și a Banatului cu Țara.
Acum când scriu nici că-mi pasă că scriu fără să laud Țara în care m-am născut, în care am trăit. Nici nu-mi pasă dacă mâine voi deveni apatrid, pentru că există o lege prin care ți se poate ridica cetățenia. Pur și simplu scriu.
Constituția stabilește existența a trei puteri în stat : legislativă, executivă și judecătorească, care sunt independente între ele.
Cred că sunteți la curent de procesul pe care l-am intentat lui Prospecțiuni SA privind neeliberarea unei adeverințe. Timp de 13 luni am așteptat această adeverință care mi-a fost înmânată în instanță. Adeverința este un fals. Este creația lui Mihaela Horhocea. Managerul peste nimeni. La această adeverință am înțeles să formulez 32 de obiecțiuni. Sunt obiecțiuni reale. Am solicitat instanței ca Prospecțiuni SA să depună la dosarul cauzei copii ale ștatelor aflate în arhiva societății, care au stat la baza eliberării adeverinței. În semn de sfidare a instanței, Prospecțiuni SA nu s-a supus deciziei instanței cu toate că a fost citată din timp. Președinta Completului de judecată nu a amendat-o pe Prospecțiuni SA pentru acest lucru și a amendat-o pe grefieră cu câte 50 de lei în alte 4 dosare pentru că nu a trimis citațiile la adresa corectă. Așa se împarte dreptatea în țara asta. O instanță are zilnic cca 50 de dosare în cinci ore. Este prea puțin o medie de 6 minute pe dosar. Am intrat în jocul judecătoarei și am acceptat ca probă nouă, expertiza contabilă, care se face la sediul lui Prospecțiuni SA. Valoarea provizorie a expertizei este de 1,500 lei. Dar dacă Prospecțiuni SA nu permite expertiza? Va fi amendată cu 50 de lei. Astăzi Prospecțiuni SA trebuia amendată cu 50 de lei, prin Gehrig Schultz. Iar eu cum îmi voi recupera banii?
Prospecțiuni SA este liderul de piață din România în domeniul serviciilor geologice, geofizice și se comportă prin salariații săi de astăzi incompetenți, intr-un mod josnic față de foștii salariați. Rușine Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA ai câștigat un premiu de excelență?
PROSPECȚIUNI SA, următorul premiu de excelență pe care îl vei câștiga, va fi pentru șmecherie. Prospecțiuni SA te disprețuiesc.
Istoria este ciclică. Norin Popescu, mâine vei ieși la pensie și va veni un alt incompetent care îți va da o adeverință pe care nu vei putea să o folosești. Și tu Mihaela Horhocea vei avea aceiași soartă mai ales că nu vei ieși la pensie de la Prospecțiuni SA.
Ieri am văzut un raport cu locurile de unde suntem citiți pe Forum. România, Senegal, Kuweit, Bulgaria, Norvegia, Marea Britanie și chiar îndepărtata China. Nu este persoană nouă pe care o cunosc căreia să nu-i recomand să mă citească pe forum. Media citirilor zilnice ale articolelor mele este de 40-50. În ultima săptămână, vârful aisbergului a fost de 101. Zilele trecute am intrat pe selecția google referitoare la Andrew Clark. Primele zece pagini se referă la numirea sa, dar în următoarele apar articolele mele din Forum în care am pomenit de el. M-am îngrozit de interesul lui google față de mine și Andrew Clark.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA