Bine ai venit Adriana S

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Bine ai venit Adriana S

Mesajde N Dobrescu » 06 Oct 2012, 06:55

Este urarea mea de bun venit. Chiar dacă în acest forum avem și un articol cu titlul Bărbații sunt cu adevărat de succes! , trebuie să înțelegi că nu sântem misogini. Eu am scris câteva articole despre femei, unele de succes, altele în funcții politice, vremelnice.
Cred că ți-ai dat seama în ce cuib de vulturi ai intrat. Noi știm cine ne citește și de unde. Viorel Dumitrescu fondatorul acestui Forum a plătit cu concedierea. Eu, Dan Dobre și Cristi Rimel am fost audiați de o femeie de succes. Noi nu am primit sancțiuni disciplinare. Pentru mine a fost o plăcere să stau în față, într-un birou cu o femeie de succes timp de jumătate de oră și să-i răspund la interogatoriu. Eu nu am fost sancționat, dar ce mi se întâmplă acum sânt șicanări, iar altele sânt datorate incompetenței. Ca bărbat, eu nu pot înțelege ce se întâmplă acum în Prospecțiuni când o femeie este manager fără să aibă un salariat în subordine. Poate că sânt prea bătrân și creierul meu s-a atrofiat. Mie în viață, nu mi-a fost frică de nimic născut din femeie: bărbat sau femeie. Toți cei care au scris în acest Forum au trăsături comune : verticalitatea și obiectivitatea. Nouă nu ne este frică nici de americanii care au venit în Prospecțiuni, pentru că ei nu reprezintă USA nici prin comportament și nici prin îmbrăcăminte. Sper să nu ne dezamăgești pentru că a fost opțiunea ta .
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Bine ai venit Adriana S

Mesajde Adriana S » 06 Oct 2012, 16:31

Buna ziua!
Multumesc pentru primire! Nu stiu de ce, dar nu am primit confirmarea pe e-mail a raspunsului dumnevoastra... Ieri seara, am avut cateva schimburi de e-mail cu domnul Dumitrescu si in ultimul din ele dumnealui si-a exprimat surprinderea ca am citit foarte multe postari; da, am citit si recitit foarte multe din articolele dumneavoastra, pe care le-am dezbatut si cu prietenul meu, inclusiv stiu si am inteles si ce a produs aparitia si continuarea activitatii pe acest forum. Intra-adevar, ieri am petrecut foarte mult timp pe forum, iar dovada ca nu mi-am facut idei preconcepute despre dumneavoastra, cred ca sta in faptul ca mi-am facut un cont. Nu a reiesit de nicaieri ca ati fi misogini, ci dimpotriva! Iar articolul <<Barbatii sunt cu adevarat de succes>> sta la baza impartialitatii dumnevoastra!>>. Nu sunteti misogini, asa cum nici eu nu sunt feminista. Si eu imi pun problemele pe care le tratati aici, iar faptul ca nu intelegeti anumite lucruri, sunteti constient ca nu este din vina noastra! Din ce am observat pe unde am mai fost si am mai citit, s-ar putea sa fie din cauza "suflului" nou corporatist adus de companiile straine prin denumiri ale unor posturi si indatoriri, atat de complicate si de impopotonate, incat sincer si mie, la 28 de ani, imi pun mintea pe bigudiuri... Si nu stiu daca va poate da cineva un raspuns concret si onest la: de ce se procedeaza - cum se procedeaza... Eu una cred ca sunteti un om care discerne foarte, foarte bine si cu o inteligenta sclipitoare, dar asta se datoreaza si bunei dumnevoastra pregatiri in diferite domenii, iar unele lucruri stiti prea bine ca sunt facute si produse, tocmai pentru a nu fi intelese si a se face pierdute, iar noi cei onesti sa suferim din cauza lor, voit sau nevoit. Cat despre mine, cred ca singurul lucru cu care v-as dezamagi este ca nu sunt suficient de inteligenta, dar din alt punct de vedere nu cred, pentru ca nu sunt aici sa va critic sau sa va contrazic. Nu pot sa nu recunosc ca nu am critica in mine, dar numai pentru mediocri si sub-mediocri!

Numai bine!
A.
Adriana S

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA