SC PROSPECȚIUNI SA-femei de succes(2)

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

SC PROSPECȚIUNI SA-femei de succes(2)

Mesajde N Dobrescu » 20 Feb 2012, 07:46

Mihaela Horhocea

V-am cerut să votați articolele mele. Această metodă înseamnă un feedback pentu mine. Asta înseamnă că subiectul propus este de interes. Voi veni cu un joc nou. Sînt un număr de 48 membri declarați și mult mai mulți cititori (vizitatori). Așadar, acest articol va putea fi vizibil la rubrica răspuns numai după ce numărul de accesări va fi de 48. Vă rog să nu trișați. Un om, un click.
Am ales un handicap de trei zile între cele două concurente ca să văd dacă clasificarea mea între cele două concurente a fost corectă.

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: SC PROSPECȚIUNI SA-femei de succes(2)

Mesajde N Dobrescu » 28 Feb 2012, 21:09

MIHAELA HORHOCEA

A făcut parte din Grupul Realitatea-Cațavencu ca și Felicia Lupu. Este o persoană dinamică. Am văzut-o la LAEG de fiecare dată cînd venea cineva la angajare și susținea interviul. Am solicitat și eu să particip la interviu pentru a aplica la un job mai bine plătit, dar am fost refuzat deoarece aveam un job.
Este dinamică, adică peste tot. Făcea ștatele de salarii împreună cu firmele de externalizare.
Legat de persoana mea, de salariu, a trebuit să facă niște rectificări. A uitat să-mi treacă niște ore suplimentare din Portugalia. A fost inventivă atunci cînd a trebuit să facă rectificarea și să-și ascundă greșala. Mi-a dat o primă brută echivalentă. Pentru prime trebuie să ai în spate un referat. Se poate și așa. A absolvit Academia de Studii Economice între 2000-2004 și trebuia să știe că aceste corecturi se fac prin ștat de diferență. Dar acum în facultăți nu se mai învață nimic.
Altă dată, a doua firmă de externalizare mi-a încasat multe luni somajul în plus cu toate că eram pensionar și a trebuit să-mi returneze banii. Atunci a găsit o soluție și mai ingenioasă. În loc să recupereze banii pe care i-a dat la stat, mi-a dat din nou o sumă brută la care a plătit toate dările, astfel încît să rămînă suma netă solicitată de mine. De aceea eu o consider o femeie de succes. A avut mînă bună TONY PADUANO cînd a mărit colectivul de la Human Resources. Cred că avea un salariu mai mare decît mine care făceam o muncă de o complexitate mai mare. Lui Mihaela Horhocea i-am dedicat și alte rînduri în articolul : Ultima zi de lucru.
Mihaela Horhocea este HR Project Manager at Prospecțiuni SA. Peste cine ești manager, Mihaela? Câți oameni ai în subordine?
În octombrie 2011 Mihaela Horhocea a fost Director Human Resources interimar. Atunci am depus la registratură o somație legat de concediul de odihnă compensat neacordat integral și o cerere privind eliberarea unei adeverințe legată de acordul global din trecut. Nu am primit nici un răspuns pentru că ea este o femeie de succes și nu se irosește în treburi mărunte.
Am văzut și pozele de pe internet ale Mihaelei din Austria în număr de 219 dacă am memorat exact. În acele poze are aceiași căciuliță, o jachetă și o pereche de blugi. Nu am văzut nici un suflet pereche lîngă ea.
Acesta este prețul pe care trebuie să-l plătească femeile de carieră . Mihaela ai ales. Îți doresc numai bine și multe succese în carieră.
Ca om bătrîn, bolnav și neputincios, te invit să cugeți la vorbele lui Albert Einstein pe care și alții l-au citat în oficiosul lui S.C. PROSPECȚIUNI S. A., adică în Știri Prospectate: Încearcă să nu fi un om de succes, ci un om de valoare ! Dar acest lucru îl știu numai oamenii de valoare.
Pe curind,

Niculae Dobrescu
P.S. Poate te voi cita ca expertă în procesul meu cu S.C. PROSPECȚIUNI S.A. în legatură cu drepturile de concediu de odihnă, pentru care se aplică regula de trei simplă. Ai dreptul să suni un prieten sau să folosești internetul. Toate informațiile pe care le vei primi te vor duce la raționamentul din articolul meu: Mihaela Horhocea, te rog. Cu acest articol am penetrat deja pe pagina ta de Google.
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 08 Apr 2012, 20:58

În numărul 13 din Știri Prospectate am văzut poze cu fetele de la RU de la petrecerea de firmă din decembrie 2011. În acest început de an ați fost martori la premiile Oscar și Zmeura de aur. În același timp ați văzut cum erau îmbrăcate vedetele la aceste evenimente. Femeile erau îmbrăcate în rochii de aceiași culoare, chiar dacă erau în culori pastel. Există o poză cu 4 fete. Iulia, Eliza, Mihaela Horhocea și Mihaela Stănescu. Când eram copil jucam culorile. Adversarul meu îmi cerea să arăt o culoare și eu trebuia să o am pe mine. Mihaela Horhocea, când ai plecat de acasă, nu te-a văzut nimeni câte culori ai pe tine? La Slobozia, acele culori cu care te-ai îmbrăcat, sunt în trend? Go ahead.
Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 10 Sep 2014, 10:26

Am publicat articole din ciclul S.C.Prospecțiuni SA- femei de succes despre Felicia Lupu, Mihaela Horhocea și Mihaela Stănescu.
Între timp, Felicia Lupu nu mai este la Prospecțiuni și cred că a intrat într-un con de umbră. La fel și Mihaela Stănescu care a pierdut și editarea revistei de propagandă, Știri Prospectate.
Singura care a confirmat este Mihaela Horhocea. Ea sprijină regimul Gehrig Schultz de 5 ani de zile. Aceasta este o mare abilitate a ei. Am intrat pe pagina de Facebook ca să văd ce mai face Mihaela. Am constatat că are 2 coarne crescute. Este cu aceiași căciuliță cu care am văzut-o în multe poze. Chiar și în cele din Austria. Mihaela, trebuie să te maturizezi, ai sărit de 30 de ani.

Horhocea Mihaela changed her profile picture.
December 22, 2013 •
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 963&type=1
• 21 people like this.

Ca de obicei, prieteni virtuali și mai ales cei de la Prospecțiuni dau like și nu motivează, nu fac nici un comentariu, nu au nici o opinie.
M-am întrebat în singurătatea mea , de ce Mihaela Horhocea nu este alături cu nici un suflet pereche. Nu am găsit nici un răspuns. Tot pe pagina ei de Facebook găsesc o altă poză, în care Mihaela este strânsă în brațe de altă fată. Mihaela, băieții chiar nu găsesc nimic interesant la tine?
Nici măcar salariul pe care îl ai? Poate că în conversațiile cu băieții ar trebui să începi a vorbi cu dezvăluiri legate de salariul tău. Recunoști că salariul tău este cu mult peste 6,000 lei și de câteva luni primești salariul limitat la 6,000 lei? Pentru că departamentul tău , Resurse Umane, face angajări în prostie? Astăzi este zi de salariu. Pe primul semestru din 2014, Prospecțiuni SA a înregistrat pierderi de 37,777 milioane lei. În această zi de 10 septembrie 2014, voi managerii din Prospecțiuni SA vă luați salariul integral? Spune ceva pentru că tu supervizezi această activitate.

• 28 people like this.
Sunt 28 de persoane cărora le place acest lucru. Sunt prietenii tăi. Eu te recunosc numai în pozele din trecut.
http://www.vplay.ro/horhocea

Aș vrea să știu dacă ești aceiași femeie de succes sau ai ajuns o femeie de valoare.
Cu dragostea am văzut cum stai. Dar cu fumatul?Fumezi la toaletă ca liceenii? Nu uita că fumatul dăunează grav sănătății. Când era Felicia Lupu șefă acolo aveați o cameră la etajul 4 unde vă inchideați și fumați. Acum este mare aglomerație la etajul 4. Ați găsit alt loc intim de fumat?
După intervențiile voastre de pe Facebook am văzut ce faceți în timpul programului. Îți aduci aminte cum tu și Felicia Lupu l-ați judecat pe Viorel Dumitrescu? Pentru voi Norin nu face nici o comisie de anchetă?

Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA