Confruntarea de idei nu poate dăuna evoluţiei normale a unui dialog.
Bătrâne şi simpatice @ND
Care .... ?
Care articol?
Care mutare?
Care "pion otrăvit"?
Cu slabele-mi puteri, periodic, mai introduc şi eu câteva rânduri printre numeroasele comentarii care sau demonizează tot ce nu-i neaoş ro, sau îi atacă virulent pe cei alipiţi / vânduţi altor idei şi metode economice decât ale unui egalitarism păgubos pe care-l cunoaştem! El, egalitarismul - nonvaloric nivelator -, ne-a adus pe ULTIMUL loc al oricărui clasament al normalităţii în ONORABILITATE. Cu "mândrie mioritico-caprină" am tot inventat la roţi de diferite forme, pân-am ajuns să importăm mâncare din MUNTOASA Turcie şi PIETROASA Grecie.
Printre câteva pioase remembere se îmbulzesc snopi de cactuşi spre pielea lui GS şi al celor din imediata lui apropiere. GS fiind cel adus şi înscăunat de patronul Tender, unul dintre emanaţii tulburărilor sângeroase din decembrie ‚89, de fapt şi el, adevărat vârf de aisberg al veşnicilor ALEŞI, veniţi din trecutele decenii roşii.
Interesant faptul că micile mele butade asupra negurii ce ne înconjura în uitata perioadă comunist-ceauşistă mi-a atras ameninţarea cu alungarea de pe forum.
Voi continua cu exprimarea ideilor proprii, într-o ţară ÎNCĂ liberă.