Confruntare de idei

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Confruntare de idei

Mesajde tatonulaa » 14 Mai 2013, 00:26

Confruntarea de idei nu poate dăuna evoluţiei normale a unui dialog.

Bătrâne şi simpatice @ND
Care .... ?
Care articol?
Care mutare?
Care "pion otrăvit"?

Cu slabele-mi puteri, periodic, mai introduc şi eu câteva rânduri printre numeroasele comentarii care sau demonizează tot ce nu-i neaoş ro, sau îi atacă virulent pe cei alipiţi / vânduţi altor idei şi metode economice decât ale unui egalitarism păgubos pe care-l cunoaştem! El, egalitarismul - nonvaloric nivelator -, ne-a adus pe ULTIMUL loc al oricărui clasament al normalităţii în ONORABILITATE. Cu "mândrie mioritico-caprină" am tot inventat la roţi de diferite forme, pân-am ajuns să importăm mâncare din MUNTOASA Turcie şi PIETROASA Grecie.

Printre câteva pioase remembere se îmbulzesc snopi de cactuşi spre pielea lui GS şi al celor din imediata lui apropiere. GS fiind cel adus şi înscăunat de patronul Tender, unul dintre emanaţii tulburărilor sângeroase din decembrie ‚89, de fapt şi el, adevărat vârf de aisberg al veşnicilor ALEŞI, veniţi din trecutele decenii roşii.

Interesant faptul că micile mele butade asupra negurii ce ne înconjura în uitata perioadă comunist-ceauşistă mi-a atras ameninţarea cu alungarea de pe forum.

Voi continua cu exprimarea ideilor proprii, într-o ţară ÎNCĂ liberă.
laplopulcuportocale

la umbra lui, moş aa (Andrei Alexandru)
tatonulaa

Re: Confruntare de idei

Mesajde N Dobrescu » 17 Mai 2013, 14:24

Andrei, încă te mai gândești la pionul otrăvit? Pentru mine a fost o joacă. A fost o încercare . Am vrut să văd dacă te cunosc cum
acționezi și cum reacționezi.
De curând am fost în Turcia. Turcia se află pe locul 15 în lume și poate și produce orice fără importuri. Și eu am avut o imagine greșită despre Turcia, despre podișul Anatolia. Am crezut că este deșert, stepă. Aici se lucrează in agricultură. Cu toate că Turcia are autostrăzi, încă se construiesc altele. Se muncește și se vede.
Am fost cazați 2 nopți la Kusadasi. Aici pe câteva străzi din jurul hotelului a fost organizat un bazar flotant pentru 14 ore. La 4
dimineața a început motarea copertinelor și a stelajelor pentru marfă. La 6 dimineața începea vânzarea. La ora 18 când înceta
autorizația, totul era demontat și strada liberă. Veneau gunoierii să facă curat. În perioda de 12 ore strigau tot felul de oferte și
negociau. La sfârșitul zilei erau epuizați și plecau spre altă destinație. Dormiseră în mașini.
Am fost și la Troia. Să te ferești de greci atunci când îți fac daruri. Și de Niculae când îți dă un pion gratuit.
Am trecut și prin Bulgaria. Și acolo se muncește. Se fac autostrăzi cu o rețetă de asfalt propriu.
Eu nu-l bat pe GS cu cactus. Îl mângâi doar. Am ajuns la o vârstă când nu mai am răbdare să ascult poveștile baronului Munchausen.
Pe 11 mai a fost Ziua Președintelui. Ai uitat să-i transmiți urările tradiționale românești.
Nu pierde articolul din serialul Gehrig Schultz ora bilanțului a sosit.
Al dumneavoastră
Pentru confruntare de idei

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA