Este urarea mea de bun venit. Chiar dacă în acest forum avem și un articol cu titlul Bărbații sunt cu adevărat de succes! , trebuie să înțelegi că nu sântem misogini. Eu am scris câteva articole despre femei, unele de succes, altele în funcții politice, vremelnice.
Cred că ți-ai dat seama în ce cuib de vulturi ai intrat. Noi știm cine ne citește și de unde. Viorel Dumitrescu fondatorul acestui Forum a plătit cu concedierea. Eu, Dan Dobre și Cristi Rimel am fost audiați de o femeie de succes. Noi nu am primit sancțiuni disciplinare. Pentru mine a fost o plăcere să stau în față, într-un birou cu o femeie de succes timp de jumătate de oră și să-i răspund la interogatoriu. Eu nu am fost sancționat, dar ce mi se întâmplă acum sânt șicanări, iar altele sânt datorate incompetenței. Ca bărbat, eu nu pot înțelege ce se întâmplă acum în Prospecțiuni când o femeie este manager fără să aibă un salariat în subordine. Poate că sânt prea bătrân și creierul meu s-a atrofiat. Mie în viață, nu mi-a fost frică de nimic născut din femeie: bărbat sau femeie. Toți cei care au scris în acest Forum au trăsături comune : verticalitatea și obiectivitatea. Nouă nu ne este frică nici de americanii care au venit în Prospecțiuni, pentru că ei nu reprezintă USA nici prin comportament și nici prin îmbrăcăminte. Sper să nu ne dezamăgești pentru că a fost opțiunea ta .
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu