[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Forumul lucrătorilor din GEOLOGIE şi GEOFIZICĂ • Vezi subiect - Am câștigat. Apoi am pierdut

Am câștigat. Apoi am pierdut

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Am câștigat. Apoi am pierdut

Mesajde N Dobrescu » 16 Oct 2013, 07:28

Am câștigat procesul din dosarul 19269/3/2012 dintre subsemnatul și liderul serviciilor geologice și geofizice din România, Prospecțiuni SA privind drepturi bănești neacordate la lichidare cu ocazia ieșirii la pensie.
Decizia instanței a fost:
7 Octombrie 2013
Admite in parte cererea
Admite actiunea in parte. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 858, 8 lei reprezentand compensarea si prima de vacanta pentru 2 zile de concediu de odihna, precum si la actualizarea sumei de mai sus cu inflatia calculata de la data scadentei (08.07.2011) pana la data pronuntarii hotararii. Respinge cererea privind cheltuielile de judecata ca neintemeiata. Cu recurs, in 10 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi,07.10.2013
Bucuria mea este mare nu pentru suma de 858,8 lei , ci pentru că am dovedit că-mi mai lucrează creierul în bine și la vârsta pe care o am.
Cu blândețe am folosit toate căile de atac, dar m-am lovit de oameni care se opintesc pe picioarele de dinapoi.
Felicia Lupu nu mi-a răspuns la cerere mea 10583 din 8 august 2011.
Interimara Mihaela Horhocea a continuat în același stil pe maestra Felicia Lupu.
Norin Popescu nu cunoaște legislația muncii și la toate e-mailurile mele s-a comportat laș și nu a avut nici o opinie.
Toți aceștia se fac vinovați de abuz în serviciu în dauna intereselor personale. Toți au studii superioare și nu știu să aplice regula de trei simplă și de aceea mă îndoiesc de buna lor credință.
Sentința nu este încă definitivă și de aceea mă aștept ca Marian să apere și acestă cauză pierdută și să declare recurs.
Dosarul cu Prospecțiuni SA l-am deschis în 28 mai 2012. Au urmat apoi termenele 22 aprilie 2013, 17 iunie 2013, 30 septembrie 2013 și amânarea pronunțării sentinței pentru 7 octombrie 2013.
Marian, replica mea va fi pe măsură. Cu adeverința pe care o voi obține pentru suma de 858,8 lei, mă voi duce la Casa de pensii și voi cere recalcularea pensiei. Voi obține 2 lei la pensie și voi deschide un nou proces lui Prospecțiuni SA pentru nerealizarea acestui drept al meu.
Mihaela Horhocea și Norin Popescu vă reamintesc că o hotărâre definitivă și executorie este obligatorie. Altminteri este caz penal și mă voi adresa Procuraturii. Din februarie 2013, sentințele definitive nu mai trebuie investite cu titlu executoriu.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
Ultima oară modificat de N Dobrescu pe 04 Apr 2014, 13:01, modificat 1 dată în total.
N Dobrescu

Re: Am câștigat

Mesajde N Dobrescu » 29 Oct 2013, 07:17

Previzibilul s-a produs. Liderul serviciilor geologice și geofizice din România, Prospecțiuni SA, a declarat recurs . Nu unul. Două. În 23 și 24 octombrie 2013, ultima zi în care putea să facă recurs. Prospecțiuni SA este disperată. A declarat două recursuri pentru că speră să-și aleagă o instanță care să-i fie favorabilă. Este un truc practicat în instanțele din România. Voi primi acasă două citații cu motivele de recurs și voi face două Întâmpinări și Reconvenționale.
În litigiile de muncă, angajatorul trebuie să facă dovada temeinicii măsurii luate. Nu există nici un rând scris în acest litigiu, de ce Prospecțiuni SA mi-a acordat numai 15 zile de CO pentru anul 2011. La dosar există o întâmpinare și niște acte depuse care vor să arate că mi-a făcut plata și o frază în care cere judecarea în lipsă. Pe parcursul procesului, Prospecțiuni SA, a avut un rol pasiv și acum s-a trezit să declare recurs. Este dreptul lui Prospecțiuni SA să se expună ridicolului. Această strategie mă avantajează pentru că la recurs voi vorbi al doilea când voi trage concluziile și nu va mai exista nici un drept la replică.
Citez din memorie ce am spus la fond:
Onorată instanță, problema este simplă. Anul calendaristic 2011 a avut 255 zile lucrătoare. Aveam dreptul la 30 de zile de CO. Pentru a avea cele 30 de zile de CO, trebuia să muncesc numai 255-30=225 de zile. Am muncit 113 zile cu puțin mai mult de jumătate și de aceea mi se cuvin 15 zile. Din 2010 am avut 17 zile de CO neefectuate. În total sunt 32 de zile de CO de compensat. Am primit banii pe 30 de zile de CO, deci Prospecțiuni SA îmi datorează contravaloarea a două zile de CO și a primei de vacanță.
Prospecțiuni SA, prin oamenii tăi de la Human Resource, mă îndârjești. Există și aici pot afla despre orice proces pe care îl ai . Vine iarna și mă plictisesc. Voi fi în instanțele din București și voi scrie totul aici sau în altă parte. Nu uita că ai depus la dosar un fluturaș care diferă față de fluturașul primit de mine la lichidare și că nu eu am făcut falsul. Am primit un set de acte pentru comunicare care diferă de actele depuse de tine la dosar. Prospecțiuni SA, te comporți degradant și nu meriți decât disprețul meu.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Am câștigat. Apoi am pierdut

Mesajde N Dobrescu » 04 Apr 2014, 13:11

Am pierdut în acest dosar.
A fost Vinerea Neagră. Ordinea pe listă 13.
Am pierdut speranța.
Dar cel mai greu îmi este să mă supun mediocrității.

Marian, te felicit că ai câștigat această cauză fără să-mi faci dovada că tu și ai tăi care au fost reprezentați de tine au cunoștințe despre proporționalitate , despre regula de trei simplă. Poate că astea nu sunt cunoștințele necesare în secolul XXI.
Zilele trecute eram în autobuz și niște tineri vorbeau de o notă obținută la un examen. Studentul a obținut nota 0,011. Nu este nici o eroare. Probabil că pe teză a știut să-și scrie doar numele.
ROMÂNIA nu are nevoie de mine pentru că sunt bătrân, trebuie să-mi plătească o pensie și am o opinie care nu este de nota 0,011.
Pe scurt sentința spune așa:

Şedinţe

28.03.2014

Ora estimata: 9:00
Complet: S7 C.23R AS-LM
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul Modifică sentinţa, în sensul că: Respinge în tot acţiunea, ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pr.în şedinţă publică, azi, 28 03.2014.
Document: Hotarâre 28.03.2014

Munca instanței de fond a ajuns la gunoi. Albul a fost declarat negru de Curtea de Apel. Hotărârea Curții de Apel este irevocabilă. Matematica Curții de Apel are autoritate de lucru judecat și nu mai poate fi modificată. O Curte de Apel poate spune că 2 plus 2 fac 5 și aceasta are valoare de autoritate de lucru judecat.
De curând am avut alte două cauze la Curtea de Apel în conflicte de muncă și asigurări sociale. Ele s-au desfășurat la sala Sanda Ghimpu. În 23 și 24.10.2013, Prospecțiuni SA a declarat două Recursuri pentru aceiași cauză pentru a ajunge la completul de judecată care-i era convenabil.

Căi atac

Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
23/10/2013 SC PROSPECTIUNI SA, Recurs
24/10/2013 SC PROSPECTIUNI SA, Recurs

Este bun și http://www.portal.just.ro Marian , chiar nu ai știut ce ai făcut pe 23.10. 2013 și ai făcut același lucru pe și pe 24.10.2013?
Și acest lucru l-am prevăzut. Recursul a avut loc la sala Ilie Stoenescu. Și de această dată Prospecțiuni a lipsit de la confruntarea directă. Ce probe noi a adus Prospecțiuni la recurs? Copia Contractului Colectiv de muncă care nu poate fi inferior Codului Muncii. Marian, eu știam și foloseam termenul de îmbogățire fără just temei înainte de a ști tu unde este Facultatea de drept.
Președintele tuturor românilor ne acuză că nu avem o cultură juridică și că discutăm hotărârile Judecătorești. Remarca a fost făcută cu ocazia condamnărilor din fotbal. Noi românii facem comentarii pentru că avem o cultură juridică. Ce se întâmplă în România nu se întâmplă în nici o țară civilizată, democratică. În ceea ce mă privește, eu cunosc Justiția în toată intimitatea ei.
Să așteptăm motivarea Curții de Apel și apoi voi revenii cu comentarii.
Marian, nu mă pot abține să te felicit din nou pentru succesul tău. Așa cum am descoperit că pe soția lui Norin Marian Popescu o cheamă Detimona, tot așa voi descoperii legătura dintre voi și completul de judecată al Curții de Apel.
Să ști Marian că nu există crimă perfectă. Voi găsi o fisură, pe Facebook, în declarațiile de avere ale completului de judecată, conflicte de interese, afini, prieteni. Eu sunt bătrân și 4 ore de somn pe noapte îmi sunt suficiente. Eu nu ascult telefoane, eu ascult internetul. Cu discernământ. Nu sunteți voi capabili de maskirovka. Eu știu pe unde a locuit Gehrig și Beatriz în SUA, ce vârstă are Beatriz, etc. Puteți scăpa doar dacă se închide , se suspendă internetul în România. România trebuie separată în inchisori și în afara lor. Selecția trebuie făcută. În trecutul meu am pierdut o cauză la fond , apoi la recurs. Am probat la Procuratură netemeinicia și bunul plac al instanței de fond și de recurs. Am obținut Recurs extraordinar la Curtea Supremă de Justiție. Am câștigat. Dosarul a fost returnat instanței de Fond. Apoi am închis cauza prin tranzacție. Asta înseamnă rațiune. Eu totdeauna am vrut numai ce mi se cuvine. Eu nu vreau îmbogățire fără just temei. Tot ce eu mai am, este dobândit prin muncă. Să ști că eu nu am vrut o prejudiciere a patrimoniului companiei Prospecțiuni. Eu am părăsit în 2011 Prospecțiuni și ea va intra în insolvență cât de curând, nu datorită mie.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA