Este cunoscut că în general copii sunt spontani și mai inteligenți. Băiatul lui mama , dintre alte Beizadele, mi-a atras atenția printr-un astfel de gest. La timpul ei, nici mama nu a fost mai prejos. La poreclit pe un personaj sinistru din ultima perioadă, Porcușorul de Guineea.
Băiatul lui mama a trimis pe e-mail tuturor salariaților o imagine care circulă pe internet și care este veridică și pentru Prospecțiuni SA.
Poporul român a avut ca formă de protesc umorul. Înainte se spunea: Doi cu mapa, unul cu sapa. Cei cu mapa erau cu studii superioare dovedite.
În imagine îl găsim pe Gogu care sapă o groapă asigurat cu o sfoară. Toți participanții au echipament de protecție.
De la stânga la dreapta îi găsim pe:
-Human Resources Manager care stă pe un scaun lângă o lopată și o cazma nefolosite
-Marketing Manager cu mâinile în șolduri, fară soluții
-Logistic Manager privește spre Internal Supervizor
-Comunication Manager cu mâinile încrucișate privește către același Internal Supervizor
-Internal Supervizor stă pe un scaun, sprijinit în cazma și moțăie
-Security Manager stă în spatele lui Internal Supervizor și parcă s-ar juca cu un telefon mobil
-IT Manager
-Project Manager
-PR Manager vorbește cu Product Development Manager și zâmbește
-Product Development Manager
Având în vedere că titulaturile sunt în limba engleză, lucrurile se întâmplă la o multinațională din România zilelor noastre.
De mult timp am semnalat schema stufoasă de la departamentul Human Resources din Prospecțiuni SA. Să recapitulăm:
- Norin Marian Popescu- Vicepresident
- Mihaela Horhocea-Compensation & Benefits Manager
- Mihaela Stănescu- Manager Training
- Rodica Negulescu -Technical Training Manager
- Manuela Vidican- Manager Recrutare
- Iulia Ecaterina Titiriga- Manager Dezvoltare Organizațională
Toți managerii nu au niciun subaltern. Ordinea Managerilor este întâmplătoare și îmi cer scuze pentru ceilalți manageri de la
Human Resources omiși.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu