Băiatul lui mama

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Băiatul lui mama

Mesajde N Dobrescu » 02 Aug 2013, 07:32

Este cunoscut că în general copii sunt spontani și mai inteligenți. Băiatul lui mama , dintre alte Beizadele, mi-a atras atenția printr-un astfel de gest. La timpul ei, nici mama nu a fost mai prejos. La poreclit pe un personaj sinistru din ultima perioadă, Porcușorul de Guineea.
Băiatul lui mama a trimis pe e-mail tuturor salariaților o imagine care circulă pe internet și care este veridică și pentru Prospecțiuni SA.
Poporul român a avut ca formă de protesc umorul. Înainte se spunea: Doi cu mapa, unul cu sapa. Cei cu mapa erau cu studii superioare dovedite.
În imagine îl găsim pe Gogu care sapă o groapă asigurat cu o sfoară. Toți participanții au echipament de protecție.
De la stânga la dreapta îi găsim pe:
-Human Resources Manager care stă pe un scaun lângă o lopată și o cazma nefolosite
-Marketing Manager cu mâinile în șolduri, fară soluții
-Logistic Manager privește spre Internal Supervizor
-Comunication Manager cu mâinile încrucișate privește către același Internal Supervizor
-Internal Supervizor stă pe un scaun, sprijinit în cazma și moțăie
-Security Manager stă în spatele lui Internal Supervizor și parcă s-ar juca cu un telefon mobil
-IT Manager
-Project Manager
-PR Manager vorbește cu Product Development Manager și zâmbește
-Product Development Manager
Având în vedere că titulaturile sunt în limba engleză, lucrurile se întâmplă la o multinațională din România zilelor noastre.
De mult timp am semnalat schema stufoasă de la departamentul Human Resources din Prospecțiuni SA. Să recapitulăm:
- Norin Marian Popescu- Vicepresident
- Mihaela Horhocea-Compensation & Benefits Manager
- Mihaela Stănescu- Manager Training
- Rodica Negulescu -Technical Training Manager
- Manuela Vidican- Manager Recrutare
- Iulia Ecaterina Titiriga- Manager Dezvoltare Organizațională
Toți managerii nu au niciun subaltern. Ordinea Managerilor este întâmplătoare și îmi cer scuze pentru ceilalți manageri de la
Human Resources omiși.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Băiatul lui mama

Mesajde tatonulaa » 09 Aug 2013, 01:33

re: oamenii sistemului

Bătrâne @ND,

Hilară (pentru mine!) încercarea de a convinge cititorii că o companie PARTICULARĂ este atât de stufoasă la vârf.
Ipoteza unui cuibuşor de tinerei cu uniforme de camuflaj, de sorginte tenderistă, ar fi totuşi cam subţire. Mai poţi şti?
laplopulcuportocale

la umbra lui, moş aa (Andrei Alexandru)
tatonulaa

Re: Băiatul lui mama

Mesajde N Dobrescu » 13 Aug 2013, 15:42

Andrei, ne cunoaștem de o viață și sunt surprins că te îndoiești de afirmațiile mele privind schema de Manageri de la Human Resources de la Prospecțiuni SA. Eu nu sunt plătit de nimeni să scriu, chiar dacă am o atitudine critică față de actuala conducere a Prospecțiuni SA. Eu pur și simplu scriu. Scriu totuși responsabil.
La Human Resources există Mihaela Stănescu, Manager Formare profesională, numită în funcție de Tony Paduano, în primul rând pentru cunoștințele ei de limba engleză. Dar în același timp există și Rodica Negulescu , Manager Tehnical Training. Mie mi se pare că se calcă pe picioare cele două funcții.
Mihaela Horhocea este Manager Compensation &Benefits. Și totuși ea a fost la Dakar pentru o lună, în probleme de recrutare. Este pozată într-un grup de nouă persoane, în numărul 16 din Prospecting News, îmbrăcată cu un tricou pe care scrie :Musik feels my soul.
A plecat pe o diurnă de 60 euro pe zi. Noi munceam în deșert pentru 9 dolari pe zi, inginerii.
Ca să pleci trebuie să cotizezi. Dacă Varodin era ciubucar, așa cum afirmi tu, atunci a fost un înger. Ști care era filiera la prima plecare a Echipei în Bulgaria? Nici eu nu știu. Mai întâi stăteau oamenii la caserie ca să ia avansul de diurnă. Apoi se mai forma o coadă. Nu știu de ce.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA