[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Forumul lucrătorilor din GEOLOGIE şi GEOFIZICĂ • Vezi subiect - Norin Popescu

Norin Popescu

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Re: Norin Popescu

Mesajde N Dobrescu » 24 Ian 2013, 06:21

Faceți loc, faceți loc
Norin e din nou pe primul loc.
În prima zi de la lansarea răspunsului anterior au fost 42 de accesări, iar pe întreaga săptămână au fost 94 accesări .
Norin Popescu sunt din nou la butoane. Trebuie să-ți spun că fară să scriu ceva despre tine, stăpânesc tehnica de a te promova pe primul loc. Aceasta este repriza a zecea. Asta înseamnă că ești un bun încasator. Trebuie să recunoști că fiecare articol al meu nu este o mângâiere. Acum ești la egalitate cu Gehrig Schultz la numărul de răspunsuri 10-10.
Norin Popescu a renunțat la profesiunea care și-a ales-o și a migrat în domeniul Resurselor Umane. Nu este un caz singular. Am văzut că și Felicia Lupu, din ingineră electronistă, a ajuns în domeniul Resurselor Umane. De ce au făcut acești oameni acest lucru? În primul rând pentru că nu au reușit în domeniul pe care l-au ales atunci când au hotărât cariera lor. În acest caz, pot să hotărească ei pentru alții?
În domeniul Resurselor Umane, Norin Popescu are și o creație intelectuală legată de salariu de relocare. El a lucrat la multinaționale și trebuia să fie pe placul stăpânilor. De aceea s-a acomodat foarte ușor la Prospecțiuni SA. Dar vai, am scris Prospecțiuni SA. Așadar, aplicăm regula de aur. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru personalul tău de la Human Resources.
Norin Popescu a mai ținut și un curs despre Creativitate la Cobra&Sales Training Centre.
Norin Popescu nu vrea să-și supere stăpânii și de aceea nu muncește, nu greșește și merită să fie premiat. La început, în IPGG, la Personal au fost diverși politruci că așa au fost vremurile. La un moment dat a fost numit la Personal, ca șef, geofizicianul Iordache. Mulți spuneau despre Iordache că este băiat bun. Iar alții spuneau că dacă este băiat bun, ce caută la Personal. Chiar așa, ce cauți Norin Popescu la Human Resources? Și mai mult, la Prospecțiuni SA?
Este de notorietate că la Human Resources de la Prospecțiuni SA nu se duce o activitate de perspectivă privind personalul. Am aflat că săptămâna trecută a decedat administratorul Bucălăete și gândul m-a dus la alt decedat de o perioadă mai îndelungată Manolache. Manolache a suferit de o boală incurabilă. Nu s-a dus nici o politică preventivă pentru pregătirea altei persoane. Aflu că acum au fost demarate procedurile pentru această înlocuire. Nici în cazul celor despre care se știe cu destulă precizie că vor ieși la pensie, nu se iau decizii din timp pentru pregătirea cadrelor. Când le ajunge cuțitul la os, atunci fac înlocuirile. Dar în acest caz nu mai există continuitate. Dar pentru a avea continuitate, îți trebuie imaginație.
În Prospecțiuni SA, persoanele de 50-55 de ani și peste, au fost devotate acestei companii. Nu au fost traseiști și tinerii de azi ar avea ce învăța de la ei. Tineretul din Prospecțiuni SA este pe Facebook, Linkedin, se școlește la Codecs și nu pune osul la muncă. Iar Departamentul Human Resources din Prospecțiuni SA folosește școlarizările numai pentru raportări.
Departamentul Human Resources ar trebui să fie acela care să ofere soluții de promovare a celor din interior. De aceea personalul din interiorul companiei este demotivat când vede că se tot aduc oameni din exterior, că aceștia sunt aduși pe funcții de management, că aceștia cer numai rapoarte care îngreunează munca celor deja supraîncărcați.
Site-ul este foarte frumos prin maturitatea celor care se exprimă liber. Aici Ceferistul și Iluminatul public arată că în clădirea din Caransebeș nr. 1 lumina este aprinsă chiar și după terminarea orelor de program. Sunt sectoare acum în companie, unde sunt mai mulți cu mapa, decât cei cu sapa. La fiecare loc de muncă trebuie să întocmești un time sheet. Se pierde timp pentru întocmirea time sheet în loc să se folosească acest timp pentru lucruri serioase.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 31 Ian 2013, 06:48

Faceți loc, faceți loc
Norin a revenit pe primul loc.
Prin acest articol, Norin Popescu, îl depășești pe Gehrig Schultz.
În articolul meu , arătam că nu este bine să te pui cu suporterii și că de fapt trebuie să analizezi solicitările unui suporter.
Norin Popescu este suporter Viola. În 20 iulie 2011 la ora 22 și 16 minute, numitul Norin Popescu de 51 de ani atunci, de sex masculin, din Timișoara, semnează o petiție on line cu titlul:
Jos cu Mafia din fotbalul românesc.Este un om curajos Norin Popescu care își motivează gestul, scriind: Nu se mai poate tolera bătaia asta de joc. Cred că noi suporterii dacă ne unim, putem să facem curățenie în FRF. Fotbalul NU EXISTĂ fară suporteri!!
Norin Popescu trebuie să recunosc că până la venirea la Prospecțiuni SA scriai frumos.Dar, vai am scris Prospecțiuni SA. În acest caz aplicăm regula de aur. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru oamenii tăi de la Human Resources.
Chiar așa, Norin Popescu, nu se mai poate tolera bătaia asta de joc de când ai venit tu la Human Resources la Prospecțiuni SA. Sunt destule procese pierdute de Prospecțiuni SA în Instanță. Ce umilință mai mare poate fi pentru liderul serviciilor geologice și geofizice din România? Aștepți să vină executorul judecătoresc? Adică vrei ca umilința pentru Prospecțiuni SA să fie și mai mare? Norin Popescu te opintești pe picioarele de dinapoi și de aceea voi folosi un termen fotbalistic: Norin Popescu pleacă. Norin Popescu, lasă-ne.
Sunt procese pierdute de Prospecțiuni SA a căror sentință este definitivă prin respingerea recursului formulat de către Prospecțiuni SA și totuși aceasta își prelungește agonia solicitând procedura completă legală, adică nu înțelege să urmeze o procedură amiabilă.
În 12 iunie 2012 am adresat următorul e-mail lui Norin Popescu:
Domnule Vicepreședinte,
Azi, 12.06.2012 am decis să mă adresez TMB secția 8 pentru lipsa de răspuns la cererea mea nr. 10584 din 8 august 2011 la care nu am primit nici un răspuns. Dosarul pe rol are nr.21670/3/2012 și are primul termen de judecată în 6.09.2012, complet 26, ora 12 și 30 minute, etaj 2 sala 223. În continuare voi face plângere penală împotriva dvs. pentru abuz în serviciu în dauna intereselor personale, deoarece prin mail din 13.02.2012 v-am notificat că nu am primit nici un răspuns la cererea mea din 8 august 2011, dvs. nu ați luat nici o măsură și ați continuat dulcea lenevie în care trăiți. Apoi va urma un proces de daune interese. Va urma un mail în limba engleză pentru Gehrig.
Game is over.
Have a nice day.

Niculae Dobrescu

6.09.2012 a fost joi și de aceea toate aparițiile de joi cu Norin Popescu. Acest articol a ajuns la pagina a doua la fel ca și articolul . Va trebui să-l promovez și pe Gehrig lângă tine. Dacă scapi să nu fi dat afară vinerea sau luni, inseamnă că mai ai 4 zile contract de muncă. Nu uita ca atunci când cobori de la etajul 4 la etajul 2 să ai agenda cu tine ca să-ți notezi data de concediere. Norin Popescu, Gehrig Schultz este curat pentru că el nu mai semnează nimic. Legat de bonus este numai semnătura ta. În curând se va lepăda și de tine așa cum s-a lepădat și de Felicia Lupu. Faci un mare deserviciu lui Prospecțiuni SA că nu-mi răspunzi la solicitările minore. Este vorba de solicitări legale, nu de șantaj. Norin Popescu nu ști să detensionezi o situație minoră.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu

P.S. Acest articol a fost scris înainte de apariția revistei de propagandă Știri Prospectate nr.15 din 2013, urmând ca în articolul de joia viitoare să fac referire la primul plan din Știri Prospectate cu Norin Popescu.
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 07 Feb 2013, 06:38

Faceți loc, faceți loc
Norin Popescu este din nou pe primul loc.
În numărul 15 din Știri Prospectate din 2013, pe 3 pagini din totalul de 30 de pagini ale revistei, este publicat
un larg interviu cu Norin Popescu. Trebuie să recunosc că grafica este foarte bună, dar aceast lucru nu este meritul
lui Norin Popescu. În acest număr Gehrig Schultz are alocate 6 pagini, iar Andrew Clark numai două. Această
celebritate te va duce la pierzanie, Norin Popescu.La acest articol este atașată și o poză a lui Norin Popescu cu
care ne-am obișnuit. Cămașă lila și cravată lila cu alb. Norin Popescu, se vede că nu ai nimic comun cu Prospecțiuni
SA. Dar vai am scris inevitabil Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru salariații tăi de la Human
Resources. Norin Popescu, culorile tradiționale ale lui Prospecțiuni SA sunt albastru și alb așa cum sunt și
tricourile celor 15 cursanți de la Centrul de dezvoltare profesională al Prospecțiuni SA.
Revista de propagandă Știri Prospectate este într-o haină nouă, cu o echipă editorială nouă formată din Cristina
Fartușnic, Editor Șef, Comunicare internă, și Isabela Necșoiu, Coordonator Marketing.
Editorul, probabil Cristina Fartușnic, îi face o succintă prezentare lui Norin Popescu arătând că numai timp de 12
ani a lucrat ca inginer și apoi s-a reorientat spre domeniul Resurselor Umane. De ce te-ai reorientat Norin Popescu
spre domeniul Resurselor Umane? Industria românească nu mai are nevoie de cazane termice? De abureală?
Și acum să vedem care sunt realizările din 2012 și care sunt obiectivele pentru 2013.
În 2012,pe primul loc, în premieră, cea mai mare realizare este sondajul de opinie The employee opinion survey care
își propune să măsoare satisfacția din cadrul companiei.
O altă mare realizare a fost mărirea de salariu din septembrie 2012. Pentru acest lucru, Norin Popescu este mândru,
deoarece mărirea a fost de 8% față de mărirea de 5.2% la nivelul întregii țări sau de 6% în domeniul de petrol și
gaze. Norin Popescu este un meșter în omisiuni. Norin Popescu nu precizează că de 2 ani și o lună nu s-au mai mărit
salariile. Norin Popescu ai uitat să precizezi cum a fost repartizat bonusul,beneficiul din 2011 și pentru care s-a
constituit un provizion la începutul lui 2012 în valoare de 7,145,000 milioane lei.
Pentru 2012, departamentul de resurse umane a avut două programe pe care vrea să le implementeze până la sfârșitul
anului: Managementul Performanței și Managementul Competențelor. Scopul este transferarea evaluării din zona
subiectivului în zona obiectivă pe baza unor criterii și indici. Norin Popescu asta este abureală. Salariul tău și
al managerilor de la Human Resources numai în zona obiectivă nu sunt.
Un loc important în 2013 îl va ocupa programul de training. Cred că se referă la programul individual pentru că
fiecare salariat își va alege trainingul la care aplică. Opțiunile de training vor fi aprobate de managerul direct și
de Norin Popescu. De aici se vede că nu se cunoaște dezvoltarea companiei în viitor și că fiecare angajat își alege
programul de training în funcție de lacunele sale, de interesele sale profesionale și nu de interesele companiei.
Prin programele de evaluare a competențelor și a performanțelor se urmărește identificarea talentelor din cadrul
companiei. Ce să înțeleg Norin Popescu ? Până acum angajatoarea de top Mihaela Horhocea a făcut angajări la
întâmplare și acum identificăm talentele?
Dar obiectivul principal pentru 2013 este generarea unui sistem de salarizare bazat pe grade cu o plajă de la minim
la maxim. Cînd angajatul va ajunge la maxim va fi promovat într-o poziție superioară. Dar toate pozițiile superioare
sunt ocupate. Acum în companie, vârsta medie a personalului tehnic a coborât la 48 de ani. Deja Gehrig Schultz este
bătrân, adică peste vârsta medie. Și mai bătrân este Norin Popescu.
Cel mai important proiect realizat în 2012 a fost Centrul de dezvoltare profesională realizat în parteneriat cu
sora Codecs. Aici au fost instruiți 15 tineri absolvenți ai Facultății de Geologie și Geofizică. Cum s-a născut
acest proiect? La sugestia tinerilor angajați din anul trecut recunoaște Norin Popescu. Asta înseamnă că nu ai ce
căuta pe poziția pe care o ocupi Norin Popescu. Așa cum declară Gehrig Schultz, în viitor vor fi atrași cei mai
buni oameni din Serbia, Senegal, Maroc sau India. În cadrul companiei lucrează oameni de 27 naționalități, iar
activitatea companiei se desfășoară pe patru continente.
Instruirea celor 15 tineri a avut loc în perioada 4 septembrie 2012- 21 decembrie 2012 și a avut un program compus
din cinci module. Fiecare modul s-a terminat printr-o testare. Rezultatele testărilor sunt promițătoare.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 14 Feb 2013, 06:12

Faceți loc, faceți loc
Norin Popescu revine pe primul loc

O perioadă ai fost la egalitate de 12-12 la răspunsuri cu Gehrig Schultz. Acum l-ai depășit. Cu toate că erai cu Schultz pe primele două locuri, scorul de citiri într-o zi ți-a fost favorabil de 24-6, dar trebuie să recuperezi avansul de 400 pe care-l are Gehrig Schultz. Ce vrei să se spună despre noi, că românii sunt pe locul doi? Nu va trece decât o zi și numărul tău de accesări va depăși 1000. Felicitări. Nu ești oricine. Ești Norin Popescu din top de top.
Zilele trecute m-a oprit pe stradă o femeie și mi-a cerut o țigară. Am răspuns că nu am. Atunci femeia m-a întrebat dacă nu am un leu. Am spus că nu am. Toată această conversație mi-a amintit de un film american. Știu că ești proamerican prin salariu pe care-l ai. Nu mai știu titlul filmului, dar în film este vorba despre un cerșetor care-i cere un dolar unei persoane în apropiera proprietății sale. Cerșetorul este lovit cu mașina de proprietar în altă zi. Cerșetorul cere despăgubiri, iar proprietarul ajunge cerșetor. Norin Popescu nu ai învățat nimic din articolul meu Amintiri din studenție. Azi îți cer din nou să-mi achiți contravaloarea celor două zile de concediu de odihnă necompensate la lichidare. Norin Popescu nu te opinti pe picioarele de dinapoi. Vei avea mult de pierdut. Pentru această problemă, ne vom întânli în instanță în aprilie.
Acum continuăm articolul din 31 ianuarie 2013.
Norin Popescu nu a avut nici o reacție, așa că am adresat un e-mail în limba engleză lui Gehrig Schultz. În My English.

Sire,
I am Niculae Dobrescu and I worked 42 years in SC PROSPECȚIUNI SA. In 8/8/2011, I made two request with numbers 10583 and 10584. I have not received any response. In Romania, time to resolve an applicationis is 30 days. Therefore, in 13/2/2012, I sended an e-mail to Norin Popescu about this two problems. I have not received any response from Norin Popescu. So, I acted on trial SC PROSPECȚIUNI SA. Hearing is 6/9/2012 and respectively 22/4/2013. I lose money every day. The two existing lawsuits pending, will generate two other processes compensation. In Romania, public processes are and that means negative advertising for the company. Either way you want.
Best regards

Niculae Dobrescu

Dar, vai, am scris Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru oamenii tăi de la Human Resources.
Gehrig Schultz nu a percutat în niciun fel. Nu mi-a răspuns la e-mail și nici nu l-a determinat pe Norin Popescu să-mi răspundă la cele două solicitări scrise și trimise prin registratură. Aceasta este fața reală a democrației de unde vine Gehrig Schultz. Ca Președinte CEO, Director General, Gehrig Schultz știe să vină și să facă personal prezența la LAEG. Pentru Gehrig Schultz am scris Circuitul hârtiilor în SC PROSPECȚIUNI SA. Pe Gehrig Schultz și pe Norin Popescu nu-i deranjeză nici
reclama negativă pentru companie. Ei sunt niște venetici. Azi aici, mâine în altă parte unde sunt bani mai mulți. Pentru ei nu există fidelitate față de companie. Gehrig Schultz și Norin Popescu au desființat sporul de vechime în muncă în companie și l-au introdus în salariu pentru cei în activitate. Cei în activitate nu au pierdut nimic, dar cei care vin nu au atracția de a rămâne. Ei se școlesc la centru de pregătire cu care se laudă Prospecțiuni și apoi pleacă în alte zări. Din toată această situație, Prospecțiuni SA pierde bani și timp, pentru că schimbul de generații se va face mult mai lent.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 21 Feb 2013, 05:50

Faceți loc, faceți loc,
Norin Popescu a revenit pe primul loc.
Cu mesajul de azi, acest articol a ajuns la 8.28% din mesajele mele pe forum.
M-am gândit la ceva demn de mine. Să scriu în avans articole și acestea să apară în contul meu , chiar dacă eu nu voi mai fi in viață. Norin Popescu ești atât de previzibil încât pot face acest lucru. În orice caz ești harnic. Recuperezi din diferența față de Gehrig Schultz. Asta nu înseamnă că Gehrig Schultz va trece în anonimat. Ai văzut că am promovat pe primul loc articolul și aceasta se citește. Diferența dintre tine și Gehrig Schultz a scăzut sub 400. Ține-o tot așa.
geoforum - forumul lucratorilor - 21.02.2013 - lp.png
geoforum - forumul lucratorilor - 21.02.2013 - lp.png (21.69 KiB) Vizualizat de 6787 ori

Norin Popescu mă subestimezi. Acum am un comentariu și pe Renașterea. Renașterea bănățeană. Nu pot digera minciunile voastre cu 3200 salariați, cu dublarea dimesiunilor companiei în următorii trei ani cu o creștere prognozată de 9.23%, cu folosirea anului 2010 ca an de referință pentru realizările voastre. Anul 2010 a fost un an slab cu un profit mic. În Timișoara ești cunoscut și așa se vor face anumite conexiuni. Prin faptele tale, prin acțiunile tale, prin inacțiunile tale și prin articolele mele vei fi mai bine cunoscut. Norin Popescu nu te opinti pe picioarele de dinapoi. Este o simplă recomandare. Ai trimis-o pe Mihaela Horhocea în Senegal? Face angajări de la 1604 salariați la 3200? Ce diurnă primește? 100 de euro? Eu în Portugalia am primit 35 de euro. Stă la Dakar? Caută Country Manager pentru Senegal? Avem semnale că suntem citiți din Senegal. Pentru asta a plecat acolo? Așteaptă verdictul instanței așa cum Becali a așteptat verdictul în Dubai?
Luni 3 septembrie 2012 am trimis un e-mail lui Marian D. în care îl invitam la primul termen de judecată privind neeliberarea unei adeverințe legate de acordul global. La CC am trecut-o pe Mihaela Horhocea. Conținutul e- mail a fost următorul :

Bună ziua!
Sunt Niculae Dobrescu, fost marca 1908 și am plăcerea de a vă aștepta și cunoaște pe viu joi 6.9.2012 la completul 26, sala 223, etaj 2, ora 12 și 30 minute, fără tertipuri avocățești. Mi-ar face plăcere ca să aveți adeverința întocmită și fără erori pentru că altminteri mă voi înscrie în fals și uz de fals. Dețin date despre fiecare leu încast de la IPGG și Prospecțiuni SA. Nu ezitați să mă citiți pe http://www.forum.geospace.ro. Și mai ales nu mărturisiți. Pot acorda consultanță contra unui onorariu corespunzător pentru persoane care vor să învețe să citească ștate din trecut și să întocmească adeverințe cu acordul global.
Best regards
Niculae Dobrescu

E-mailul a fost transmis la 14 și 54 de minute și probabil Norin Popescu a pus-o pe cea mai capabilă persoană de la Human Resources din Prospecțiuni SA să întocmească adeverința. Dar vai am scris Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru oamenii tăi de la Human Resources. Lucrând contra cronometru și în neștiință de cauză, Mihaela Horhocea a întocmit un gunoi pe două pagini care a fost certificat de inginerul Norin Popescu. Acum înțeleg de ce Norin Popescu a renunțat la cariera de inginer și a ales domeniul Human Resources. Încă din 13 februarie 2012 îl anunțam pe Norin Popescu de două cereri nerezolvate și lui Norin Popescu nici nu i-a păsat. Solicitarea mea a fost din 8 august 2011. 13 luni i-au trebuit lui Mihaela Horhocea ca să facă o adeverință. Lucru bun se face la nouă luni. Ai grijă Mihaela Horhocea să nu faci copii. S-ar putea să iasă la 13 luni și să spună tată.
Pe joia viitoare
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 28 Feb 2013, 06:42

Sunt uluit. Nu credeam ca datorită ție să obțin atâta audiență. În prima zi de la publicarea răspunsului anterior, acest articol a fost accesat de 53 de ori, față de numai 11 ori articolul cu Gehrig Schultz. 78 dintre articolele mele au fost accesate în prima zi , cu un număr total de 291 de accesări. Eu recunosc meritele tale Norin Popescu. Dacă nu ai fi tu, eu aș fi un biet pensionar. Din pluton. Din team. Acum diferența dintre tine și Gehrig Schultz este din nou de 400. Nu poți mai mult.
M-am hotărât acum și aici să grupez toate intervențiile mele din ziare legate de școlarizarea tinerilor care deja au fost integrati in Prospecțiuni SA. Din nou am greșit și am scris Prospecțiuni SA.
Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru oamenii tăi de la Human Resources.
Tender vrea dublarea dimensiunilor companiei deoarece este cea mai bună văcuță de muls din Grupul Tender. Cu o creștere prognozată de 9.23% pe an, Gehrig Schultz a dorit dublarea dimensiunilor companiei în 4 ani și acum în următorii 3 ani. O utopie.
Pentru dublarea dimensiunilor companiei este nevoie de resurse umane și de aceea ele trebuie pregătite. În 22 ianuarie 2013 a fost sărbătorită prima promoție de 15 absolvenți ai Codecs la Muzeul Geologiei. A fost prezent și patronul. În 23 ianuarie 2013, toate ziarele au preluat un comunicat de presă prost ticluit privind că Prospecțiuni caută cei mai buni studenți, angajare studenți în an terminal, etc. din Serbia, Maroc, India, Senegal și alte date laudative despre Prospecțiuni privind realizările companiei. . Prospectiuni a avut in 2011 o cifra de afaceri de circa 315 milioane lei, mai mari cu 93% fata de anul precedent. Profitul brut a fost de circa 41,43 milioane de lei, de peste 23 de ori mai mare decat in 2010.
Am fost nevoit să-mi las comentariile în cele mai multe ziare în care am avut acces.
jurnalul.ro Compania românească Prospecțiuni vrea să atragă cei mai buni studenți din Serbia, Senegal sau Maroc
http://jurnalul.ro/stiri/prospectiuni-angajare-studenti ...
Niculae 1.2.2013 05:26
Ritmul de creștere prognozat este de 9.1%. Cu acest ritm nu se poate dubla activitatea în 3 ani. În primele două trimestre din 2012,compania a fost pe pierderi și de abia în trimestrul trei a trecut pe profit. De ce nu se spun și aceste realități?
În acest comentariu am greșit ritmul de creștere prognozat care este de 9.23%, dar acest lucru nu schimbă situația semnificativ.
curierulnational.ro Prospecțiuni caută cei mai buni studenți din Serbia,Senegal,Maroc
http://www.curierul national.ro/Actualitate%20Companii/2013-1 ...
de Niculae:
In prognoza publicata de Prospectiuni SA pentru 2012 se arata ca ritmul de crestere va fi de 9.23%. Cu acest ritm nu se poate dubla dimensiunea companiei in trei ani. Dupa 9 luni din 2012, cifra de afaceri a fost de 212.5 milioane lei fata de 215.9 milioane lei realizati in aceiasi perioada din 2011 si reprezinta o scadere de 1.5%. Numarul de salariati mediu, permanenti in 2011 publicati in rapoartele de pe Bursa a fost de 1604. Nu se poate ca Prospectiuni sa aiba 3200 salariati.
capital.ro Prospecțiuni a început o nouă campanie de recrutare: caută studenți din Serbia,Senegal, Maroc sau India
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... -a-inceput ...
Niculae la 1 februarie, 07:15 a spus:
Trebuie sa fim onesti la interpretarea datelor economice. Anul 2010 a fost un an slab pentru Prospectiuni, dar cu profit. Dupa primul semestru din 2012, Prospectiuni a inregistrat pierderi. Dupa 9 luni din 2012, cifra de afaceri a fost de 212.5 milioane lei fata de 215.9 milioane lei realizati in aceiasi perioada din 2011 si reprezinta o scadere de 1.5%. Profitul dupa 9 luni din 2012 a fost de 21.1 milioane lei fata de profitul de 30.7 milioane lei realizat in 2011 pentru aceiasi perioada. Acestea sunt date de pe Bursa. Cu o crestere prognozata de 9.23%, Prospectiuni nu poate sa-si dubleze capacitatea in urmatorii 3 ani. In 2007, cand conducerea era romaneasca, Prospectiuni a realizat un profit net 54,007,995 lei la o cifra de afaceri de 203,072,576 lei si reprezinta un randament ridicat.
-Prospecţiuni SA intenţionează dublarea dimensiunii companiei în ...
http://www.cotidianul.ro › Afaceri
Niculae
05:18:28, 21 Feb 2013 2
In socialism, raportarile se faceau la anul 1938, anul de varf al capitalismului in Romania. Acum in Prospectiuni raportarile se fac la anul 2010, anul cel mai slab din era Gehrig Schultz. Cu o crestere prognozata de 9.23% nu se poate dubla dimensiunea companiei in 3 sau 4 ani.
-Prospecţiuni începe să-şi şcolească specialişti luaţi direct de pe ...
http://www.zf.ro/.../prospectiuni-incep ... ati-dire...
Aricolul este scris de ziaristul de casă, Adrian Cojocar
Niculae- 05 februarie 2013, 05:29
Gehrig Schultz a venit in 24 noiembrie 2008 ca presedinte CEO si din 23 aprilie 2009 este Director General. Vanzarile se reflecta in cifra de afaceri care a fost in 2008 de 124,634,067 lei, in 2009 de 225,186,677 lei, in 2010 de 162,818,632 lei si in 2011 de 315,293,527 lei. Se vede ca cifra de afaceri a avut suisuri si coborasuri. Fata de care an a triplat Gehrig Schultz vanzarile?
-Magnatul Ovidiu Tender caută studenţi în Senegal şi Maroc - Stiri ...
http://www.renasterea.ro/.../economie/m ... a-studen...
1.Niculae
04-Februarie-2013 | 06:23
Anul 2010 a fost un an slab pentru Prospecțiuni si raportarea la el da impresia unui an 2011 exceptional.Nimeni in presa nu spune ca in primele doua trimestre din 2012 Prospecțiuni a inregistrat pierderi si ca dupa 9 luni din 2012 cifra de afaceri a fost cu 1.5% mai mica fata de aceiasi perioada din 2011. Prospectiuni nu are 3200 salariati. Pe bursa se spune ca in 2011 numarul mediu anual de salariti a fost de 1604. In Stiri Prospectate, Schultz declara ca in Prospectiuni lucreaza 27 de naționalitati.Sunt acestea din 33 de țări?
-Magnatul Tender caută studenţi în Senegal şi ... - Economica.net
http://www.economica.net › Economie › Companii
Răspunde | Votează 0
Niculae
Prospectiuni nu are 3200 salariati. In 2011, numarul de salariati a fost de 1604. In Stiri Prospectate, Gehrig Schultz declara ca in Prospectiuni lucreaza 27 de nationalitati. Sunt acestia din 33 de tari? In primul semestru din 2012, Prospectiuni a inregistrat pierderi de 6,166,867 lei. Cu o avere estimata de 600 milioane euro Tender nu poate garanta un imprumut de 6.5 milioane de euro de la Eximbank? -Prospectiuni doreste sa recruteze absolventi - Comunicate de presa ...
http://www.bursa.ro/prospectiuni-dorest ... -195769&...
În materialul transmis redacției, Gehrig Schultz declară
"Am demarat acest proiect educaţional alături de CODECS, iar la sfârşitul anului trecut am avut 15 absolvenţi, care sunt deja integraţi în compania noastră. Pentru următoarele sesiuni vom recruta studenţi din Serbia, Senegal, Maroc, India şi alte ţări strategice pentru dezvoltarea noastră. Ne interesează nu doar să inserăm următoarea generaţie de profesionişti, ci să ne asigurăm că Prospecţiuni are parte de cei mai buni absolvenţi", a declarat Gehrig Schultz, CEO-ul Prospecţiuni. Bursa 23.1.2013
-Prospecţiuni SA: Suntem în etapa unei creşteri agresive ... - Bizlawyer
http://www.bizlawyer.ro/stiri/tranzacti ... tapa-une...
Niculae 5 septembrie 2012 06-07
În semestrul I din 2012, Prospecțiuni a înregistrat pierderi de 6.1 milioane lei. În următorii 4 ani își va dubla activitatea? Asta este manipularea pieței de capital.
-Ovidiu Tender vrea sa dubleze compania ... - Business24.ro
http://www.business24.ro › Afaceri › Companii › Companii Bucuresti
Niculae
spune:
18.02.2013, 05:49
Indoiala privind dublarea dimensiunii companiei Prospectiuni
Cresterea prognozata este de 9.23% si aceasta nu este o crestere agresiva. Cu aceasta crestere nu se poate dubla dimensiunea companiei in 4 ani.Prospectiuni a inregistrat in primul semestru din 2012 pierderi de 6,166,867 lei. Daca averea estimata a lui Tender este de 200 milioane euro, de ce nu poate garanta cu ea un imprumut de la Eximbank de 6.5 milioane euro? Anul 2010, a fost un an cu profit mic pentru Prospectiuni. Raportarea lui 2011 fata de 2010, da impresia la rezultate exceptionale in 2011.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 07 Mar 2013, 06:50

Faceți loc, faceți loc
Norin Popescu a revenit pe primul loc.

Degeaba te promovez pe primul loc, pentru că Gehrig Schultz are audiență mult mai mare. După prima zi, citirile au fost de 53 la 21 în favoarea lui Gehrig Schultz. În foraj se spune că are vână. Acum diferența față de Gehrig Schultz este de aproape 600 de accesări. Să nu-mi spui că intri pe Forum și dai click pentru Schultz ca să nu te dea afară.
Acum beneficiez de Flipora powered by Google si am aflat lucruri interesante despre Norin Popescu. Norin este absolvent de liceu al promoției 1977, clasa A, dirigintă Ionescu Rodica. In aceasta clasă au terminat 39 elevi.
Lucru cel mai important cu selecția Flipora este că Norin Popescu nu este cap de familie. În 27.6.2002 obține autorizația 1387 din partea Primăriei Municipiului Timișoara pentru Modificări interioare și exterioare în vederea îmbunătățirii confortului la apartamentul 6 (recompartimentări și închidere 2 balcoane ) conform Legii 50/1991 art.25 pe numele Popescu Detimona și soțul Popescu Norin Marian . Apartamentul era situat în Timișoara, str. Luminii nr. 32-34, scara G, etaj 2.
Mai târziu, în 8.12.2005 obține autorizația 6547 tot pe numele Popescu Detimona și soțul Popescu Norin Marian pentru adresa Timișoara Bulevardul Sudului nr. 23 etaj 1 ap.3 pentru Lucrări tip a- locuință- reamenajare apartament nr.3 pentru îmbunătățirea confortului.
În 13.03.2006 doamna Popescu obține autorizația 441 tot pentru apartamentului din bulevardul Sudului pentru reamenajare și modernizare apartament. Zona C. Se pare că doamna este cu respectarea legii. Ar trebui să inveți mai multe lucruri de la soție, Norin Popescu.
Acum știind că pe doamna Popescu o cheamă Detimona care este un nume destul de rar. Să vedem ce aflăm despre dânsa. Este iubitoare de animale. Are o pisică Calico în vârstă de peste 6 ani, pe care a găsit-o la gunoaie abandonată. În Click pentru femei, are un comentariu în 25 iulie 2011 la ora 21 fix. Am o pisică de acest gen, o cheamă Bubulina și are 6 ani în 24 august. Este superbă și este foarte drăgăstoasă.Când stau pe pat sau pe fotoliu, invariabil vine la mine în brațe. O iubesc nespus , este prima mea pisică găsită aruncată la gunoi cu ochii închiși în urmă cu 6 ani. De unde se vede că pisicile Calico au și ele noroc. Aici, Detimona are a treia adresă, str. Balmuș Vasile Martir nr. 44, Timișoara. Norin Popescu, banii nu aduc fericirea, ci cantitatea lor. Este păcat că doamna a făcut o pasiune din Bubulina. Ar fi bine să o clonezi pe Bubulina ca în cazul în care moare Bubulina, doamna să nu aibă o decepție.
Aș vrea să știu mai multe lucruri despre Norin Popescu și nimeni nu mă ajută. În site-urile unde intru, sunt site-uri deschise de Norin Popescu și nedezvoltate. Aștept sentința din dosarul privind eliberarea adeverinței cu acordul global pentru a o comenta.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 14 Mar 2013, 06:17

Faceți loc, faceți loc
Norin Popescu este din nou pe primul loc.

Detimona Popescu o mângâie pe Bubulina în loc să-l impingă în bine pe Norin Popescu și să ceară armistițiu. Am scris undeva, cândva, că femeia americană a fost lângă bărbatul ei atunci când au colonizat Vestul. Unde ești Detimona când scriu aceste rânduri? Până și Beatriz se implică în viața companiei și împarte căni, mărțișoare, etc.
Norin Popescu, degeaba te promovez în fiecare săptămână pe primul loc pentru că tot Gehrig Schultz are audiență mai mare la public. Acum diferența între voi este de peste 700.
Natural oamenii ies la pensie din tot felul de motive. Că sunt nemulțumiți de salariul pe care îl au, că șeful îl îndoapă cu lucrări și că sunt angajați tot felul de manageri care nu fac nimic și îți cer diferite rapoarte cu care se laudă că sunt întocmite de ei, din motive medicale, că vor să mai facă și altceva, că sunt forțați să iasă la pensie.
Departamentul de Human Resources are toate datele personale ale salariatului. Toți care au o vechime mare în companie își anunță dorința de ieșire la pensie și pentru că au fost atașați companiei, solicitând angajarea unei persoane pe care să o îndrume, să-i predea lucrările astfel încât să nu se simptă dispariția unui om calificat, să existe continuitate în companie. Așa cum ne-am obișnuit, Norin Popescu nu face nimic. Nu știu de ce este ținut pe post de Gehrig Schultz. Manolache a murit de mult și după 2013 a început să se caute o soluție de înlocuire a lui. Nicolae E. a ieșit de mult la pensie și de curând a fost angajată o fătucă la Human Resources. Nu știu dacă face același lucru ca și N.E., dar știu că a fost o bună perioadă în care nu avea cine să elibereze adeverințe pentru cei care ieșeau la pensie.
Acum un nou senior a ieșit la pensie. Norin Popescu a crezut că merge treaba și fără el la fel cum se întâmplă și la Human Resources. Compania are contracte semnate de peste 121 milioane euro. Vremea este excelentă pentru această perioadă. Lucrările nu pot începe pentru că pensionatul chiar făcea ceva. Această situație arată munca de amator a lui Norin Popescu în domeniul Human Resources. Norin Popescu nu a reușit în profesia pe care singur și-a ales-o și a migrat în domeniul pentru care nu are chemare Human Resources.
Am ieșit la pensie în iunie 2011 și îndeplineam funcția de responsabil cu radiocomunicațiile pe societate. Pentru a îndeplini această funcție, trebuia să fi posesorul unui certificat de radiotelefonist. A fost angajat un tânăr care nu avea acest certificat. Pentru obținerea acestui certificat sunt anual două sesiuni de examene numai în aprilie și septembrie. În companie, mai era un singur posesor de certificat de radiotelefonist valid. Din punctul de vedere al comunicațiilor, fiecare echipă seismică se comportă ca o rețea radio și trebuie să aibă un șef de rețea. Șeful de brigadă seismică trebuie să fie șeful rețelei radio, care trebuie să fie posesorul unui certificat de radiotelefonist în serviciul mobil terestru. Compania are peste 500 de stații de radio mobile și portabile. Este cam prea puțin 2 oameni certificați. Ne lăudăm cu cei 15 absolvenți Codecs. Unde puteau ei fi sărbătoriți? Cu presă, pe treptele de marmură ale Muzeului Geologiei. Apoi a doua zi, toate ziarele vorbeau de cei 3200 de salariați ai companiei. Sporește-i Doamne!
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 21 Mar 2013, 05:17

Faceți loc, faceți loc
Degeaba e Norin pe primul loc

Degeaba te promovez pe primul loc că tot nu fac nimica cu tine. Diferența între tine și Gehrig Schultz este de peste 800 accesări. Promovarea este ca un penalty la fotbal. Îl primești nemeritat și tu nu reușești să-l transformi. Ca om bătrân, am și eu curiozitățile mele. Am dat o căutare Google despre tine și am văzut că te-am făcut celebru. Articolele mele sunt pe prima pagină în selecția Google Norin Popescu. Acum de când există și http://www.undelucram.ro/firma/prospectiuni ne cunoște tot mai multă lume. Ce ai făcut în viață Norin Popescu? Ai fost la Spar și creația ta intelectuală se numește Preluare 2 în 1. Trei magazine Diskont au fost preluate cu întreg personalul angajat în proporție de 100% de către rețeaua Spar. Oamenii erau instruiți, dar au fost puțin șlefuiți după noul stăpân Spar. După filozofia Spar. Vezi am asociat numele tău cu Spar. Motoarele de căutare Google vor memora această asociere.
Din 11 aprilie 2011 ești membru Toolbox.com . Aici ai 0 posts și 0 member connections. Aici, una dintre comentatoare postează conceptul Be the best or be the next. Toate procesele lui Prospecțiuni SA sunt din domeniul Human Resources. Eu nu cunosc nici un proces câștigat de liderul serviciilor geologice și geofizice din România, Prospecțiuni SA. Ceva se întâmplă în departamentul tău și tu nu faci nimica. Norin Popescu, tu o să fi The Next pe care Gehrig Schultz îl dă afară pentru neîndeplinirea criterilor de performanță ale postului. În ultimul număr din Știri Prospectate vorbeai de evaluările care se vor face în 2013. Cred că și tu vei fi evaluat. În Prospecțiuni SA fluctuația de personal este mare. Se va găsi o neregulă de către ITM și atunci te va chema la raport Gehrig Schultz. Va fi ultimul tău drum de la etajul IV la etajul II. Vei face depresie așa cum a făcut și Felicia Lupu. Să ști că îți va fi greu să accepți că nu mai ai un salariu cu 4 zerouri semnificative în coadă. De euro.
Multe dintre articolele mele sunt legate de domeniul Human Resources pentru că în Prospecțiuni SA, lucrurile merg cel mai prost aici. Nici nu am realizat că am mai scris Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru personalul tău de la Human Resources. Articolul Mihaela Horhocea, te rog viewtopic.php?f=2&t=139 cu numai două review are peste 640 de accesări. Cine nu cunoaște toate boacănele pe care le face Mihaela Horhocea? Vei răspunde în solidar și pentru faptele lui Mihaela Horhocea.
Mă tot gândesc la adeverința semnată și de tine. Nu ai avut curiozitatea să-i ceri lui Mihaela Horhocea, materialul primar ca să verifici prin sondaj această adeverință? Sau ești la același nivel de înțelegere ca și Mihaela Horhocea? Credeam că ești la bază inginer, Norin Popescu. Vezi ce înseamnă să nu practici meseria de bază, Norin Popescu. Te-ai deformat. Ai căpătat deprinderi de ASE. Ai învățat ce înseamnă Stornare? Toate aceste fapte ale tale îmi arată cât de superficial ești. Dar mai mult ca orice îmi arată că nu ești făcut pentru un post de conducere, de Manager.
În procesul meu legat de adeverința cu date despre acordul global instanța a dispus ca Prospecțiuni SA să depună la dosarul cauzei copii ale ștatelor. Ești tu în măsură, Norin Popescu să sfidezi o instanță de Judecată? Iată că astfel de oameni sunt în funcții de conducere și conduc sectoare de activitate în anul 2013. În cadrul lui Prospecțiuni SA liderul serviciilor geologice și geofizice din România. Încă nu realizezi Norin Popescu ce deservicii faci lui Prospecțiuni SA?
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 28 Mar 2013, 08:33

Faceți loc, faceți loc,
Norin Popescu a rămas pe primul loc

Google îți mulțumesc.
Ești ajutorul meu de nădejde. Din cauză că Norin Popescu persistă în greșală, sunt nevoit să caut tot mai mult. Am văzut că Norin Popescu nu este cap de familie. Soția Detimona a fost nevoită să facă în două rânduri cerere la primărie și să întocmească documentația pentru recompartimentarea locuinței la două adrese din Timișoara. Numele de Detimona este un nume rar. În România există 16 persoane cu numele de Detimona Popescu. Una este soția lui Norin Popescu. O altă persoană locuiește în județul Argeș. Nu ne interesează. Acum familia Popescu are reședința în str. Balmus Vasile Martir nr. 46, Timișoara. Din imaginea satelitară, se pare că este într-o zonă liniștită, cu multă verdeață. Blocul nu are mai mult de 5 etaje. După mai are ca vecini 25 de familii. Și telefonul fix la Romtelecom este tot pe numele de Detimona Popescu. Deci Norin Popescu este musafir acasă.
Pe Detimona Popescu o găsim cu un comentariu legat de o brățară de 40 de lei. La acest preț, brățara nu poate fi decât de plastic. În Spania, o brățară din coral costă de la 18 euro în sus. Pe internet mai găsim o poză cu Detimona Popescu care este iubitoare de animale de companie, probabil în fața blocului. Era îmbrăcată în fustă de blugi și în sandale. Nu am înțeles niciodată de ce majoritatea femeilor se vopsesc blonde. Detimona a găsit și adoptat o pisică Calico pe care a botezat-o Bubulina. Și eu găsit o pisică abandonată în Mizil pe care am adoptat-o. Era cu cel puțin 10 ani în urmă când construiam casa de la țară. Eram în concediu de odihnă. Cei 12 km din Mizil până la țară i-am parcurs fără probleme. Pisica era obișnuită. Am botezat-o Tigruț. Nu știu dacă era fată sau băiat. Construiam casa de la țară și locuiam într-o dubă de stație ungurească cumpărată de la Prospecțiuni la licitație. Dar vai, ce am scris. Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru salariații tăi de la Human Resorces. Tigruț era foarte inteligent. Noaptea dormea pe roata mașinii, sub aripă. În fața dubei, sus la doi metrii, a mai rămas suportul de la aerul condiționat. Seara intram în dubă să mă culc și Tigruț sărea până sus pe suport ca să vadă ce se întâmplă în dubă. Pisicile sunt inteligente. Nu se compară cu bărbații. Când am terminat concediul de odihnă a trebuit să-l transport pe Tigruț la București cu mașina. Mă atașasem de el. Venea la mine în față și nu puteam să conduc. A trebuit să-l închid în portbagaj. La început Tigruț stătea în bucătărie când eu eram la serviciu. Apoi l-am mutat pe balcon. Aici am pus o scândură de la balconul meu la geamul vecinei de la bucătărie. În timpul zilei se ducea în vizită la vecina, care îl mai mîngâia și-îi dădea de mâncare. Într-o zi, a sărit de la etajul 3 jos unde erau și alte pisici. A fost recuperat de altă vecină. Era tare speriat când am venit de la serviciu. Pentru că era un disconfort cu Tigruţ în apartamentul de la bloc, l-am dus la țară în altă localitate. A ajuns rău, fiind chinuit de copii.
Detimona, ști care sunt asemănările și deosebirile dintre un inginer și un câine? Asemănări: Amândoi au o privire inteligentă. Deosebiri: Câinele nu se poate exprima. Detimona, ce mult contează să ai pe cineva care să-l mângâi. Și banii contează. Dar decât să ai în casă un bărbat musafir care să nu aibă nicio sarcină, obligație în casă, mai bine să o ai pe Bubulina. Detimona, bătrânețea este grea.
Ți-o spune un om bătrân, bolnav și neputincios.
Așa cum nu se implică în problemele casnice, așa este și la serviciu Norin Popescu.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA