Dintre toți factorii de conducere din Prospecțiuni SA, Norin Popescu are cel mai impresionant CV, poate că este printre cei mai bătrâni din conducere, sau așa pare în poze. Nu l-am cunoscut personal.Îl știu din ceea ce face sau ar trebui să facă și nu face. Acum încerc să-l descopăr de pe internet și acest subiect vă promit că va fi mai dezvoltat pe acest forum decât este subiectul: Gehrig Schultz, ora bilanțului a sosit pentru că nimeni și niciodată nu are dreptul să ia bani din Pensioara mea. Omul este un animal și toate faptele lui au o motivație.
Selecția google mi-a oferit 141,000 de rezultate și cred că voi avea discernământ să selectez pe acelea care se referă la Vice President Norin Popescu actualmente la Prospecțiuni SA.
Norin Popescu, este timișorean, adică bănățean, adică fruncia țării. A urmat liceul de informatică Grigore Moisil din Timișoara, clasa 1977. Norin Popescu nu este oricine. Putea să dea la orice facultate tehnică. S-a înscris la Universitatea Politehnică din Timișoara Traian Vuia și a absolvit în 1983 Facultatea de Mașini Termice, obținând diploma în luna a șasea.
Norin Popescu s-a angajat de abia în ianuarie 1984 la o fabrică de textile din Timișoara, unde aici a lucrat până în decembrie 1994. Aici organiza și superviza 32 de subordonați. Nu era ca Mihaela Horhocea care este manager și nu are nici un subordonat. Norin Popescu era responsable for Production of heat, warm water and raw water. Asta în limba română înseamnă că dădea căldură
apă caldă, apă rece. Dar după facultatea pe care a urmat-o înseamnă că făcea abureală. Dintre veteranii de la IPGG, pot să-l compar cu Bibi Bercescu.
După 1994, Norin Popescu a lucrat numai la privați.
La Coca Cola sub toate variantele ei a îndeplinit următoarele funcții:
-HR Director 5 ani și 5 luni
-Regional HR Manager 10 luni
-Senior HR Manager 1 an și 9 luni
-Management System&Performance Management Manager 2 ani și 10 luni
La SPAR a îndeplinit următoarele funcții:
-HR Director 1 an și 7 luni
-Administration Director 1 an și 7 luni
La Alcatel- Lucent a îndeplinit funcția:
-EMEA HR Shared Service Centre Manager 2 ani și 8 luni
Nici una dintre funcțiile ocupate de Norin Popescu nu se regăsesc în nomenclatorul de funcții și meserii stabilit de codul CAEN. Putem vorbi de împopoțonarea cu funcții de la privați.
Aptitudinile și expertizele lui Norin Popescu:
-performance management
-organizational development
-HR consulting
-talent management
Norin Popescu a aderat sau este membru în 24 de grupuri și asociații.
La companiile unde a lucrat Norin Popescu a îndeplinit sau trebuia să îndeplinească următoarele responsabilități:
- Coca Cola 88 responsabilități
- SPAR 27 responsabilități
- Alcatel- Lucent 7 responsabilități
- Prospecțiuni SA 20 responsabilități
Acest articol este un ciot.
În 1 iunie 2011, la o întînlire de taină a liderilor Comando Viola, Norin Popescu declara: Și-au bătut joc de noi! Mircea Sandu și gașca lui au distrus fotbalul din România și acum ne distrug și pe noi. Îmi este scârbă de mizeria asta.
Norin Popescu, eu sunt un om fără imaginație și poți să mă acuzi de plagiat.Așadar Ți-ai bătut joc de mine! Norin Popescu și gașca lui distrug Prospecțiuni SA. Îmi este scârbă de mizeria asta.
Și după plagiat voi spune:
Prospecțiuni SA te disprețuiesc
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu