[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Forumul lucrătorilor din GEOLOGIE şi GEOFIZICĂ • Vezi subiect - Norin Popescu

Norin Popescu

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Norin Popescu

Mesajde N Dobrescu » 05 Dec 2012, 09:39

Dintre toți factorii de conducere din Prospecțiuni SA, Norin Popescu are cel mai impresionant CV, poate că este printre cei mai bătrâni din conducere, sau așa pare în poze. Nu l-am cunoscut personal.Îl știu din ceea ce face sau ar trebui să facă și nu face. Acum încerc să-l descopăr de pe internet și acest subiect vă promit că va fi mai dezvoltat pe acest forum decât este subiectul: Gehrig Schultz, ora bilanțului a sosit pentru că nimeni și niciodată nu are dreptul să ia bani din Pensioara mea. Omul este un animal și toate faptele lui au o motivație.
Selecția google mi-a oferit 141,000 de rezultate și cred că voi avea discernământ să selectez pe acelea care se referă la Vice President Norin Popescu actualmente la Prospecțiuni SA.
Norin Popescu, este timișorean, adică bănățean, adică fruncia țării. A urmat liceul de informatică Grigore Moisil din Timișoara, clasa 1977. Norin Popescu nu este oricine. Putea să dea la orice facultate tehnică. S-a înscris la Universitatea Politehnică din Timișoara Traian Vuia și a absolvit în 1983 Facultatea de Mașini Termice, obținând diploma în luna a șasea.
Norin Popescu s-a angajat de abia în ianuarie 1984 la o fabrică de textile din Timișoara, unde aici a lucrat până în decembrie 1994. Aici organiza și superviza 32 de subordonați. Nu era ca Mihaela Horhocea care este manager și nu are nici un subordonat. Norin Popescu era responsable for Production of heat, warm water and raw water. Asta în limba română înseamnă că dădea căldură
apă caldă, apă rece. Dar după facultatea pe care a urmat-o înseamnă că făcea abureală. Dintre veteranii de la IPGG, pot să-l compar cu Bibi Bercescu.
După 1994, Norin Popescu a lucrat numai la privați.
La Coca Cola sub toate variantele ei a îndeplinit următoarele funcții:
-HR Director 5 ani și 5 luni
-Regional HR Manager 10 luni
-Senior HR Manager 1 an și 9 luni
-Management System&Performance Management Manager 2 ani și 10 luni
La SPAR a îndeplinit următoarele funcții:
-HR Director 1 an și 7 luni
-Administration Director 1 an și 7 luni
La Alcatel- Lucent a îndeplinit funcția:
-EMEA HR Shared Service Centre Manager 2 ani și 8 luni
Nici una dintre funcțiile ocupate de Norin Popescu nu se regăsesc în nomenclatorul de funcții și meserii stabilit de codul CAEN. Putem vorbi de împopoțonarea cu funcții de la privați.
Aptitudinile și expertizele lui Norin Popescu:
-performance management
-organizational development
-HR consulting
-talent management
Norin Popescu a aderat sau este membru în 24 de grupuri și asociații.
La companiile unde a lucrat Norin Popescu a îndeplinit sau trebuia să îndeplinească următoarele responsabilități:
- Coca Cola 88 responsabilități
- SPAR 27 responsabilități
- Alcatel- Lucent 7 responsabilități
- Prospecțiuni SA 20 responsabilități
Acest articol este un ciot.
În 1 iunie 2011, la o întînlire de taină a liderilor Comando Viola, Norin Popescu declara: Și-au bătut joc de noi! Mircea Sandu și gașca lui au distrus fotbalul din România și acum ne distrug și pe noi. Îmi este scârbă de mizeria asta.
Norin Popescu, eu sunt un om fără imaginație și poți să mă acuzi de plagiat.Așadar Ți-ai bătut joc de mine! Norin Popescu și gașca lui distrug Prospecțiuni SA. Îmi este scârbă de mizeria asta.
Și după plagiat voi spune:
Prospecțiuni SA te disprețuiesc
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Norin Popescu

Mesajde N Dobrescu » 06 Dec 2012, 06:27

Norin Popescu, ar fi fost bine să citești ce am scris în trecut pe Forum ca să știi ce fel de om sunt. Pe mine mă dai afară pe ușă și apoi intru pe fereastră. Am scris articolul . Sunt fan al Sportului Studențesc din 1964. Mircea Sandu a jucat la Sportul Studențesc. Dai în Mircea Sandu, dai în mine. Dai în fabrici și uzine.
Dai în Nașul, dai în mine. Dai în fabrici și uzine. Eu sunt un sindicalist vindicativ.
Acest articol este un ciot și de aceea am hotărât să-l dezvolt. În fiecare joi, vom avea serial. De ce joi? Pentru că în ziua de joi trebuie să mă duc la tribunal în procesul cu Prospecțiuni SA privind eliberarea unei adeverințe, pentru obligația de a face. Din 22 aprilie 2013 avem un alt proces și de atunci vom avea două apariții în serialul nostru de pe Forum.
De o zi pot fi găsit și pe . Eu sunt Niculae. Mă cunoaște toată lumea. În trecut mi se spunea Caporalul. Pentru că îmi plăcea ordinea și corectitudinea. Pentru că frecam ridichea la subalterni.
Mă găsiți cu comentariile și pe avocat.net.
Pot să opresc acest serial, numai dacă primesc o adeverință corectă pe care să o valorific la pensie. Norin Popescu dacă vrei armistițiu, pot fi de acord cu el. Alminteri continuăm. Eu am o memorie foarte bună. În trecut o foloseam la electronică. Acum electronica nu-mi este de folos și de aceea am golit-o și o folosesc pentru Forum.
Norin Popescu, te lepezi de Satana?
Și pentru că în textul acestui ciot am folosit Prospecțiuni SA, voi spune: Prospecțiuni SA te disprețuiesc.
Norin Popescu ai la dispoziție o săptămână ca să reflectezi. Aroganța nu este bună de loc. Prin neeliberarea unei adeverințe corecte, Prospecțiuni SA este într-o situație de criză pe care trebuie să o gestionezi, Norin Popescu.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde Jukis » 11 Dec 2012, 02:06

Nu il cunosc pe Popescu Norin, sau poate ca il cunosc. Nu stiu ce cauta in geofizica sau poate ca stiu.
Multe responsabilitati are si a avut pe unde a trecut. Sa-l fi promovat Tender degeaba ? Nu cred.
Poate ca are o misiune desi "responsabilitatile" anterioare nu-l motiveaza si nici nu-l reprezinta.
Pot insa sa-i adresez citeva intrebari:
Ce faci la Prospectiuni Popescu Norin ? Ce misiune ai ? Ce faci cu adevarat pentru Tender Ovidiu & co.? Africanul-Tender cum spune N Dobrescu.
Ce ar trebui sa faci pentru Prospectiuni ? De ce nu vrei sa eliberezi documentele solicitate desi ar trebui sa o faci ?
Ce leafa ti-a oferit TENDER/SCHULTZ/CLARK ? Pentru ce iei salariul ? Participi si tu la mascarada initiata si perpetuata de
PSD/SECU/TENDER/GUBANDRU/MILEA/MITROI ? Voi astia din urma pe cit va vindeti ? De ce ne vindeti ? Cindva veti plati !
VOI SAU CEI CE VA MOSTENESC. E o lege naturala, compesativa. Nu uitati asta.
Jukis

Mesajde N Dobrescu » 13 Dec 2012, 06:02

Am spus că voi reveni în fiecare joi. Un an calendaristic are 52 de săptămâni. Din 22 aprilie când încep al doilea proces cu Human Resource din Prospecțiuni SA voi avea apariție săptămânală și în ziua de luni. Norin Popescu, au început să te citească oameni și din afara Forumului. Vezi comentariile de pe undelucram.ro/prospectiuni sa/.
Niculae Sambata, 8 Decembrie 2012
MMM, daca esti interesat de RU din Prospectiuni SA, da o cautare google prospectiuni-recrutarea si apoi cauta un forum.
MMM Astazi 10:06
Am cautat stimate domn si mi-am facut o impresie nu tocmai buna.Imi pare rau ca nu sunt in stare sa va elibereze o adeverinta pentru Casa de pensii, insa ce va pot spune este ca sunt obligati de lege sa faca asta. Iar pentru mine, imi pare bine ca nu m-au angajat...pana la acest site nu știam nimic de ei.

Nimeni nu are curajul să te împingă în bine. Norin Popescu vei fi indexat cu toate cuvintele cheie pe care le folosesc. Nu știu dacă lui Gehrig Schultz îi va plăcea să fi mai celebru decât el. Norin Popescu faci un mare deserviciu lui Prospecțiuni SA care este lider național în domeniul serviciilor de geologie și geofizică.
Norin Popescu trebuia să înveți din istorie. Înainte de 1989, o delegație oficială din România a fost în Turcia. Din delegație au făcut parte Nicolae Ceaușescu, Cabinetul 2, Virgil Trofin cu soția și alții. Trofin și soția lui arătau mai bine decât Ceaușeștii. Dintr-o eroare de protocol i s-a dat onorul lui Trofin. Trofin a fost destituit și a ajuns la Călărași. Norin Popescu, vrei să ai audiență mai mare
decât Gehrig pe acest Forum?
Norin Popescu are un CV impresionant, dar în acest CV nu am găsit nici un MBA trecut . Ar fi bun și unul de la sora lui Prospecțiuni, de la CODECS.
Norin Popescu este angajat la Prospecțiuni SA din 17.10.2011. Felicia Lupu a plecat pe 1.10. 2011. Între cele două termene, Mihaela Horhocea a fost interimară. Se tot fâțâia pe la parter ca să știe lumea cine este. Era o tradiție ca la petrecerea de firmă, fetele de la Human Resources să facă o poză de grup. În 2010 au fost cinci: Felicia Lupu, Mihaela Stănescu, Mihaela Horhocea, Elisa și a cincea persoană pe care nu o cunosc. În 2011 în poza de grup era: Iulia Titiriga, Mihaela Stănescu, Mihaela Horhocea și Elisa.
În 8.8.2011, prin registratura generală am adresat o solicitare privind eliberarea unei adeverințe cu date legate de acordul global. Termenul de răspuns legal era de 30 de zile. Nici Felicia Lupu, nici interimara Mihaela Horhocea nu s-au preocupat de rezolvarea acestei solicitări. Cu atât mai mult Norin Popescu care într-o dulce lenevie aștepta să i se usuce cerneala pe contractul individual de
muncă. Poporul romîn este mai inteligent decât vârfurile sale. Înainte de 1989 se spunea: Cine nu muncește nu greșește și merită să fie premiat. Mihaela Horhocea s-a apucat ea să întocmească adeverința și a greșit.Va da socoteală în fața procurorului. Norin Popescu a certificat ca primarul această adeverință.
În 13 februarie 2012 , după începerea programului, la ora 8 04 minute și 21 secunde am trimis un mail lui Norin Popescu și cu CC Mihaela Horhocea, cu următorul conținut:
Sunt inginer electronist Niculae Dobrescu, actualmente pensionar, fost marca 1908. Totul despre mine puteți afla pe http://www.forum.geospace.ro, geoforum, forumul salariaților SC PROSPECȚIUNI SA, care nu poate fi accesat din interiorul companiei.
Problema 1
În cererea mea 10583/8.08.2011 arătam că SC PROSPECȚIUNI SA. îmi datorează contravaloarea a două zile de CO neacordate. Nu am primit nici un răspuns, așa că în 6.10.2011 am adresat somația 13040. Explicații suplimentare găsiți pe forum în articolul meu: Mihaela Horhocea, te rog. Când vremea se va îndrepta, voi deschide acțiune la tribunal. Nu am nici o îndoială că voi câștiga. Voi
investi sentința cu titlu definitiv, o voi pune în executare și voi face blocarea conturilor înainte de ziua de salariu.
Problema 2
Tot în ziua de 8.08.2011, am adresat altă solicitare privind eliberarea unei adeverințe legate de veniturile încasate prin acord global. Așa cum arată Decizia 19 din 17 octombrie 2011 dată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma recursului în interesul legii promovat de Procurorul General al României, sumele rezultate din acord global se iau în calcul la stabilirea punctajului mediu anual.
Deoarece nu am primit adeverința solicitată, mă voi adresa Parchetului pentru cercetări privind infracțiunea de abuz în serviciu sub formă continuată, în dauna intereselor personale.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu
Norin Popescu nu știe, nu vrea să învețe, este arogant și consideră că trebuie să aștepte să se termine luna ca să-și încaseze salariul nesimțit. Norin Popescu nu știe o problemă de resurse umane și nici nu cere un punct de vedere de la consilierul juridic al companiei. Decizia ÎCCJ este dată în ziua de 17 octombrie 2011, zi în care aștepta să i se usuce cerneala pe contractul individual de muncă.
Va urma. Joia viitoare.
Și pentru că pe parcursul articolului am folosit Prospecțiuni SA, voi aplica regula de aur: Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru personalul tău de la Human Resources.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 13 Dec 2012, 10:01

Au trecut 4 ore de când am scris acest articol și Norin Popescu este un fenomen. Mi-a crescut audiența. Acest articol are cu 12 mai multe accesări și restul de articole de pe prima pagină au cu 39 mai multe accesari față de ora 5. Mulțumesc Norin Popescu. Vă simt aproape de mine. Vreau să facem o nebunie. Îmi place să mă joc și de aceea mintea și inima mi-au rămas tinere. N u trebuie să scrieti nimic pe forum ca să vă concedieze. Vă dau întânlire pe Forum în fiecare zi de joi între ora 20 și 20 și 10 minute. Nu trebuie să accesați niciun articol. Va fi contabilizată prezența voastră. Va trebui să dovedim că suntem mulți împotriva lor.
In istorie polonezii au dat dovadă de un gest măreț. Era în timpul dictaturii militare a lui Jaruzelscki. S- făcut propunerea ca în prima zi de Crăciun să se aprindă ca protest o lumânare la fereastră. A fost un gest magnific.
Now or never.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 20 Dec 2012, 06:45

Norin Popescu, ști ce zi este astăzi? Dacă avem serial cu tine este Joi.Tu ești la matineu pentru că tu joci în categoria B. Ai rămas la tinere speranțe. Seara avem Las Fierbinți. Dacă avem serial cu Suleiman Magnificul, înseamnă că este luni sau marți. Din 22 aprilie 2013 vom avea serial cu tine și în ziua de luni. Dar cu tine serialul este la matineu. Norin Popescu, tu joci în categoria B ca și Politehnica Timișoara. Politehnica Timișoara este un cuvânt cheie care va fi indexat de google și implicit prin tine.
Nu mă provoca Norin Popescu, pentru că sunt inventiv.
Norin Popescu, până la tine , nimeni nu a luat din Pensioara mea. Nu a îndrăznit nici Emil Boc. Omul cu coasa. Norin Popescu, nu înveți nimic din istorie. De la 1 ianuarie 2013 Ponta îmi mărește Pensioara cu 4% ca să se pună bine cu mine. Eu sunt făcut să fiu mângâiat nu înfruntat. Eu sunt Caporalul, sindicalistul vindicativ.
Norin Popescu, nu ai citit cu atenție articolul meu Pensionari mândria țării. Recitește-l. Știu că mă citești. Zilele trecute am căutat din nou în biografia ta și nu am mai găsit pe internet cele 20 de responsabilități de la Prospecțiuni SA. Dar vai, am scris Prospecțiuni SA? Prospecțiuni SA te disprețuiesc prin salariații tăi de le Human Resources. Google va asocia cuvintele Prospecțiuni SA,
Human Resources, Norin Popescu, te disprețuiesc și va face trimitere la acest articol, la Forum. Convinge-te.
Norin Popescu, nu poți șterge tu din biografia ta de pe internet cât de repede pot eu să scriu despre tine. Cineva vegează bine pe acest Forum. Citește și bagă la cap. Îi recomand articolul lui Dan Dobre Maskirovka publicat de Sf. Niculae 2009 la ora 14:34, pagina 7 din Forum. În timpul celui de al doilea război mondial, Radio Londra transmitea mesaje cifrate pentru partizanii francezi.
Acum a fost șters și numele lui Alex asociat unuia dintre cei 22 de suporteri ai lui Prospecțiuni SA de pe BestJobs. Să trăiești.
Departamentul Human Resource condus de Norin Popescu își face singur reclamă pe http://www.prospectiuni.ro
Lider de piata in domeniul serviciilor geologice si geofizice din Romania, Prospectiuni SA ofera solutii profesionale integrate pentru asigurarea resurselor energetice si minerale. Alătură-te echipei noastre şi vei avea ocazia să lucrezi într-o companie de prestigiu, într-un mediu cu înalte standarde profesionale. Departamentul nostru de Resurse Umane garantează:
o O şansă excelentă pentru a vă începe cariera prin programul Start Prospecţiuni pentru tinerii angajaţi, program de instruire special conceput pentru debutanţi
o Posibilităţi reale de promovare şi dezvoltare personală şi profesională
o Un mediu de lucru unde angajaţii sunt trataţi cu respect şi demnitate
o Promovarea internă a posturilor disponibile şi sprijinirea oamenilor talentaţi din organizaţie pentru dezvoltarea unei cariere pe termen lung
o Sprijin tuturor angajatilor pentru a beneficia de instruirea necesară îndeplinirii sarcinilor de serviciu
În revista de propagandă Știri Prospectate din 2012 găsim la pagina 4 și 5 articolul publicat de manager training Mihaela Stanescu sub titlul Întânlire cu tinerii din Prospecțiuni. Primul vorbitor a fost Gehrig Schultz. Este vorba despre întânlirea cu tinerii care a avut loc în octombrie 2011 la Corbeanca. Apoi pentru prima dată a vorbit în public Norin Popescu. Mihaela Stănescu, participantă
la acest eveniment notează: Atenția a fost apoi captată de domnul Norin Popescu, Vicepresident RU, care le-a vorbit tinerilor despre obiectivele departamentului de Resurse Umane pentru 2012. Mihaela, trebuie să recunosc că ești pe drumul cel bun. Ai trăit în cultul personalității a lui Ceaușescu și ai învățat cum se face treaba asta. Tinerii participanți Marius Pădureț și Nicolae Moga au avut și ei ceva de spus. Să le urmărim cariera. S-a mai discutat de un formular de satisfacție care se numește: Sondaj de climat intern al companiei Prospecțiuni. Sondajul are o scară de la 0-5 privind afirmațiile care sunt grupate pe 10 clase de probleme. Apoi urmează informații demografice,tipul de contract, tipul poziției, de conducere sau fară subordonați, departamentul unde lucrezi ca să te identifice după scris, și alte comentarii. După stil, acest formular trebuie să fie creația intelectuală a lui Mihaela Stănescu. Copyright 2012 Prospecțiuni S.A.
În locul lui Andrew Clark a fost numit Cezar Iacob care nu a fost școlit de către Prospecțiuni SA Aceasta a fost o angajare pentru imagine. Cezar Iacob este doctor în geofizică la numai 28 de ani și a primit anul acesta un premiu la Las Vegas , oferit de SEG. Dar, sunt sigur că Prospecțiuni SA nu i-a oferit același salariu pe care l-a avut Andrew Clark. Discriminarea este la ea acasă.
Singurele promovări interne au fost ale lui Alex ca adjunct șef secție la LAEG și a lui Teodora Merezeanu, șef echipă gravimetrie. Mai trebuie adăugată și promovarea lui Sebastian Stanciu, cel cu salsa, din funcția de adjunct Director proiect în funcția de Director proiect. Este cam puțin pentru 1600 de salariați.
Pe parcursul existenței Știrilor Prospectate, diverși autori de la Resurse Umane au tratat probleme legate de Training și Mentoring. Acum apare un nou autor, Iulia Titiriga, Manager Dezvoltare Organizațională.
Tinerii vor să aibă CV-uri tot mai stufoase și atunci participă la tot felul de cursuri în timpul programului. Cineva trebuie să facă lucrările în companie. Sunt bătrâni care nu mai au nici o șansă, nici măcar salarială pentru a fi forțați să plece la pensie anticipată sau de vârstă. Mai sunt și câțiva pensionari care sunt păstrați, dar acest lucru arată că nu s-a dus o politică pe termen lung pentru pregătirea cadrelor, pentru schimbul de generații.
Prin promovarea in top alui Norin Popescu, regret că-l desprind de grupajul de articole dragi mie Mihaela Horhocea, nu te mai pot ajuta, Mihaela Horhocea, te rog și Top Management.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu

PS. În ultima zi 75 de articole ale mele au fost accesate, cu un număr total de 120 accesări.Nu uitați! Ne manifestăm prezența pe forum între 20 și 20 și zece minute pentru a ne număra. Nu vă dă nimeni afară de la serviciu. Suntem și pe undelucram.ro/firma/prospectiuni sa/. Cel mai frumos și civilizat site este al nostru. Construim încet și bine. Pentru a dăinui.
Niculae
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 26 Dec 2012, 22:15

Pentru că mâine sunt pe drumuri europene, acest articol este în contul zilei de joi alocată lui Norin Popescu.
Caracteristica multor oameni din noua generație de angajați de top din Prospecțiuni SA a zilelor noastre este aroganța. Norin Popescu nu mi-a răspuns la mail-ul meu din 13 februarie 2012. Nu intra în cele 20 de responsabilitați ale sale.
În 2010 poporul a ales reprezentanții oamenilor muncii: Oprea Mihai și Jeacăr Adrian.Niculae, când l-ai văzut ultima dată pe Jeacăr? Moșul: cred că la petrecerea de firmă. Purta papion? Reprezentanții oamenilor muncii au bătut palma cu Schultz și în ianuarie 2011 au introdus sporul de vechime în salariu. Prin asta au pozat că au mărit salariul nominal. Am semnat un act adițional la contractul individual de muncă cu noul salariu, act semnat în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte. Un exemplar semnat de mine și de Schultz trebuia să se întoarcă la mine. Echipa lui Norin Popescu nu s-a învrednicit de acest lucru.
Având în vedere că nu mi s-a calculat corect concediul de odihnă compensat și urmând să acționez Prospecțiuni SA în instanță, am adresat următorul mail în data de 24 mai 2012 lui Norin Popescu.
Domnule Vicepreședinte
Sunt Dobrescu Niculae, fost marca 1908 și prin prezenta solicit să-mi transmiteți pe mail o copie a actului adițional semnat de mine în ianuarie 2011, care se referea la trecerea sporului de vechime în salariu. Precizez că un exemplar semnat de Președintele Gehrig Schultz nu a ajuns la mine. Prezenta copie îmi este necesară la Judecătoria Sectorului 2 în procesul cu SC Prospecțiuni SA.
Orice obstrucție va conta în fața instanței. Cu stimă
Niculae Dobrescu

Norin Popescu nu mi-a transmis nici pe mail nici la adresa mea poștală actul adițional semnat de mine. Pentru mine, Norin Popescu este o mare dezamăgire. Norin Popescu probabil s-a născut la Timișoara, a urmat liceul și facultatea la Timișoara. Până în 2011, Norin Popescu a muncit în Timișoara. Norin Popescu este excepția de la principiile și aspirațiile Timișoarei. Timișoara nu este numai vestul geografic al României. Timișoara este vestul. Am cunoscut Timișoara prin deplasările făcute la secția de foraj Gearmata. Mulțumită Geofizicii și pe banii Geofizicii.
Norin Popescu este pe cai mari. A fost adus de Tender. Parcă am citit ceva despre alt timișorean adus de Tender pentru restructurarea lui Codecs.
În 8 iunie 2012 am adresat alt mail lui Norin Popescu.
Domnule Vicepreședinte
Vă amintesc că pentru lipsa de răspuns la cererile mele 10583 din 8 august 2011 și a somației 13040 din 6 octombrie 2011, adresate prin registratura generală,am deschis acțiune la Judecătoria sector 2, cu primul termen 22 aprilie 2013. La primul termen de judecată va trebui să depuneți copie după actul adițional semnat de mine în ianuarie 2011. Vă sfătuiesc să nu distrugeți documentele. De asemenea va mai trebui să depuneți copie după contractul colectiv de muncă capitolele legate de CO, prima de vacanță, etc. De asemenea va trebui să mai depuneți și o motivare a temeinicii măsurii de acordare a 13 zile de CO pentru perioada lucrată în 2011. Toate aceste documente le voi cere în instanță.
Niculae Dobrescu

După cum vedeți, după 7 luni s-au dat 10583 de numere de înregistrare, adică o medie de 1600 numere pe lună. În următoarele 2 luni au fost numai 2457 adrese înregistrate.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 03 Ian 2013, 08:51

Am pășit în anul 2013. Tuturor vă spun LA MULȚI ANI !
Chiar și lui Norin Popescu. Este JOI și trebuie să-mi țin promisiunile. După o săptămână de petrecere, sarmale, constat că ați avut timp să-l citiți pe Norin Popescu. Citirile lui Norin Popescu au crescut cu peste 50 într-o săptămână. De asemenea undelucram.ro/prospectiuni sa/ a ajuns la pagina 5. Ca în ziarul acela, acum ar trebui să apară o fată dezbrăcată.
Eu am fost în această săptămână pe drumuri europene. Mi-am încărcat bateriile. Am reflectat, am analizat, ce am făcut bine, ce am greșit, ce mai am de făcut.M-am căit, am mărturisit spre iertarea păcatelor mele. Numai tu Norin Popescu ai rămas la fel. Pe tine trebuie să te modelez Norin Popescu. Trebuie să ști Norin Popescu că am fost în preajma zeilor pentru a împrumuta de la ei puterea de care am nevoie. Banii pe care îi primești de la Gehrig sunt pătați de lacrimile celor care au muncit în 2011, în 2012 și îi așteptau ca o recompensă pentru activitatea lor.
Norin Popescu nu ai înțeles nimic din ultima organigramă. Acum Gehrig nu mai semnează nimic. Voi care sunteți în funcții trebuie să dați socoteală.Vei piere pe limba ta.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 10 Ian 2013, 06:15

Faceți loc, faceți loc,
Norin Popescu este pe primul loc.
Norin Popescu, mă copleșești. Chiar și prin tăcere. Sâmbătă 5 ianuarie 2013 mi-ai crescut audiența cu 63 de accesări pe articolul acesta. Marți, numărul de accesări ale articolelor mele a fost de 227. Un record personal. Mulțumesc Norin Popescu. Mă ajută și spamerii sau cei care au aflat de acest forum. Acum voi scrie elogios la adresa ta. Dar mai întâi vino pe genunchii mei și mărturisește greșelile tale pentru a te ierta.
În 8 iunie 2012, am adresat un e-mail lui Norin Popescu pe care l-am publicat mai sus. După trei zile de somn dulce, Norin Popescu îmi răspunde la e-mail cu următorul conținut:
Domnule Dobrescu
v-am notificat că cererea dvs. trebuie depusă în scris la registratura Prospecțiuni. Nu pot trimite informații confidențiale despre angajați la o adresă de e-mail.
Semnează Norin Popescu

Care sunt aptitudinile și expertizele lui Norin Popescu?
-performance management
-organizational development
-HR consulting
-talent management
Câte cereri am adresat prin registratura Prospecțiuni și Norin Popescu nu mi-a răspuns? Dar exemplarul actului adițional pe care nu l-am primit? Toate acestea fac parte din aptitudinile și expertizele lui Norin Popescu.
În 12 iunie 2012 am trimis un nou e-mail lui Norin Popescu ca răspuns la e-mailul său din 11 iunie 2012:
Domnule Vicepreședinte,
Dacă recitiți mail-ul meu din 8 iunie 2012 cu maturitate și răbdare, veți afla că eu nu solicitam să-mi trimiteți acte la adresa mea de mail. Eu v-am notificat că datorită faptului că nu răspundeți la solicitările mele scrise adresate prin registratură (recepție) m-am adresat tribunalului. Acele acte trebuie să le depuneți la dosarul cauzei. Nu întâmplător la CC este trecut Marian Duică. Urmează al doilea proces pentru că nu răspundeți la solicitarea privind eliberarea unei adeverințe legate de acordul global. În SC PROSPECȚIUNI SA am lăsat 42 de ani de viață. Este rușinos comportamentul dvs. Pentru dvs. am scris pe http://www.forum.geospace.ro articolul Circuitul hârtiilor în SC PROSPECȚIUNI SA.
Semnează Niculae Dobrescu

Dar vai, am scris SC PROSPECȚIUNI SA. De aceea aplicăm regula de aur: Prospecțiuni SA te disprețuiesc pentru salariații tăi de la Human Resources.
Norin Popescu, eu sunt un democrat. Dacă îmi trimiți pe adresa mea poștală un drept la replică, eu îl voi publica aici. Știu că moartea mea îți poate aduce liniște. Dar viața mea îți aduce celebritate.
Știu ce îți dorești în 2013. Să-l depășești pe Gehrig Schultz în audiență. Deja articolul meu Gehrig Schultz ora bilanțului a sosit, a trecut la pagina a doua. După 15 ianuarie 2013 vom avea primele estimări ale realizărilor pe 2013, iar Gehrig Schultz va ieși în fața presei. Eu nu sunt omul care acceptă minciunile lui Gehrig Schultz și voi promova articolul meu Gehrig Schultz ora bilanțului a sosit. Vezi, deja te-am asociat pentru Google cu Schultz. Am făcut o căutare Google Norin Popescu. Sunt siderat. Prospecțiuni SA-Totul despre mediul de lucru este pe prima pagină, selecția a doua. Și tot ce am scris despre tine,este tot pe prima pagină. Salariile nesimțite ale expaților, primele și alte bonusuri se fac prin Human Resources. Anca Covaciu a fost și ea Vicepresident Human Resources. Probabil că i s-au cerut și ei să facă lucruri murdare. A fost obligată să plece deoarece nu a făcut lucruri murdare. De Felicia Lupu s-au folosit. Ea a plecat într-o zi neagră de vineri. Norin Popescu, nu ai fost adus pentru aptitudinele și expertizele tale. Ci pentru a face lucruri murdare. Pentru ca ei să fie curați. Vei lua toate păcatele asupra ta. 1598 de salariați plîng că nu au primit beneficiul pe anul 2011. Între cine s-a împărțit suma de peste 7 milioane de lei? Adică peste 1.5 milioane euro.
Norin Popescu, trebuie să înveți din istoria companiei. Simon Wagner a fost un profesionist. A văzut ce se întâmplă în companie. A încheiat anul financiar și a plecat în aprilie 2010. Pe Simon l-am întânlit la Londra și am vorbit cu el. Era cu rucsacul pe umăr și servea o bere la botul calului în exteriorul unui restaurant în drumul său spre casă așa cum se obișnuiește acolo. Lui Anca Covaciu i s-a cerut să facă lucruri murdare și a plecat. A ales libertatea. Ramona Denisa Marinescu a prezidat într-o zi de vineri o ședință de producție, iar luni nu mai era angajată. Și-a abandonat chiar și lucrurile personale și nu și-a luat la revedere de la subordonați. A predat cheile de la mașină și nu i s-a mai permis să intre în companie. Jocurile sunt dure. Felicia Lupu a fost unealta cu care s-au făcut restructurările, suspendarea și concediera lui Viorel Dumitrescu. A fost abandonată. Intr-o zi de vineri a coborât de la etajul IV pe scări până la etajul II cu agenda sub braț, iar luni nu mai era angajată. J.R. a fost o profesionistă și a fost înlocuită cu un expat. Toți expații care lucrează acum cu Gehrig, au mai fost și în alte locații cu Gehrig. Ceva se întâmplă. Dacă scapi de ziua de vineri, vine ziua de luni. Din 22 aprilie 2013 vom avea cu tine serial și în ziua de luni. Deja avem serial în fiecare joi. Nu uita că prin articolele mele te promovez pe prima poziție care este cea mai citită din forum. Ține cont de forța lui Google de a face selecții. Fi înțelept Norin Popescu.
Norin Popescu, pretențiile mele sunt minore. Elibereză-mi o adeverință corectă cu date referitoare la acordul global. Am lucrat în această companie o viață. 42 de ani. Apoi achită-mi cele două zile de concediu de odihnă în aceleași condiții de care beneficiezi și tu. Nu te mai opinti pe picioarele de dinapoi dacă cunoști această expresie. Eu joc la două capete. Totul sau nimic. Eu nu pot fi șantajat sau cumpărat.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 17 Ian 2013, 06:30

Faceți loc, faceți loc
Norin Popescu revine pe primul loc.
Norin Popescu aceasta este repriza a noua. Continuăm lupta. Ai ajuns la jumătate din audiența lui Gehrig Schultz și asta te va duce la pierzanie. În prima zi de la publicarea Răspunsului anterior au fost 144 de accesări ale acestui articol, iar în ultima săptămână au fost 224 accesări ale acestui articol.
Norin Popescu este născut la zile mari. În 15 august 1958. De aceea mai are și numele de Marian. Îl găsim peste tot pe internet. M-am înșelat crezând că este creația mea pe forum. Norin este pe Facebook, Linkedin, @Talent.me, norinp on scribd, iar din 20.12.2012 ora 21 și 12 minute poate fi găsit și pe Key People. Nu are parteneri în rețeaua sa. 20.12.2012 a fost joi. Înseamnă că joia este ziua norocoasă a lui Norin Popescu. Astăzi este joi.
Pentru tine Norin Popescu public aici acest imn pentru a te invita la meditație.

Imnul vieții de Maica Tereza de Calcuta

Viața e o șansă -Nu o lăsa să se piardă!
Viața e frumusețe -Admir-o!
Viața e bucurie -Gust-o din plin!
Viața e un vis -Transformă-l în realitate!
Viața e o sfidare -Înfrunt-o!
Viața e o datorie -Împlinește-o!
Viața e un joc -Joacă-l!
Viața e prețioasă -Ai grijă de ea!
Viața e o bogăție -Păzește-o!
Viața e dragoste -Bucurăte de ea!
Viața e un mister -Încearcă să-l pătrunzi!
Viața e o promisiune -N-o lăsa neîmplinită!
Viața e tristețe -Treci peste ea!
Viața e un imn -Cântă-l!
Viața e o luptă -Accept-o!
Viața e o tragedie -Fii tare!
Viața e o aventură -Îndrăznește să-ți o asumi!
Viața e fericire -Fii astfel încăt să o meriți!
Viața e viață -Ocrotește-o!

În relația cu tine și în articolele mele despre tine, viața a însemnat:
-o luptă până când voi obține totul sau nimic.
-un joc. Și încă îl mai joc. Numai așa îmi voi menține creierul activ și prospețimea.
-o șansă. Îmi joc această șansă până la capăt.
-o tristețe. Pentru că mă împiedic de tine și de echipa ta, care cu toate că aveți studii dovedite, nu știți să aplicați regula de trei simplă într-o problemă elementară de aritmetică. De aceea sunteți mai vinovați, pentru reaua voastră credință. Este păcat că oameni ca voi sunteți în funcții de conducere și vă opintiți pe picioarele de dinapoi. Voi trece peste tristețea mea numai atunci când vă voi vedea la pământ.
-o aventură. Îndrăznesc să mi-o asum.
-o frumusețe, o bucurie.O admir și o gust din plin.
-o viață. Fac totul ca să o ocrotesc.
Dar așa cum spunea Rebreanu, Viața este nimicitoarea tuturor iluziilor. Acesta este momentul de cumpănă pentru mine.
Ce este mai rău pentru voi Norin Popescu și Mihaela Horhocea este că nu aveți prieteni nici din companie și nici din exterior. Vă citiți reciproc CV-urile de pe Facebook și Linkedin și nu aveți curajul să vorbiți între voi despre ce se scrie pe acest Forum. Îmi este milă de voi Norin Popescu și Mihaela Horhocea. La mine mila înseamnă dispreț. Am spus asta într-un articol de început.
Despre principiul simetriei și nu numai.
Pe parcursul celor 42 de ani de muncă în IPGG, IPGGH, PROSPECȚIUNI SA, viața mea a însemnat o datorie. Am îndeplinit-o. M-am neglijat pe mine și familia și am îndeplinit-o. Nu-mi este rușine de ce am realizat.
Al dumnevoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Următorul

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA