Cu circa 5 zile în urmă, toate ziarele și agențiile de știri anunțau că Andrew Clark, fost Vicepresident Business Development, Marketing and Strategy, adică pe românește și mai simplu de ținut minte, Director Comercial, a fost numit în funcția nou creată de President at Prospecțiuni SA.
Eu nu am cunoștință de întrunirea niciunui consiliu de administrație a lui Prospecțiuni SA, așa că din punct de vedere juridic, numirea este ilegală. Salariul lui Andrew Clark nu poate rămâne la nivelul anterior și nici fostul său post nu poate rămâne neocupat, așa că cheltuielile cu salariile vor crește.
Prin numirea lui Andrew Clark în funcția de President, Gehrig Schultz va fi degrevat de aceste atribuțiuni și se va putea ocupa de dezvoltarea companiei. Vrăjeală.
Anterior, Andrew Clark a ocupat funcțiile de Director Business Development Geokinetic, General Manager Worldwide Business Development la PGS Onshore, Managing Director la United Geophysical Ltd., Vicepresident la Europe, Africa & Middle East Grand Geophysical Company.
Este interesant de vizitat profilul lui Andrew Clark de pe Linkedin și de analizat vizitatorii acestui profil. Vizitatorii acestui profil au mai vizitat:
-Gehrig Schultz nu mai știu în ce poziție este; Cristina Corban Geophysicist & International Bid Coordinator (absolventă a facultății de geofizică și de medicină), Mihaela Horhocea Manager, Norin Popescu Vicepresident Human Resources, Florin Vlădica Country Manager, Mohammad Nazarian Country Manager la Prospecțiuni SA.
-Stephen Birrell General Manager și Mark Beacon Vicepresident de la Sterling Resources. Despre Sterling Resources am pomenit în articolul meu .
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu