Bârfe câineşti

Unde hazul învinge necazul, iar moravurile sînt demascate

Bârfe câineşti

Mesajde cristirimer » 29 Oct 2011, 13:33

În pragul iernii 3 câini discutau:
Primul câine:
- Eu mi-am găsit adăpost la judecătorie, pentru că acolo se latră.
Al doilea:
- Eu mi-am găsit adăpost la IML (Inst. Medico - Legal), pentru că acolo e un os de ros.
Şi al treilea:
- Eu mi-am găsit adăpost la Geofizică, pentru că acolo e viaţă de câine.
cristirimer

Re: Bârfe câineşti

Mesajde tatonulaa » 29 Oct 2011, 17:36

Un super banc, TIPIC pt APLAUDACI! (Câini ro, din spaţiul mioritic)

Oricare câine CU INIŢIATIVĂ ar căuta ceva mai bun, la V sau la N, E , eventual S. Nu vedeţi cum umblă majoritatea câinilor brambura, de colo, colo ? :shock:

laplopulcuportocale

PS. Vreo cca 10 ani am avut un mic magazin (falimentat, desigur). Când aveam timp, recunosc că aveam, făceam o ppolitică în draci cu clienţii care aveau nenorocul să se plângă de condiţiile grele de viaţă, în această perioadă de după Marele Crivăţ Decembrist. Fostul terenist care încă trăia în mine, apelând la slabele-i cunoştinţe de zootehnie, le explica aşa, în glumă, că de fapt noi nu am păţit prea mare lucru, doar că din PORCI domestici, din cei ce stau cuminţi în cocini mizere, mâncând lăturile pe care LE PRIMESC cu regularitate, am devenit peste noapte, PORCI MISTREŢI care pot hălădui prin pădure însă sunt nevoiţi să-şi caute un culcuş, să-l amenajeze, iar colac peste pupăză, să găsească zilnic de-ale gurii. O fi mai bine? Pentru mine, cu siguranţă da.
Grohăi ;) de plăcere, de câte ori ... am ocazia.
laplopulcuportocale

la umbra lui, moş aa (Andrei Alexandru)
tatonulaa

Înapoi la Bîrfe, Şmenuri, Şuşanele