Bună ziua, forumişti
Probabil că acestea sunt printre ultimele momente când mă pot adresa direct unui participant sau unui cunoscător real al acţiunii de „salvare” din ghiarele M. Negre a grupului de fugari în frunte cu Scaleţchi, daţi pe gingaşele şi profesionistele mânuţe ale „salvamarilor” din cadrul pazei de coastă a Patriei noastre de atunci, RSR. Cei care-au robotit pe Voinicul în acele zile, ŞTIU şi ne-ar putea povesti lucruri interesante. Altfel realitatea se pierde în negura timpului şi rămân legende tip Milea-managerul, Oprea-boutique, Tican-hiperexigentul ş.a.m.d. pentru aburirea cercetătorilor de mîine (ca peste tot unde acţionează spiritul aplaudac transmis din genă-n genă) ce ar căuta prin hârţoage realizările GEOFIZICIENILOR de frunte din IPGG. Aceste fraze îmbârligate ascund o stare tragi comică ce ne este caracteristică.
Nu vreau să povestesc ceeace ştiu eu, de la a N-a gură. Deşi mai jucam câte un sah cu Pelin, chiar la el acasă, pe D.lul Cotroceni, lângă Şc. de Război, nu am atins niciodată acest subiect delicat (atunci şi periculos).
tatonulaa
..................................................................