Ma cheama Condorul !

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Ma cheama Condorul !

Mesajde Condorul » 01 Iul 2010, 16:52

Tuturor celor prezenti pe FORUM, precum si celor care vor veni (membri sau simpli vizitatori), SANATATE !
Ma cheama Condorul, o „rara avis” dupa cum spun ornitologii dar vom vedea ce veti spune, dupa ce veti citi
gandurile si opiniile pe care le voi exprima de acum inainte !
Sper sa fi imprumutat de la celebra pasare cel putin urmatoarele: apropierea de SOARE, de lumina inalturilor
si deci de ADEVAR; privire agera, minte treaza si un PLISC ascutit, adica CRITIC.
Prin luarile mele de pozitie voi cauta sa combat minciuna, adevarul trunchiat sau masluit, ignoranta care genereaza FRICA, obedienta fata de cei sus-pusi, lasitatea etc.
Un aforism celebru, atribuit lui Napoleon, spune: „Pe culmile cele mai inalte nu ajung decat VULTURII si
TARATOARELE”. Vom vorbi in viitor despre vulturii si taratoarele de la PROSPECTIUNI !
Hienele si coiotii, ciorile si corbii, pentru a ma denigra, spun ca ma hranesc cu HOITURI si drept urmare as fi ca ei. Neg categoric acest lucru! Eu ma hranesc cu focul „furat” din SOARE, cu lumina ADEVARULUI si cu dragostea fata de semeni.
Stiu despre FORUM de mult, dar am ezitat mereu sa devin si eu membru ca sa-mi pot exprima gandurile, care
sper sa ajunga la mintea si sufletul DUMNEAVOASTRA.
DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA!

Condorul
Condorul

Re: Ma cheama Condorul !

Mesajde tatonulaa » 02 Iul 2010, 02:27

Condorule,
Bine ai aterizat din zboru-ţi eteral, pe aceste meleaguri somnolente, unde antiamericanismul abureşte percepţia justă (mai mult ca sigur!) a duşmanului din INTERIOR, a căpcăunului vârf de lance apărut din structurile ante 89, antiamericane şi ele. Americanii (după cum se afirmă, de calitate submediocră) au venit chemaţi de Tender (şi el de calitate îndoielnică), care la rândul lui a fost chemat şi pus de regizorii (postaţi hăt de mult .. şi rămaşi în "umbră" ca băieţi deştepţi, în întreaga viermuială aplaudacă, dinainte şi de după) fulminantelor apariţii ale OAMENILOR DE AFACERI ro, toţi unul şi unu, ochi albaştrii şi păr tuns corect, a la Borcea.
Poftă bună, Condorule!
Eu, ca un bătrân taton ce ştie multe, extrem de multe, voi citi cu interes ce vei scrie la fiecare masă! Succes!
Cele cu care am început eu, despre "ajutorarea escapadei grupului Scaleţchi", nu au fost pe placul celor de pe aici. Poate vii tu cu lucruri mai plăcute, mai rozalii!
tatonulaa

PS. ar trebui nişte vuvuzele cu transmisie intermitentă şi incoerentă, dar enervantă, pentru deşteptare.....

sandu andrei,
topograful puţin diliu, acum un moş candriu
laplopulcuportocale

la umbra lui, moş aa (Andrei Alexandru)
tatonulaa

Re: Ma cheama Condorul !

Mesajde Condorul » 02 Iul 2010, 20:37

Multumesc, tatonulaa !

In familia mea de moda veche, am fost invatat ca atunci cand cineva te saluta sa-i raspunzi la salut.
Cuvintele de bun venit pe Forum, pe care mi le-ati adresat sunt mai mult decat un simplu raspuns la
salutul meu adresat tuturor membrilor si vizitatorilor acestui forum; m-ati primit cu bunavointa,
lucru pentru care va multumesc, sperand sa nu insel asteptarile !
Sper sa intram in dialog dar nu-l doresc a fi contondent, mai ales fara argumentatii temeinice; ma bucur sa am un interlocutor de talia DVS.

Va recomand sa ascultati „imnul meu”: EL CONDOR PASA !
Cu multumiri,
Condorul.
Condorul

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA