Tuturor celor prezenti pe FORUM, precum si celor care vor veni (membri sau simpli vizitatori), SANATATE !
Ma cheama Condorul, o „rara avis” dupa cum spun ornitologii dar vom vedea ce veti spune, dupa ce veti citi
gandurile si opiniile pe care le voi exprima de acum inainte !
Sper sa fi imprumutat de la celebra pasare cel putin urmatoarele: apropierea de SOARE, de lumina inalturilor
si deci de ADEVAR; privire agera, minte treaza si un PLISC ascutit, adica CRITIC.
Prin luarile mele de pozitie voi cauta sa combat minciuna, adevarul trunchiat sau masluit, ignoranta care genereaza FRICA, obedienta fata de cei sus-pusi, lasitatea etc.
Un aforism celebru, atribuit lui Napoleon, spune: „Pe culmile cele mai inalte nu ajung decat VULTURII si
TARATOARELE”. Vom vorbi in viitor despre vulturii si taratoarele de la PROSPECTIUNI !
Hienele si coiotii, ciorile si corbii, pentru a ma denigra, spun ca ma hranesc cu HOITURI si drept urmare as fi ca ei. Neg categoric acest lucru! Eu ma hranesc cu focul „furat” din SOARE, cu lumina ADEVARULUI si cu dragostea fata de semeni.
Stiu despre FORUM de mult, dar am ezitat mereu sa devin si eu membru ca sa-mi pot exprima gandurile, care
sper sa ajunga la mintea si sufletul DUMNEAVOASTRA.
DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA!
Condorul