De ce Prospecțiuni ?

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

De ce Prospecțiuni ?

Mesajde N Dobrescu » 23 Apr 2018, 16:25

Ți-am fost fidel 42 de ani. În acest timp m-am neglijat pe mine și familia mea.Am făcut totul cu bună credință și cât am putut de bine.Știai cât pot și nu ai renunțat la mine. Cu atât ești mai vinovat.Dacă eu nu am avut discernământ să renunț la tine, că eram bătrân, cu atât ești mai vinovat că ai angajat oameni incapabilil. Ai hotărât ca ei să fie manageri. Nu aveau nici o calitate profesională. Știau să se vaite și să vorbească limba engleză pentru Gehrig Schultz și pentru ceilalți expați pe care tu Prospecțiuni SA i-ai adus și acum te-au adus la insolvență.Toată agoniseala mea de mic acționar s- a dus de râpă.
Am cerut o adeverintă cu veniturile realizate din acord global și a trebuit ca prin sentința judecatorească civilă nr. 1549/14.02.2013 pronunțată de Secția a VIII-a TRIBUNUNALULUI BUCURESTI in dosarul nr.21670/3/2012 să-mi eliberezi această adeverință.
RUȘINE PROSPECȚIUNI SA. Ce oameni ai ținut la pieptul tău? Ai făcut un km de prospecțiune cu Mihaela Horhocea?
Cu naivitate , cu credința naivă că actul de justiție se poate infăptui în țara asta, am deschis un dosar în JUSTIȚIE, pentru valofiricarea contribuției la pensie pentru venituri provenind din acord global.Acordul global era legiferat prin Legea 57/74 a retribuției.
INSTANȚA.
Prin Hotărârea Civilă nr. 8259/2017n din 17 noe 2017 constată
-Neluarea în considerare a unor sume pentru care s-au plătit contribuțiile de asigurări sociale echivalează cu o încălcare a principiului contributivitîții, având drept finalitate nerealizarea scopului avut în vedere de legiutor.
-Tribunalul are în vedere Decizia nr.19/2011 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în recursul în interesul legii,prin care s-a stabilit că formele de retribuire obținute în acord global, prevăzute de art.12 alin 1 lit.a)din Legea retribuției după cantitatea și calitate muncii.nr.57/1974 vor fi luate în considerare la stabilirea și recalcularea pensiilor din sistemul public ,dacă au fost incluse în salariul brut și pentru care s-a plătit contribuția de asigurări sociale la sistemul public de pensii.
-Adeverința.....atestă faptul că s-au virat cotele CAS conform legilor in vigoare, iar această mențiune generală face imposibilă constatarea încălcarii principiului contributivității
- Potrvit art.127 alin.2 lit.f) din norma de aplicare a Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice,aprobat prin HG 257/2011, de punere în aplicare adeverință prin care se dovedesc sporurile obținute de reclamant va cuprinde obligatoriu perioada în care a primit sporul și în temeiul în baza căruia s-a acordat.
Pentru aceste motive,
În numele Legii
Hotărește
Respinge ca neîntemeiată contestația formulată de reclamantul Dobrescu Niculae.

Dincolo de aceste explicații trebuie să spunem de ce am pierdut.
- Mihaela Horhocea nu a precizat în adeverință, temeiul legal al sporului.
- Cu toate că Instanță face vorbire la Legea 57/ 74 în dispozitivul său, uită care era Legea care acționa la data respectivă.O LEGE CARE ACTIONEAZĂ LA O ANUMITĂ DATĂ SE APLICĂ INDIFERENT DACĂ O PARTE SAU ALTA O INVOCĂ.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA