Prospecțiuni SA a pierdut și la Curtea de Apel București

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Prospecțiuni SA a pierdut și la Curtea de Apel București

Mesajde N Dobrescu » 20 Dec 2013, 17:48

Este de notorietate că am deschis o acțiune la Tribunalul București pentru obligația de a face, adică eliberarea unei adeverințe cu adausurile și diminuările din acord global. Potrivit Codului Muncii, legea de bază în domeniul relațiilor de muncă, acesta prevede la articolul 34 aliniatul 5 obligația angajatorului de a elibera salariatului un document care să ateste activitatea desfășurată, durata activității, salariul, vechimea în muncă, în meserie și în specialitate.
În august 2011 am formulat prin registratură o cerere de eliberare a acestei adeverințe. Călcând cu bocancii peste obligatia prevăzută de lege, cei în drept, Felicia Lupu, femeie de succes, Mihaela Horhocea, domnișoară de succes, și cu voia dumneavoastră Vicepreședintele Norin Popescu au ignorat solicitarea mea. Ei sunt niște mici Dumnezei locali și nu trebuie să dea socoteală nimănui. Nici măcar propriei conștiințe. Suplimentar am mai adresat niște e-mail-uri vicepreședintelui Norin Popescu. Tăcere totală. Am deschis acțiune la Tribunalul București. Prin sentință, Tribunalul a obligat pe Prospecțiuni SA să facă.
Marian a obiectat că a făcut și a adus niște argumente penibile , cum că, din cauza situației financiare a fost obligată să externalizeze serviciul de salarizare, că sunt 2 arhive și nu are cine să le citească, etc.
După declararea apelului la Curtea de Apel București, am trimis Președintelui Director General Gehrig Schultz următorul e-mail
Către gehrig.schultz@prospectiuni.ro
25 Iun
Dear Gehrig

I am Niculae Dobrescu.Everyone knows me, because I worked more 40 years for Prospectiuni SA.
Now, I am again in the court with Prospectiuni SA, because Prospectiuni SA appeled. Prospectiuni SA lost first time. Do you want to lose again?
Prospectiuni SA never win in the court in area Human Resources. I started trial in 6/9/2012 and new hearing is in december 2013.Prospectiuni SA will be paid a compensation for a longer time, because I lose money every day. In Romania, a trial kann be stoped with agrement of both parties.
Be clever Gehrig!
You must read my post Abuzul de drept on the http://www.geospace.ro forumul lucrătorilor din geologie si geofizica.
I offer you, for your people, free of charge training, in area Acordul global, for a real, true adeverinta Acordul global.
A trial is a negative advertising for Prospectiuni SA.
You need a friend.
Best regards

Niculae Dobrescu

Din 25 iunie 2013, Gehrig Schultz nu s-a consultat cu nimeni și s-a comportat ca un feudal cu drept deplin asupra supușilor. Nu a realizat că eu nu mai sunt supusul lui. Așa că în 10 decembrie 2013, s-a judecat recursul. Prospecțiuni SA a depus motivele de recurs și a solicitat judecarea în lipsă. Când ceri judecarea în lipsă? Când nu ai argumente și atunci te faci de rușine în instanță sau când
ești laș. Vă las pe voi cititorii mei fideli să alegeți ce i se potrivește mai bine liderului serviciilor geologice și geofizice din România Prospecțiuni SA.
Conținutul sentinței pe scurt a apărut pe http://www.portal.just.ro în ziua de 11 decembrie 2013. În aceiași zi am trimis un e-mail vicepreședintelui Norin Popescu și cu cc la marian duică și mihaela horhocea
Către norin.popescu@prospectiuni.ro marian.duica@prospectiuni.ro mihaela.horhocea@prospectiuni.ro
11 dec
Domnule Vicepresedinte
Va aduc la cunostinta ca in ziua de 10/12/2013, Curtea de Apel Bucuresti, deliberand a dispus respingerea recursului declarat de Prospectiuni SA in dosarul 21670/3/2012, numar in format vechi 3921/2013 ca nefondat si deci mentinerea Hotarari 1549/2013 din 14 februarie 2013. Solutia este irevocabila. In aceste conditii aveti obligatia de a-mi elibera o adeverinta cu adausurile si/sau diminuarile pentru anii 1984, 1985,1986,1987, 1988 si 1989.Asa cum am depus la dosar si in intimpinare, actuala mea adresa este Dobrescu Niculae, Str. ... sector 2, Bucuresti.Daca in continuare veti persevera in obstructionarea Justitiei, ma voi adresa Parchetului, pentru ca hotararea este definitiva, irevocabila si executorie si din februarie 2013 nu mai trebuie investita cu titlu executoriu.
Niculae Dobrescu, fost salariat la Prospectiuni SA timp de 42 de ani, fara acordul dvs.
Astăzi am primit prin executor judecătoresc adeverințele 4760/04.09.2012 și 4438/20.06.2013 (în original) conform Sentinței civile nr.1549/14.02.2013 a Tribunalului București. Aceasta este adresa însoțitoare 4156 din 17 decembrie 2013. Adresa este semnată de Milea Marius pentru Gehrig Schultz. Marius Milea nici nu a citit ce a semnat și nici nu l-a tras de urechi pe Marian față de ce a primit la semnat.
Să analizăm. În 14 .02. 2013, Tribunalul București dă o sentință, Prospecțiuni declară recurs și cu toate acestea emite o adeverință datată 20.06.2013 pe care o păstrează în așteptare si nu mi-o înmânează. Ce oameni diletanți, nepricepuți. Aceștia sunt șoimii lui Prospecțiuni SA, Managerii.
Acum să analizăm promptitudinea lui Prospecțiuni SA atunci când a știut că cuțitul le-a ajuns la gât, adică amenințarea mea cu Procuratura. Pe 11 decembrie am scris un e-mail, pe 17 decembrie 2013 adresa era la firma de executare, pe 19 .12.2013 este ștampila cu notificarea executorului și pe 20.12 2013 am primit adeverința.
Acum, pentru puțin timp, Prospecțiuni SA poți dormi în pace. Voi cere de la Tribunal niște adeverințe de la alte dosare arhivate din anii 1984-1990 eliberate de IPGGH și voi dovedi că adeverințele întocmite de Mihaela Horhocea sunt niște falsuri. Prospecțiuni SA nu trebuie să mă subestimezi. Nu este o amenințare gratuită. Este drumul meu.
Prospecțiuni SA ai declarat recurs și în procesul cu concediul de odihnă. Vei pierde din nou. Rămâne valabilă oferta din e-mail-ul adresat lui Gehrig.
Norin Popescu, fi deștept. Cu cât funcția este mai mare cu cel cu care mă lupt, cu atât satisfacția mea este mai mare.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Prospecțiuni SA a pierdut și la Curtea de Apel București

Mesajde N Dobrescu » 22 Dec 2013, 08:32

V-am spus că pentru aceiași perioadă 1984-1989 am două adeverințe cu numerele RU 4760/04.09.2012 și RU 4438/20.06.2013. La prima lectură m-am uitat la capul de tabel și am văzut că anul 1988 nu se mai repetă încă o dată. La lectura a doua, am văzut că diferă și cifrele din tabel după cum urmează:

adeverință 4760/4.9.2012 adeverință 4438/20.06.2013
-I/1984 -880 0
-VIII/1984 -299 8
-I/1988 0 9
-II/1988 0 5
-II/1989 0 -1
-X /1989 ștat incomplet 22
Lipsa procent

Ce arată modificările din adeverința 4438/20.06.2013? Amândouă adeverințele sunt întocmite de Manager Compensații și Beneficii Mihaela Horhocea. Modificările arată că cel puțin Mihaela Horhocea a citit postarea mea Prospecțiuni SA și Justiția din 11.12.2012 sau cele 32 de obiecțiuni formulate de mine în cadrul procesului. Eu rămân la ideea că adeverința RU 4438 este antedatată.
Există un obicei să se lase locuri libere în registrul de Intrare al tuturor companiilor pentru antedatări. Mai degrabă înclin să cred că a citit postarea, deoarece în prima adeverință, pentru luna a X/1989 spunea că ștatul este incomplet, iar în a doua adeverință a găsit un adaus de 22 de lei. În postarea mea, eu spuneam că există 2 seturi de ștate, original și copie. Aceste 6 modificări aduse în adeverința nouă de aceiași persoană, arată că aceasta este incompetentă. Nici Mihaela Horhocea și nici Norin Marian Popescu nu au avut eleganța ca să-și ceară scuze pentru erorile corectate parțial în a doua adeverință. Nici nu le mai aștept și nici nu le mai accept. Concluzionând, cu Prospecțiuni SA, liderul serviciilor geologice și geofizice din România, mi-au trebuit 2 ani, 3 luni și 14 zile pentru a obține o adeverință utilizabilă. Aceasta este capacitatea intelectuală de Manageri din Prospecțiuni. Această generație se caracterizează prin incompetență, aroganță și de aici superficialitate.
Mergem înainte. Voi depune această adeverință la Casa de Pensii și voi cere recalcularea pensiei. Apoi voi deschide un nou proces lui Prospecțiuni SA ca să-mi recuperez beneficiu nerealizat având în vedere că diferența la pensie îmi va veni începând cu data depunerii cererii. Voi cere majorări, actualizarea sumei cu rata inflației pe perioada august 2011-20 decembrie 2013, dată
la care am primit adeverința. Să ști Prospecțiuni SA că pe lumea asta toate lucrurile au un preț.
Și dacă Tender ca acționar majoritar vrea ca să suporte aceste cheltuieli pentru salariați ca Mihaela Horhocea și Norin Popescu, este treaba lui. Și dacă Gehrig Schultz vrea reclamă negativă din cauza unor salariați ca Mihaela Horhocea și Norin Popescu să-i țină în funcții bine plătite.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA