Am câștigat procesul din dosarul 19269/3/2012 dintre subsemnatul și liderul serviciilor geologice și geofizice din România, Prospecțiuni SA privind drepturi bănești neacordate la lichidare cu ocazia ieșirii la pensie.
Decizia instanței a fost:
7 Octombrie 2013
Admite in parte cererea
Admite actiunea in parte. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 858, 8 lei reprezentand compensarea si prima de vacanta pentru 2 zile de concediu de odihna, precum si la actualizarea sumei de mai sus cu inflatia calculata de la data scadentei (08.07.2011) pana la data pronuntarii hotararii. Respinge cererea privind cheltuielile de judecata ca neintemeiata. Cu recurs, in 10 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi,07.10.2013
Bucuria mea este mare nu pentru suma de 858,8 lei , ci pentru că am dovedit că-mi mai lucrează creierul în bine și la vârsta pe care o am.
Cu blândețe am folosit toate căile de atac, dar m-am lovit de oameni care se opintesc pe picioarele de dinapoi.
Felicia Lupu nu mi-a răspuns la cerere mea 10583 din 8 august 2011.
Interimara Mihaela Horhocea a continuat în același stil pe maestra Felicia Lupu.
Norin Popescu nu cunoaște legislația muncii și la toate e-mailurile mele s-a comportat laș și nu a avut nici o opinie.
Toți aceștia se fac vinovați de abuz în serviciu în dauna intereselor personale. Toți au studii superioare și nu știu să aplice regula de trei simplă și de aceea mă îndoiesc de buna lor credință.
Sentința nu este încă definitivă și de aceea mă aștept ca Marian să apere și acestă cauză pierdută și să declare recurs.
Dosarul cu Prospecțiuni SA l-am deschis în 28 mai 2012. Au urmat apoi termenele 22 aprilie 2013, 17 iunie 2013, 30 septembrie 2013 și amânarea pronunțării sentinței pentru 7 octombrie 2013.
Marian, replica mea va fi pe măsură. Cu adeverința pe care o voi obține pentru suma de 858,8 lei, mă voi duce la Casa de pensii și voi cere recalcularea pensiei. Voi obține 2 lei la pensie și voi deschide un nou proces lui Prospecțiuni SA pentru nerealizarea acestui drept al meu.
Mihaela Horhocea și Norin Popescu vă reamintesc că o hotărâre definitivă și executorie este obligatorie. Altminteri este caz penal și mă voi adresa Procuraturii. Din februarie 2013, sentințele definitive nu mai trebuie investite cu titlu executoriu.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu