Adevăr sau ficțiune?

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Adevăr sau ficțiune?

Mesajde N Dobrescu » 24 Dec 2012, 22:58

După 1990 au apărut în România așa zisele societăți de investiții care s-au dovedit a fi jocuri piramidale. Din economiile mele din Libia și 75 de dolari cumpărați de la ONT la prețul oficial, am făcut suma de 500 de dolari pe care am depus-o la Sabina Product cu o dobândă lunară de 20%. După trei luni am ridicat suma de 800 $. Nu am rezistat mai mult de o săptămână cu banii în casă și cu acest câștig facil.Am depus din nou toți banii. Și așa s-au mărit banii mei, tot așa cum se umflă laptele la fiert. În acea perioadă,dobânzile la depozitele la bănci erau în jur de 240%, iar la credite de 300%.
Apoi când au crescut suficient de mulți am scos o parte din ei i-am băgat într-o pungă de plastic cu fermoar de la Geofizică, într-o cutie de tablă pe care am îngropat-o în ultima boxă de lângă Wc unde aveam aparatura Hi-Fix/6 în conservare. Apoi banii rămași s-au înmulțit din nou.
Între timp, Râureanu Șerban care lucrase la Hi-Fix și secția I Arad și se mutase la AGS, o firmă de curierat, a venit și a inchiriat câteva boxe. Și-a ales boxa unde aveam eu aparatura și de aceea a trebuit să mă mut eu cu aparatura în alte boxe. Banii mei au rămas îngropați în ultima boxă. O altă sumă de bani am îngropat-o în noua boxă vis a vis de intrarea în SAEG din Coralilor.
Într-o noapte, boxele închiriate de AGS și cele cu aparatura Hi-Fix în conservare au luat foc.
Atunci mi-am dat seama că este vorba de o pedeapsă divină și nu am încercat niciodată să recuperez banii din cele două ascunzători.
Și tu, Gehrig Schultz ar trebui să înveți din pățania mea. Dacă banii proveniți din provizionul pe anul 2011 au ajuns în contul tău și al celorlalți expați, atunci va veni pedeapsa divină. Focul care va veni ne va arăta în aprilie 2013 ,în urma auditului KPMG, cum ai folosit banii. Sunt 1590 de români necăjiți care plâng după acești bani.
Eu am mărturisit spre iertarea păcatelor mele.
Lucrul cel mai simplu pe care trebuie să-l faci este mărturisirea.
Fie ca lumina nașterii Domnului să ajungă în casele voastre.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA