Petrecerea de firmă

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Petrecerea de firmă

Mesajde N Dobrescu » 07 Dec 2012, 07:34

După lovitura de stat din decembrie 1989, am copiat totul de la americani. Am introdus petrecerea de Sf. Valentin cu toate că noi aveam ziua noastră Dragobetele, am adoptat ziua Recunoștinței, dar nu avem curcan pe masă, Black Friday, dar reducerile sunt false și le umflăm buzunarele patronilor, și nu în ultimul rând petrecerea anuală de firmă.
România nu este și nu trebuie să fie al 52-lea stat american. România are culoarea ei locală și nu trebuie să fie cu orice preț altceva. În primul război mondial, România a declarat starea de război față de USA. Părinții și bunicii noștrii au așteptat pe americani 45 de ani. Am fost vînduți la Yalta.
Petrecerea de firmă din acest an va avea New entry. În ordinea intrării în scenă Irina Dorneanu, Director Comercial al Diviziei de Procesare și Interpretare a Datelor. Irina Dorneanu și-a început activitatea în Prospecțiuni SA și apoi a lucrat în Marea Britanie și Australia. Apoi în funcția deținută de Andrew Clark de Business Development Manager a fost numit Cezar Iacob. Cezar Iacob a primit anul acesta premiul de onoare pentru merite deosebite în domeniul geofizicii acordat de SEG la întânlirea anuală din Las Vegas, USA. Cezar Iacob este un tânăr de 28 de ani, absolvent al facultății de geofizică și are și doctoratul în geofizică. Aceast premiu arată că România are potențial și că nu aveam nevoie de expați.
Nu trebuie uitată nici o tânără speranță, Cristina Corban, absolventă a facultății de medicină și geofizică care ocupă funcția de Geophysicist&International Bid Coordinator.
Trebuie să recitiți articolul meu de acum câțiva ani: O, ce veste minunată! Știu că mulți ar dori să primească o parte din cheltuiala aferentă acestei petreceri. Știu că aveți familie și salarii mici. Știu că nu puteți duce la gură și inghiți ceva pe care nu-l aveți pentru copii voștri.
Acum nu mai aveți sindicat. Sunteți reprezentați de cine nu trebuia să vă reprezinte. Fiecare salariat are dreptul să aleagă și să fie ales. Mihai Oprea face parte din administrație și nu trebuia ales. Dacă ați greșit îndreptați greșala. Cereți lui Mihai Oprea, dacă a candidat cu onestitate, să se ducă la Gehrig Schultz și să dispună plata beneficiului pe anul 2011. În bilanțul financiar publicat pe
bursă pentru anul 2011 este constituit un provizion de peste 7 milioane de lei. Citiți! Mihai Oprea este un jucător pe bursă și ar trebui să cunoască acest bilanț. Dintre micii acționari, Mihai Oprea este un acționar mare.
Aveți dreptul și obligația să puneți ceva pe masa de Crăciun și copiilor voștri. Timpul este scurt. Poate primiți o mini vacanță cu recuperare și nu mai aveți cu cine vorbi. Cei din vârful piramidei cu vârful în jos care sfidează gravitația își vor trage sigur acest beneficiu. Pasivitatea naște monștri.
Ca și anul trecut va veni Gehrig Schultz să vă dea invitația. Spuneți-i în limba română lui Gehrig Schultz despre beneficiu sau în limba lui bonus. Gehrig Schultz trebuia să învețe limba română. Este plătit regește și nu își manifestă în niciun fel recunoștința față de țara de adopție. Sunt atâți conducători de multinaționale care vorbesc perfect românește.
Ați primit de la Beatrice o cană. Prețul vostru este mult mai mare decât o cană. Totul este calculat și premeditat. De fapt a venit să vă numere. Știți din istoria noastră nu prea îndepărtată ce înseamnă Cabinetul 2.
Nu boicotați petrecerea de firmă. Formați o insulă așa cum albinele harnice ca și voi izolează orice intrus care intră în stupul lor. Masa de la petrecerea de firmă este plătită din munca voastră. Ei mănâncă pe banii voștrii, nu invers.
V-am indicat o conexiune unde puteți să vă exprimați liber, cu onestitate, și fără să vă fie frică că veți fi dați afară. Acest loc este: undelucram.ro/prospectiuni sa/. Se pot face comentarii scurte și serioase. Referitor la angajați am găsit pe o bandă laterală următoarele: SCLAVI LA PATRONI. Pentru angajații români NU există viață după job. Meditați. Acum vă construiți prezentul și viitorul: pensia.
Vă doresc să aveți parte de sărbători fericite alături de cei dragi. Acum ori niciodată.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Petrecerea de firmă

Mesajde tatonulaa » 08 Dec 2012, 11:42

Soare cu dinţi!

Jos pălăria pentru asiduitatea cu care bătrânul NB caută să-i îndrume pe cei ce robotesc la Prospecţiuni SA pe calea trezirii din somnolenţa unora ce nu-şi cunosc drepturile, acceptând tot ceea ce li se oferă cu linguriţa de hămesiţii străini, tot mai numeroşi şi uneltele lor dintre aborigenii preluaţi în mare parte la kg, dintre vechii şefuţi, ante sângeroşi ani 89, 90 iliescieni.
După cum bănuiţi, stimaţi cititori, nu pot fi întru totul de acord cu inimosul NB, ce lasă să se întrezărească o evidentă detaşare de UNELE (!) dintre valorile care au ridicat (oare pt toţi?) civilizaţia occidentală la nivelul spre care privesc cu jind, în adâncul sufletului, toţi cei ce AU ÎNŢELES că astăzi, ea reprezintă pentru omul de rând, INTEGRAT CINSTIT în mecanismele în continuă mişcare din jur, mx ce ar putea obţine de la societate.

Întrebare retorică ce se referă la aspecte negative generate de unii factori de decizie mai noi şi mai vechi din Staff.ul Geofizicii:
- dintre V. Varodin şi Paduano (nume generic pt oricare dintre cei înscăunaţi de Tender), care a fost un produs mai nociv pentru întreaga activitate a companiei?
laplopulcuportocale

la umbra lui, moş aa (Andrei Alexandru)
tatonulaa

Mesajde N Dobrescu » 09 Dec 2012, 00:16

Este foarte bine că nu avem unanimitate de opinii. Asta înseamnă că suntem diferiți și nu suntem făcuți de mașină. Amândoi avem sacii în căruță, adică avem un venit garantat cu care ne-am obișnuit. Eu am o vechime în muncă recunoscută de 50 de ani o lună și 12 zile și față de legea asta bună sau rea și în funcție de contribuția pe care am avut-o, mi se cuvine altă pensie și pentru asta mă lupt. Mă impiedic de incompetență, de Norin Popescu și de Mihaela Horhocea.Nu trebuie să-ți explic despre viața de terenist, din Libia , ci numai despre cea de pe mare, pentru că prin celelalte ai trecut.Tony Paduano a fost atât de nociv încât nici după plecarea lui nu se pot îndrepta anumite lucruri. Tony Paduano pe care l-ai cunoscut numai din poveștile noastre a distrus departamentul de Resurse Umane prin ceea ce a făcut el și a transmis celor care acum sunt în funcții. A fost desfințat Departamentul de salarizare, nu numai prin destinele pe care le-a frânt ci prin faptul că nu mai sunt baze de date cu salariile. Până în prezent s-au perindat trei firme de salarizare.
Firma 1 și 2 de salarizare nu a predat bazele de date. Tony Paduano a propus și angajat la etajul IV tinere vorbitoare de limba engleză, nu profesioniste în RU. La etajul IV avem următoarele funcții:
-Vicepresident Human Resources Norin Popescu
-Manager Dezvoltare Organizațională Iulia Titirigă
-Manager Training RU Mihaela Stănescu
-Manager Compensații și Beneficii Mihaela Horhocea .
Nicolae Enache a ieșit la pensie. Nu mai există inspector de resurse umane care să întocmească o adeverință pentru cei care ies la pensie. G.G. a primit o adeverință care a fost respinsă de casa de pensii. A cerut alta. Cei de la RU cereau să-i spui ce trebuie să treacă în ea. Casa de pensii nu-ți spune în decizie ce date au luat în calcul și prin aceasta pierzi termenul de contestație. Lui Nicolae Enache i s-a făcut propunerea să lucreze o oră pe zi, în fiecare zi, să facă două ore pe drum și să fie plătit o oră. A refuzat. Vezi BestJobs. Prospecțiuni SA caută două persoane cu contract permanent pentru al înlocui pe Nicolae Enache.
Tony Paduano a vrut să externalizeze Departamentul Financiar și Contabilitate. Nu a mai apucat.
Tony Paduano a vrut să sară serviciile medicale furnizate de centrul Nicole al Nicoletei Tender și să aducă o firmă externă.
După terminarea ședinței de prezentare a organizării lui Prospecțiuni SA sub forma unei piramide cu vârful în jos, l-am întrebat pe Tony Paduano de ce fel de oameni are nevoie noua organizație: De specialiști sau de vorbitori de limba engleză? Fără nuanțare, Tony Paduano a răspuns că de vorbitori de limba engleză. Ce poți să-i ceri unui magazioner. Dacă în trecut România a fost condusă de Pingelică așa cum spui tu, o perioadă de timp, Prospecțiuni SA a fost condusă de un magazioner, care deținea funcția de Manager Dezvoltare Organizațională.
Prin Tony Paduano, au fost concediați 30% dintre salariați. Mulți au cerut să fie disponibilizați, pentru a lua salarii compensatorii,astfel încât nu s-a mai păstrat un raport optim între meserii. În 2011, numărul mediu de salariați a fost de 1604, depășind numărul de salariați din 2009 când a venit Tony Paduano.
Acum va trebui să prezinți tu nocivitatea lui Varodin pentru a o compara cu cea alui Paduano care a durat circa un an.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 11 Dec 2012, 14:18

Am mai spus că lucrurile importante în companie se întâmplă vineri sau luni. Ieri trioul format din Beatrice, Gehrig și Andrew au distribuit în sediul din Caransebeș, invitațiile pentru petrecerea de firmă de sâmbătă de la Radisson Blu. Dacă în istoria Americii, atunci când a fost cucerit vestul sălbatic, femeia americană care stătea alături de bărbat la bine și la rău, a avut un rol lăudabil, acum și aici femeia americană are rolul de Cabinetul 2. Nimeni nu are curajul să le explice acestor expați de tradițiile românești.
În holul de la intrarea din Caransebeș a fost împodobit un brad. Cabinetului 2 a împodobit pomul. În ziua de astăzi, femeile au multă personalitate. Nu mai sunt ca pe vremea bunicii, când bunicul arunca buzduganul, copii erau în camera lor, când bunicul stătea în capul mesii și era servit de bunica care stătea în picioare.
Nu m-ar mira ca în viitor să văd la intrarea din Caransebeș un tablou cu cele două familii Tender-Schultz, dacă nu acest tablou este și comandat. Față de abuzurile din 2009 ale lui Tony Paduano, mulți dintre noi ne puneam speranțe în Tender-Africanul și căutam o soluție de audiență la el. Eram naivi. Tot ce se întâmpla era cunoscut de Tender. În acele vremuri un personaj era denumit nu de noi Porcușorul de Guineea. Și iată că în 2012 se lucrează în Guineea Bissau. La petrecerea de Ziua Președintelui a fost prezentă și Nicoleta Tender. În 2010, la petrecerea de firmă au fost și copii lui Tender cu bona.
Citesc pe internet că salariații își doresc un cadou ciudat de la Moș Crăciun: concedierea șefului direct, care le face zile negre la serviciu. Am să vă spun că o dată un boier și-a legat sluga de un copac și a uns-o cu miere. Au tăbărât albinele pe el și l-au înțepat toată noaptea. Dimineața l-a văzut un om de suflet care a încercat să îndepărteze albinele de pe el. Atunci, omul a cerut să nu îndepărteze albinele, pentru că vor veni altele mai hămesite. Nu este bine să vă doriți alt șef pentru că va veni altul mai hămesit de putere. Acum s-a obișnuit sacul cu peticul.
În urma unui sondaj, 73% dintre respondenți își doresc anularea petrecerii de firmă pentru a primii un bonus. Alți 5% își doresc să participe la petrecere pentru socializare. Cred că aici se încadrează și partea femenină de la etajul IV, care va finaliza această petrecere cu o poză de grup.
Ce-și mai doresc salariații la sfârșit de an? 60% dintre ei își doresc creșteri salariale, iar 36% zile libere în perioada Crăciunului.
Conform contractului colectiv de muncă, de Crăciun se acordă o primă. Aceasta nu trebuie confundată cu bonusul de 96% din salariu pentru activitatea din 2011. Valoarea medie a primei de Crăciun este de 610 lei la nivel național.
Nu boicotați petrecera de firmă.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 14 Dec 2012, 12:42

Pe site-ul undelucram.ro, găsim pe o banderolă în partea dreaptă, 6 greșeli la petrecerea de firmă care te pot lăsa fără serviciu.
Dintre aceste greșeli voi comenta numai aceea cu băutura. Se poate crede că această regulă se adresează bărbaților. Nu este adevărat. La petrecerea de firmă din 2011, un fost new entry s-a cam amețit. Veselia ei depășea media. Femeile puțin amețite sau amețite de băutură sunt disgrațioase.
Și pentru că prin această petrecere de firmă treceți în revistă realizările anului 2011, vă doresc tuturor Sărbători fericite și sănătate. Chiar și lui Norin Popescu și Mihaela Horhocea. Ce aș fi eu dacă nu ar mai exista ei? Mihaela Horhocea este un izvor de inspirație pentru mine. Mihaela Horhocea, lasă cariera și arată-mi și mie un creștin lângă tine. Măcar în poză. Sunt pe internet și caut. Nu vreau să pierd acest început. Mihaela Horhocea, constat că articolele mele Mihaela Horhocea, nu te mai pot ajuta și Mihaela Horhocea, te rog sunt accesate zilnic. Asta înseamnă că în afară de mine mai există și alte persoane care doresc să te cunoască în deplinătatea funcției pe care o ocupi. De aceea te-am promovat pe prima pagină în top. Ție îți stă bine numai în top de top.
Eu m-am băgat neinvitat în viața voastră. Sunt în casa voastră. În calculatorul vostru. Ieri au fost 201 accesări ale articolelor mele. Mâine voi fi o cameră ascunsă invizibilă la această petrecere de firmă. Poate voi fi în carne și oase. Poate mă voi deghiza în Moș Crăciun. Poți să dai afară un Moș Crăciun Gehrig? Tu care mi-ai arătat poarta, poate. Dar nu-mi este frică de minoritari. Am conviețuit
alături de ei. Vei încerca tu, Norin Popescu? Ca Moș Crăciun mi-ar plăcea să țin pe genunchi o nepoțică coaptă dintre cele din companie.
Nu boicotați petrecerea de firmă! Nu uitați că lângă mese este bufet rece, iar la întuneric unde sunt vasele cu capac este mâncarea caldă.Cei care nu mergeți, trimiteți biletele de tombolă prin colegii voștrii. În 2010 am câștigat o geantă pentru lapetop și un mouse. Apoi de ziua mea de 65 de ani și cu ocazia ieșirii la pensie am primit un lapetop. Eu am investit numai în abonamentul de internet și în digitație. A ieșit ceva care se află pe internet legat de numele meu. În 2010 a fost o tombolă reală. În 2011 a ieșit cine trebuia să iasă. Cum va fi în 2012? Mai trebuie să așteptăm 34 de ore.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde N Dobrescu » 11 Dec 2014, 08:38

Ieri 10 decembrie 2014, în hala din baza Chitila, a avut loc petrecerea de firmă din anul 2014.
La început a vorbit patronul și Gehrig Schultz. Gehrig Schultz a vorbit pentru prima dată în limba româna și a transpirat tot. Apoi Stefan Hrușcă a sustinut un miniconcert cu melodiile lui de suflet, cu colinde.
Anul 2014 care se va încheia, a fost un an dezastros pentru Prospecțiuni. După 9 luni, Prospecțiuni a înregistrat pierderi de 8.6 milioane euro. Prospecțiuni a câștigat un premiu cu producția video Vibrator versus un ou.
Pe 10 decembrie trebuiau date salariile, dar acestea nu s-au dat din lipsă de fonduri. Salariații din București au primit în schimb vin fiert și produse specifice de sezon . Pentru familie nimic.
Aștept publicarea bilanțului pe 2014, din februarie 2015, ca să văd dacă au fost consumate provizioanele. Pentru conducere.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA