Prospecțiuni SA și reclama

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Prospecțiuni SA și reclama

Mesajde N Dobrescu » 03 Dec 2012, 06:38

Ieri am auzit la radio, din întâmplare, cred că la Pro fm, o reclamă legată de Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA este lider pe piața internă în domeniul serviciilor geologice și geofizice, etc. și mai are nevoie de reclamă? Prospecțiuni SA a primit de curând un premiu de excelență și mai are nevoie de reclamă ca să se promoveze? Acestea și alte întrebări pe care mi le-am pus, m-au determinat să sap pe internet.
Așa am dat peste un document pdf de 471.8 kb legat de documentație pentru ofertanți pentru: Achiziția de materiale publicitare și servicii de publicitate la radio. Toate acestea sunt legate de programul operațional sectorial: Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 –contract de finanțare Nr.Posdru/67057. Proiectul este cofinanțat din fondul Social European.
Spotul publicitar radio trebuie să aibă 10 apariții, să folosească cuvintele: Conștientizare, sănătate și securitate pentru angajații noștri ; Investește în oameni. Materialele publicitare conțin un baner, pliante și 1000 pixuri.
Eu am făcut pentru Prospecțiuni SA reclamă gratuită. Aceasta o fac pentru că trebuie să-i arăt adevărata față a lui Prospecțiuni SA. Prospecțiuni SA vrea să-și arate fața fardată și de aceea își promovează o nouă fața plătind reclamă. Cred că ați văzut în special femei bătrâne care își pun prea mult fard pe față și de aceea devin disgrațioase. Cum vei arăta după reclamă iubita mea Prospecțiuni SA? Iubita mea Prospecțiuni SA ai 62 de ani de existență, poartă-te decent.
Iubita mea, Prospecțiuni SA, tot ceea ce scriu eu despre tine se citește în toată lumea. În articolul meu recent România șmecheră spuneam că Forum este citit în Bulgaria, Senegal, Kuweit, Norvegia, Marea Britanie și China. Postul de radio Pro fm se aude numai în țară. Iubita mea, Prospecțiuni SA îți irosești zestrea. Gândirea lui Dave MacDonald care nu știe decât stații de radio CB înseamnă jucării. Tender-Africanul a adus în companie peste 10 expați ale căror salarii cumulate depășesc 100,000 de euro, ceea ce înseamnă 500 de șomeri români. Tender-Africanul nu este un bun român prin ceea ce face și prin ceea ce spune. În 16 ianuarie 2012, Tender-Africanul declara referitor la demonstrația maraton din Piața Universității atât de dragă multor români care simt românește: Protestele dăunează,iar partea prostă este că nu am înțeles cine și pentru ce protestează. Când Tender-Africanul, era la pușcărie, s-a plimbat prin Prospecțiuni SA o listă pentru strângerea de semnături de solidaritate cu el privind eliberarea lui. Nu am semnat o asemenea listă, pentru că nu înțelegeam de ce trebuie făcută o asemenea listă.
Sănătate. În articolul meu Medicina muncii și viața la țară am descris cum se face medicina muncii în Prospecțiuni SA.
Securitate. În articolul meu Mie-mi pasă am ridicat câteva probleme despre protecția muncii.
Sistemul de Stop card introdus de expați în Prospecțiuni SA l-am tratat în articolul meu Stop card. Într-un articol publicat în revista de propagandă Știri Prospectate se spune că în anul 2011 au fost scrise 4898 stop carduri. Dacă cele 4898 stop carduri sunt reale, atunci au fost prea multe evenimente cu toate că acest program se derulează de mai mulți ani.
Investește în oameni. Tender-Africanul are acțiuni la fabrica de diplome Codecs. Claudiu Cruceru a fost plimbat de la Prospecțiuni SA la Codecs și înapoi.
În articolul meu SC Prospecțiuni SA- femei de succes(1) spuneam că Felicia Lupu a absolvit în perioada 2010-2011 Open University, London, UK. La timpul acela nu știam că fabrica de diplome Codecs deține un program de MBA, oferit pe piața locală prin parteneriat cu Open University School din Marea Britanie. Se cheltuiesc bani în oameni care nu merită acest lucru. Unii după ce se școlesc pleacă în alte zări. În trecut, o specializare în străinătate sau o școlarizare în țară, era anexă la contractul individual de muncă. Gelu Marchidan a plătit o parte din specializare deoarece a plecat mai devreme de termen.
Poți investi în Mihaela care greșește tot timpul? Într-o zi va cere Gehrig Schultz un desfășurător al dreptrilor sale salariale, data când trebuiau ele plătite și atunci Mihaela va zbura din companie.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA