Pe curând

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Pe curând

Mesajde N Dobrescu » 22 Noi 2012, 06:33

Ieri spuneam că pot să scriu un articol în fiecare zi. Azi vă anunț că voi dispărea o perioadă din viața voastră. Chiar dacă nu este un dialog între noi, vă simt și vă cuantific prin numărul de citiri zilnice. În timpul comunismului, acum mă adresez și celor care nu au avut de a face cu comunismul, era o formă de protest tăcută. Oamenii ascultau posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii, Deutsche Wele, etc. Actorii aveau modificate textele, cu referire la timpurile trăite și publicul simțea acest lucru și aplauda. Eu vă simt pe voi apropiați mie prin interesul vostru, prin numărul zilnic de accesări și prin numărul de subiecte abordate. Vă sunt recunoscător pentru că așa cum am mai spus, drumul meu se îngustează.
Pe 29 noiembrie 2012 am un nou termen în dosarul cu Prospecțiuni SA privind eliberarea unei adeverințe legate de acordul global. Așa cum se spune acum, trebuie să focuses pentru acest obiectiv. Mental trebuie să anticipez ce mutare surpriză poate face Prospecțiuni SA. Dintre persoanele pe care le cunosc de la data când eu am părăsit Prospecțiuni SA nu știu cine. Dintre cele care au fost angajate după plecarea mea și care nu au experiență, iar nu știu cine. Dar nu trebuie să-mi subestimez adversarul. De aceea trebuie să realizez câteva variante. Plan A, plan B...Anul acesta am fost într-un circuit prin Europa și am trecut și prin Suedia. Ghidul local de origine română stabilit de mulți ani în Suedia ne spunea că suedezii mai întâi își fac un plan mental și după ce au toate soluțiile trec la realizarea proiectului. Eu și la vârsta a treia mai învăț de la unii, de la alții, pentru că încă mai am discernământ.
Îmi pare rău de Mihaela Horhocea. A m cerut instanței ca Prospecțiuni SA să prezinte la dosarul cauzei o copie a ștatelor de plată pe 6 ani de zile care au stat la baza eliberării adeverinței care este la dosarul cauzei. Copia ștatului nu se va corela cu adeverința eliberată. În acest caz, Mihaela Horhocea va trebui să dea cu subsemnatul la Procuratură. Ea nu s-a maturizat și crede că acesta
este un joc. Înscriera mea în fals și uz de fals este darul meu de Crăciun și Anul Nou pentru Mihaela Horhocea. Asta a vrut prin aroganța sa. Asta va avea.
Pe curând.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA