Gehrig Schultz-ultimul interviu cu Cristina Fartușnic

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Gehrig Schultz-ultimul interviu cu Cristina Fartușnic

Mesajde N Dobrescu » 02 Oct 2013, 06:22

Cristina Fartușnic a fost Internal Communication, Managing Editor al revistei Prospecting News. Ea nu mai este acum salariată la Prospecțiuni SA. În numărul 16, July 2013, găsim ultimul interviu cu Gehrig Schultz.
Nu mă voi referi acum la tot interviul cu Gehrig Schultz, ci numai la partea în care ne povestește cum și-a ales profesia.Citez:
Editor : What else would you have chosen if not geology?
G.S. : I knew what I wanted to do in life from very young. I wanted to be a geologist since I was 9 years old. I remember that I was playing with the other kids, throwing rocks at each other. I took a rock and looked at it carefully,what I saw was fascinating for me. I brought the rock to school, started to find out things about geology and soon I started to check every piece of rock in the front of my house.
Am scris articolul Cum am ajuns în electronică. Cred că aveam 14 ani când am câștigat un concurs școlar de monografii legat de uzina Electronica. Atunci mi-am ales eu profesia. Ei bine, Gehrig Schultz a fost foarte precoce. La vârsta de 9 ani și-a ales profesia. Adică era un elev de-al nostru de clasa a treia. Generația mea abia în clasa a patra învăța limba rusă cântând. Gehrig Schultz se juca cu pietrele și a fost fascinat de ele. Erau niște pietre obișnuite, nici măcar din acelea cu urme fosile. Eu sunt atent la tot ce spune Gehrig Schultz și sunt fascinat de asocierile de idei ale lui.
În numărul 13 din Știri Prospectate, din martie 2012, Gehrig Schultz declară: „Când eram mic Președintele John F. Kennedy a vorbit la un moment dat despre trimiterea pe lună a unui om și aducerea lui pe Pământ până la sfârșitul deceniului”. J.F.K. a trăit între 29 mai 1917 și 22 noiembrie 1963. Gehrig Schultz este născut în 11 mai 1964 și când s-a născut el, J.F.K. nu mai vorbea. Este drept că Neil Amstrong, primul om pe lună, a aselenizat cu Apollo 11 în iulie 1969, adică până la sfârșitul deceniului în care s-a născut Gehrig Schultz. Nefericit exemplu. Cifra 13 îi poartă ghinion lui Gehrig.
Gehrig Schultz go ahed.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Gehrig Schultz-ultimul interviu cu Cristina Fartușnic

Mesajde N Dobrescu » 03 Oct 2013, 06:56

M-am trezit ca deobicei și în această dimineață devreme. Mi-am făcut o cafea și am deschis calculatorul la pagina de Geoforum. Articolul meu de ieri, Gehrig Schultz- ultimul interviu cu Cristina Fartușnic a sărit la 77 de accesări. În timp ce treceam de pe o pagină pe alta ca să-mi verific citirile, erau tot timpul 3-4 vizitatori.
Pe prima pagină, accesările se grupează între 35 și 57. Articolul Gehrig Schultz ora bilanțului a sosit are 127 accesări, iar Norin Popescu 161 accesări. Nu cred că au fost subiecți diferiți care au accesat aceste articole. Articolul My English nu are nicio accesare, de aceea am dat textul original în engleză, pentru că engleza mea nu contează.Total accesări pagină 1243.
Pagina a doua. Accesări ale articolelor mele între 11 și 22. Total accesări pagină 215.
Pagina a treia. Accesări ale articolelor mele între 10 și53. Total accesări pagină 262.
Pagina a patra. Accesări ale articolelor mele între 1 și 13. Total accesări pagină 215.
Pagina a cincea. Accesări ale articolelor mele între10 și 15. Total accesări pagină 248.
Pagina a șasea. Accesări ale articolelor mele între 6 și 15. Total accesări pagină 105. Aici articolul meu Cum am ajuns în electronică are numai 9 accesări.
Pagina a opta. Accesări ale articolelor mele între 6 și 11. Total accesări pagină 27.
Pagina a noua. Accesări ale articolelor mele între 9 și 15. Total accesări pagină 56.
Eu nu cred în rezultatele de ieri și nici nu vreau să mă împăunez cu ele.
Dacă sunt cititori care sunt alături de mine la ceea ce scriu, își pot exprima poziția în scris, pentru că eu sunt un democrat și accept și poziția celuilalt dacă este decentă și motivată.
Și totuși, de când am deschis calculatorul, de o oră, numărul accesărilor acestui articol a ajuns la 89.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Re: Gehrig Schultz-ultimul interviu cu Cristina Fartușnic

Mesajde N Dobrescu » 04 Oct 2013, 07:25

Atacurile informatice asupra acestui forum au continuat ieri și astăzi. După ora la care se efectuează nu poate fi un atac din România. La ora aceasta, oamenii din România se pregătesc să meargă la serviciu. Numai pensionarii sunt la cafeluță și calculator. Deci, cel mai probabil atacul este din USA, având în vedere diferența de fus orar.
Pagina 1. Dacă dăm la o parte accesările care nu sunt grupate între valorile 114-137, atunci avem:
-Gehrig Schultz –ultimul interviu 208 accesări
-undelucrăm.ro- 258 accesări
-Sc. Prospecțiuni SA și Justiția 254 accesări
-Gehrig Schultz, ora bilanțului 597 accesări
-Norin Popescu 910 accesări
Prin programe automate s-a încercat spargerea sistemelor de securitate ale forumului, pentru că acesta deranjează. Nici măcar articolele despre morții noștrii nu au fost lăsate deoparte. Liviu 121 accesări, respectiv Lucică 138.
Pagina a doua. Accesări între 20 și 31.
Pagina a treia. Accesări între 17 și 34.
Pagina a patra. Accesări între 16 și 34.
Pagina a cincea. Accesări între 16 și 32.
Pagina a șasea. Accesări între 2 și 10. Niculae Dobrescu, Ultima zi de lucru și Cum am ajuns în electronică au câte 10 accesări.
Pagina a opta. Accesări între 1 și 7.
Pagina a noua. Accesări între 8 și 24.
Se dorește ștergerea acestor articole? O naivitate deoarece fiecare are stocat articolul în altă parte. Eu sunt de modă veche și le stochez și pe hârtie.
Eu îmi cunosc cititorii mei care sunt niște persoane disciplinate. Când am scris articolele din seria Sc. Prospecțiuni SA-femei de succes, le-am cerut un om, un click și până la 50 a durat o săptămână. Iar cine a vrut să-mi spună ceva a făcut-o direct și fără menajamente aici și pe undelucram.ro.
Gehrig Schultz ești implicat în treaba asta? Did you?
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA