Clasament

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Clasament

Mesajde N Dobrescu » 16 Iun 2013, 20:08

Din când în când, trebuie să facem și un bilanț al activității noastre. Dacă înainte de apariția site-ului undelucram.ro postările mele aveau 30- 50 citiri zilnice, acum citirile zilnice sânt între 150-200. Chiar articole de început sânt citite. Asta înseamnă că sântem mai cunoscuți. Dacă nu în interiorul companiei prin măsurile administrative, cel puțin în exteriorul companiei. Poate că și
suspendarea site-ului undelucram.ro a făcut să fim mai citiți.
Clasamentul celor mai citite articole este următorul:
-Gehrig Schultz ora bilanțului a sosit 3539 accesări
-Norin Popescu 2445 accesări
-Suspendare 1823 accesări
-Mihaela Horhocea, te rog 947 accesări
-Bine ați venit pe forumul angajaților din Prospecțiuni 910 accesări
-Yankeii, stahanovismul și curlingăii 789 accesări
-Prospecțiuni SA și Justiția 728 accesări
Autorii acestor articole sânt cunoscuți, conținutul articolelor nu reprezintă un atac la persoană și persoanele pomenite în articole nu au făcut nici un demers administratorului site-ului pentru a publica un drept la replică.
Prin ce ne-am impus în fața cititorilor noștrii? Printr-o abordare matură, chiar dacă uneori avem un ton acid, nenegociabil.
Care este liantul care ne unește pe toți care postăm aici?
În primul rând dorința de exprimare liberă. Noi nu putem scrie după dictare. Nu mai sântem în clasa pregătitoare.
În al doilea rând avem ceva de spus pentru că Prospecțiuni SA se îndreaptă spre o direcție greșită, nu din modernism, ci din actul managerial. Toți care postăm, am fost sau sântem din interiorul companiei. Am mâncat prospecțiuni pe pâine și pe contractele noastre de muncă s-a uscat cerneala. Generațiile noastre au adus această companie în poziția de Lider.
Am cunoscut și aroganța noii generații care conduce acum diverse sectoare din Prospecțiuni. Am găsit pe internet o petiție on line pentru o nouă lege legată de prospecțiuni. Ea nu a fost inițiată de conducerea Prospecțiuni. Ea a fost inițiată de cineva din interior, care vede cu ce probleme se confruntă salariații care participă la prospecțiuni.
Am citit și un articol pe net al ing. Dănănău care încerca să explice ce sânt prospecțiunile din vestul României, fară ca Prospecțiuni SA să dea un comunicat de presă pe toate canalele. Și asta este o lașitate.
România are nevoie de resurse energetice. Ele nu pot fi identificate decât prin prospecțiuni. De toate felurile. Dar exploatarea acestor resurse trebuie făcută în interesul statului și al poporului român. Am avut prea mulți trădători de neam și țară. Ajunge.
Am citit de curând o știre legată de descoperirea unui zăcământ de petrol în sudul peninsulei Italiei, care ar scoate Italia din criza economică. Acest zăcământ ar situa Italia pe locul 3 în Europa după Marea Britanie și Norvegia.
În perioada interbelică, au fost vândute o serie de societăți unor străini. Constantin Tănase spunea: Telefoanele le-am vândut și cu asta ce-am făcut? ...Petrolul l-am vândut și cu asta ce-am făcut? Istoria se repetă.
Al dumneavoastră

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA