În 11.05.1964 se năștea la Quito, în Ecuador, în zodia Taurului, Gehrig Stanard Schultz. La mulți ani Gehrig! Gehrig este Președintele CEO PROSPECȚIUNI SA pentru încă patru ani de zile. În 2011, SC PROSPECȚIUNI SA a realizat un profit brut estimat de 9.8 milioane de euro. Compania îl sărbătorește.De fapt el se sărbătorește o dată cu rezultatele sale. Nu este vorba despre un party de firmă care să marcheze realizările firmei, pentru că în acest caz petrecerea putea avea loc oricând. Este imposibil să nu se fi implicat în acest eveniment Cabinetul 2. Să nu uităm că în fiecare număr din Știri Prospectate apare mesajul Președintelui. Așa începe cultul personalității. Prin slăvirea conducătorului.
Pepe a făcut petrecerea de cununie miercuri. De obicei joi se fac nunți la o anumită etnie de la noi. Vineri, este început de weekend și ca să-i ți la servici pe oameni, organizezi ziua lui Gehrig.
Dar ce te faci că pe 19 mai este ziua lui Nicole Tender, iar pe 26 mai este ziua lui Petrișor. Cade sâmbăta. Cine va aduce sâmbătă, din weekend personalul pentru petrecerile respective. Nu este de mirare să se întâmple ceva din cauza diferenței de audiență. După cum vedeți luna mai este o lună grea. 9mai, 10 Mai-ziua Regelui, 11 mai-ziua Președintelui, 19 mai și 26 mai.
Uităm trecutul și suntem predispuși să-l repetăm.
Nicolae Ceaușescu, după instalare a făcut o primă vizită de lucru la Craiova și mașina în care se afla a trecut peste o peluză de flori.
Apoi oameni din anturajul său l-au sfătuit să schimbe numele partidului din PMR în PCR. Apoi Păunescu a făcut ușor asocierea Partidul Ceaușescu România.
Mă gândesc la toți salariații de astăzi care nu au putut refuza și au fost nevoiți să stea în soare. Eu care acum lucrez în agricultură, îi înțeleg foarte bine. Astăzi a fost o căldură mare pentru această perioadă. În a doua zi a mea de lucru în companie am fost trimis împreună cu colegii mei, inginerii Ion Nicoară și Anton Pelin să-i întâmpinăm pe Nicolae Ceaușescu și Richard Nixon. Era 2 august 1969. Alți Președinți. Am stat în soare la stâlpul Geofizicii de la podul Băneasa. Atunci, Nicolae Ceaușescu a primit de la Nixon un scrin mic din lemn de trandafir. Ce cadouri ai primit de ziua ta Gehrig?
Cine este născut în luna mai? Hai sus, hai sus. Hai sus Ion Cristian,Puiu Gușe, Mihai Antoniu, Niculae.
11 mai 2011, în provincie, fără internet
Al dumneavoastră,
Niculae Dobrescu