Nu am nici o îndoială că Gehrig Schultz va fi reales la al doilea congres. Nu am nici o posibilitate să-l felicit personal, deoarece eu nu știu engleza, iar el de peste trei ani nu învață româna ca să-și arate recunoștința față de țara care îi dă un job bine plătit. Ce pot să-i dăruiesc eu la această confirmare pe post? S-a înconjurat de oamenii pe care îi merită. De aceea pensionarul Niculae Dobrescu îi dăruiește o acțiune în Justiție. Ce probe voi administra? Interogatoriul Președintelui CEO al SC PROSPECȚIUNI SA, proba cu acte, justificarea temeiniciei măsurii luate de SC PROSPECȚIUNI SA.
În 13 februarie 2012 am transmis un mail domnului Norin Popescu noul Vicepresident Human Resources și în același timp CC Mihaela Horhocea. Nici un răspuns. A plecat Felicia Lupu, a rămas aceiași aroganță. Trebuie făcută o sfeștanie și dat cu multă aghiazmă. Ce se întâmplă dacă câștig procesul? După inventivitatea lui Mihaela Horhocea, voi fi angajat ca să-mi dea aceste drepturi salariale. Toată viața mi-a plăcut să mă joc. Dacă mor, voi lăsa prin testament recuperarea acestei sume de bani. În acest caz, Mihaela Horhocea va fi nevoită să angajeze un mort. Cât de amuzant va fi. Acum voi da mai jos modelul de cerere de chemare în judecată. Trebuie să fi îngăduitor cu mine, Marian. Sunt un ageamiu în acest domeniu. Nu credeam să ne întâlnim în sala pașilor pierduți. Oricum, orice referire la alte sentințe judecătorești nu reprezintă izvor de lege. Mi-ar face plăcere să te lași bătut. Eu sunt bătrân și nu mai am când să câștig. Apoi nu poți câștiga în fața inginerilor electroniști, pentru că nu tu ai început războiul și nu tu trebuie să dai socoteală pentru faptele lui Felicia Lupu și Mihaela Horhocea. Pe bune, tatăl meu a făcut două facultăți înainte de 1940 : Facultatea de drept și matematică. Am dovedit și ai constatat că ceva a rămas în ADN-ul meu. Cel puțin regula de trei simplu o mai știu, apoi fără avocat am câștigat un proces la Curtea Supremă de Justiție, întorcând două sentințe.Știu să perseverez, dar nu în greșală. Până să ajung la acest pas m-am ducumentat.Căutarea Google mi-a făcut cadou o pagină cu zece căsuțe : Google, forum.geospace, Gehrig Schultz, SC PROSPECȚIUNI SA, Mihaela Horhocea, Google Marian, Marian Yahoo, etc. Vezi orice război trebuie pregătit. Adversarul trebuie cunoscut. Așa făceam și atunci când trebuia să plec în delegație. Eram pregătit pentru diverse scenarii.
.........................................................................................................................................................
Domnule Președinte,
Subsemnatul Dobrescu Niculae, domiciliat în București, șos. Colentina........, sector 2,în calitate de de fost salariat, chem în judecată pe pârâta-angajatoare SC PROSPECȚIUNI SA cu sediul în București, str. Caransebeș nr. 1, sector 1, cod unic de înregistrare 1552801, atribut fiscal, număr de ordine în registrul comerțului J40/4072/1991, cont deschis la banca BRD Sucursala cu nr. și personal la interogatoriu pe Președintele CEO Gehrig Stannard Schultz, pentru ca prin hotărâre ce veți pronunța să :
1.Fie obligată să îmi plătească suma brută de 858,8 lei, reprezentând drepturi salariale neplătite la data lichidării de 9.06.2011 cu ocazia ieșirii la pensie.
2.Fie obligată la plata actualizată a acestei sume în funcție de rata inflației calculată de la data scadenței și până la data hotărârii definitive a sentinței pentru reaua credință de care a dat dovadă pârâta.
3.Fie obligată la plata cheltuielilor de judecată.
În fapt,
m-am adresat cu cererea 10583 din 8 august 2011, în care arătam că la lichidare am primit numai contravaloare a 13 zile de concediu de odihnă pe anul 2011, eu având dreptul la 15 zile de concediu de odihnă, proporțional cu perioada lucrată. Nu am primit nici un răspuns. În 6 octombrie 2011 am adresat somația 13040 în care solicitam suma brută de 858,8 lei în baza acceptării tacite stabilite de OUG 27/2003. Aceiași tăcere. În 13 februarie m-am adresat cu un mail domnului Vicepresident Human Resources Norin Popescu. Aceiași tăcere.
În drept
Îmi intemeiez acțiunea pe dispozițiile Codului Muncii art.38, art.39, art.139, art.144, art. 145 și art.146.
În dovedirea acțiunii înțeleg să mă folosesc de proba cu acte și interogatoriul Președintelui CEO Gehrig Stannard Schultz.
Domnului Președinte al Judecătoriei Sector 2
.......................................................................................................................................................
Aceasta fiind cererea mea, Marian, aștept pentru primul termen ÎNTÂMPINARE în care să arăți temeinicia măsurii luate de Mihaela Horhocea. Va trebui să mai pregătești copie după Contractul colectiv de muncă, act adițional la contractul individual de muncă semnat de mine în ianuarie 2011 în două exemplare, unul semnat de Gehrig Schultz trebuia să se întoarcă la mine.
Al dumneavoastră,
Niculae Dobrescu