Maskirovka

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Maskirovka

Mesajde D Dobre » 06 Dec 2009, 14:34

Nu credeam ca am sa intru in polemica cu cineva dar se pare ca nu am de ales.
In seara in care am postat primul meu subiect pe Geoforum, la scurt timp am am avut privilegiul de a citi raspunsul postat de d-na nicoletaciobanu, adresat d-lui Dumitrescu. Replica venea de undeva din Montreal, Canada. Am fost tentat sa cred ca venea chiar de acolo.
Inceputul articolului contine constatari, aprecieri la adresa d-lui Dobrescu si faptul ca doamna (sau domnul) din Canada a lucrat pe vremuri la Prospectiuni iar acum afla despre noi din presa si de pe internet. Mai sa fie ! Citind mai departe mi sa taiat rasuflarea deoarece apareau scrise niste lucruri greu de probat. Daca chiar cunoasteti ceva legat de activitatea unor persoane, de ce nu va adresati celor in drept ?
Nu cumva prin postarea dvs. incercati sa compromiteti ideea de forum ? Nu cumva incercati sa-l compromiteti pe cel care a creat acest forum si pe cei care vor posta aici ?
Eu cred ca da, la fel cum cred ca Montreal este undeva intr-un cartier din Bucuresti.
Contraziceti-ma va rog si spuneti-mi ca habar nu am de geografie.
Apropo de titlu, stiti ce este maskirovka ? Sigur ca stiti, este un cuvant care vine din limba rusa si care se traduce prin dezinformare, influentare, manipulare.

Semnez cu numele meu,
D Dobre

Va astept pe forum
D Dobre

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA