V-am vorbit despre Stagiatură anul 1, 2 și 3. După ce aveai opt ani în companie puteai să dai un examen de inginer principal în fața unei comisii formate din directorul tehnic, un secretar din cadrul Serviciului Personal Învățământ Retribuire și din șefi ai diferitelor secții care aveau candidați la examen. În fața acestei comisii trebuia să susții o lucrare scrisă propusă de șeful locului de muncă, să o susții oral și să răspunzi și la alte întrebări adresate de membrii comisiei. Prin lucrare și prin susținerea orală trebuia să dovedești maturitate ca să obții titlul de inginer principal.
Eu am fost foarte iubit de Negrescu și am primit ca temă Receptorul Hi-Fix/6, apoi în particular mi-a cerut să scriu și despre alte probleme. Astfel lucrarea a depășit 60 pagini. În 1978, la noi nu erau calculatoare care să fie folosite pe post de mașină de scris. Fiecare pagină era liniată manual la distanța de 25-5-5-5. Caligrafia era cea folosită la desenul tehnic. Lucrarea era structurată pe capitole. Secretarul comisiei a fost încântat de cum arăta și i-a propus lui Negrescu să o multiplice pentru a fi folosită ca studiu de către operatorii de la rețeaua de radionavigație.
După 1990, oamenii muncii au cerut să dispară examenele de inginer principal, așa că am devenit inginer electronist, ca atunci când m-am angajat.
În trecut, conducerea întreprinderii era formată din:
Director general - Traian Gubandru
Director economic - Alexandru Sighișoreanu
Director producție - Marius Milea
Director QHSE - Mihai Mitroi
Director Comercial - Aurel Ciovică
Din 2009 de la venirea echipei americane avem:
President CA and Chief Executive Officer - Gehrig Stannard Schultz
Vice President of Business Development International - Timothy Howard Branch
Vice President of Equity Investments - Jeffrey M. Rayner
Vice President of Business, Marketing and Strategy - Andrew Clark
Director producție - Marius Milea
Director QHSE - Mihai Mitroi
Director economic - Mihai Gubandru
Director comercial - Victor Căplescu
Accounting Manager - Anca Macovei
Vice President Human Resources - Norin Popescu
Manager Logistică teren&Suport Mecanic - Dave MacDonald
Inginer șef mecanic - Philipp Machett
Director operațiuni speciale - Mihail Oprea
Au mai apărut și o serie de Manager și bineînțeles Assistant Manager. Astfel avem:
Director Proiect în loc de șef de echipă
Tax Manager- Daniela Gurgui
Manager Training - Mihaela Stănescu
Manager HR Project - Mihaela Horhocea
Nu am înțeles niciodată ce studii dovedite au Dave și Phil ca să fie manager, respectiv inginer șef. De asemenea nu știu câți subordonați au Mihaela Horhocea și Mihaela Stănescu.
Acum când scriu, îmi dau seama câți sug la SC PROSPECȚIUNI SA . Fulga, de ce nu dai din copită? Atunci când vei rămâne fară lapte te vor părăsi toți. Iar eu nu pot fi păcălit și a doua oară ca să mai aduc nici măcar un cent la aportul de capital. Iubita mea, SC PROSPECȚIUNI SA, vei rămâne fără dotă. Protejază-te.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu