Budapesta

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Budapesta

Mesajde N Dobrescu » 19 Oct 2011, 21:46

Am ajuns la Budapesta. La recepţie era deja un grup care urma să fie cazat la hotel Ibis. Am stat o perioadă în hol şi avînd în vedere că mai aveam de aşteptat, am ieşit afară ca să filmez hotelul unde urma să stau. Ieşind cu camera de filmat în mană, o fată de la Resurse Umane din Ungaria spune în întuneric, cu un glas stins: Haloo. Era îmbrăcată în negru, blondă, cu o rochie scurtă cît o batistă. Atunci mi-am adus aminte de colonelul de la Rompetrol care ne-a prelucrat cînd am plecat în USA: "Aveţi grijă că vă bagă femei pe gît"
Şi conştiinţa Nu şi Nu.
Nu arăt ca Făt Frumos, dar fata a stiut unde să se uite. În partea din faţă a pantalonului se profila ceva consistent. Portofelul meu mai conţinea ceva EURO, $ si RON.
Am fost mulţumit că pe "piaţa muncii" înca mai reprezentam ceva, sau cel puţin portofelul meu.
Am vrut în Romania un job bine plătit şi am fost refuzat de H & M. Nu mi-a dat nici o şansă. Nici nu m-a primit la interviu. Nici nu aplicam pentru sex ca să fiu refuzat fără probă, dat fiind vîrsta mea înaintată.
Îmi revine în minte o poză făcută de "Antrenorul" la singura şi ultima sedinţă de socializare cu cele cinci zîne. Toate erau îmbrăcate în negru. Negrul este o negaţie a tuturor culorilor şi în acelaşi timp subţiază. Oare cît de subţiri vor să pară ?
Nu mi-am pierdut speranţa că cititorii mei sunt mai inteligenţi decît cei de la Ştiri Prospectate.

Al dumneavoastră,

N Dobrescu
17.07.2011
N Dobrescu

Re: Budapesta

Mesajde Soldering Iron » 07 Feb 2012, 21:32

Recunosc. Nu sint prea inteligent si sint si oarecum tinar in bransa.
Stie cineva cine e "H & M", "Antrenorul" si "cele cinci zîne" ?
Soldering Iron

Mesajde N Dobrescu » 07 Feb 2012, 22:12

În scrierile mele folosesc o serie de expresii pe care cei apropiați mie le cunosc. Pentru a înțelege aceste expresii, ar trebui să-mi
citești în ordine cronologică articolele mele. Eu îți voi fi îndatorat pentru acest efort. Pentru început îți spun că H&M este
numele unui lanț de magazine, dar aici eu mă refer la Horhocea Mihaela, manager la Human Resources la S.C. PROSPECȚIUNI S.A.
Într-un viitor articol voi vorbi despre cinci fete într-o poză. Ele sînt cele cinci zîne. Cel care a făcut poza este Antrenorul. Eu sînt
nașul său de botez și ar trebui să-i aduc un miel de paște. Soldering Iron fi binevenit aici .
Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Mesajde Soldering Iron » 07 Feb 2012, 23:00

Multumesc pentru lamuriri D-le Dobrescu. Voi citi tot ce ati publicat aici. Vad ce se intimpla in Prospectiuni. Astept cu nerabdare sa mai scrieti. Mai sint si altii care vorbesc despre forum dar le e teama.
Soldering Iron

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA