Scriu pentru că afară este viscol și ninge. Luni m-a sunat un colaborator și mi-a spus
că i-a plăcut articolul meu . Azi m-a sunat o persoană de la o echipă din teren,
al cărui nume pentru siguranța lui nu îl scriu nici măcar prescurtat, ca să-mi spună că mă
urmărește și îmi citește articolele. Pentru mine aceste gesturi reprezintă mai mult decît
o diplomă de la S.C. PROSPECȚIUNI S.A. căruia i-am dedicat aproape 42 de ani de muncă.
Această diplomă aproape am cerșit-o. Acum nu-mi mai doresc așa ceva. De aceea am
scris Nu am primit această diplomă nici la 25 de ani de
activitate, nici la 30 de ani, nici la 40 de ani. Am spus aceste lucruri și unei persoane sus
puse cînd aceasta mi-a solicitat să mai rămîn să lucrez. Am primit un răspuns care mi-a
cicatrizat rana din mine: Poate și noi am greșit.
Anul trecut am fost într-o excursie în Portugalia. În locul diplomei de la
S.C. PROSPECȚIUNI S.A. , mi-am cumpărat cu 5,5 euro, o diplomă care atestă că am fost în
punctul cel mai vestic al continentului, Cabo da Roca. Așa că pe total am diplomele pe
care le-am dorit.
Numai tu, Mihaela Horhocea nu mă suni. Trebuie să mă suni ca să rezolvăm cu
zilele de CO din anul 2011. Ai grijă să nu fie prea tîrziu.
În articolul meu mă confesam că pînă la acea dată, nimeni nu
mi-a spus:
Ești cool
Ține-o tot așa
Atunci spuneam că o voi suna pe Trestioara ca să mă vorbească de bine.Trebuie să
știți că Trestioara nu este Felicia Lupu. Felicia Lupu este o femeie de succes și atît.
Trebuie ca pe acest Forum să introducem o nebunie. Să votăm. Eu sînt un democrat.
La viața mea am dus multe, de aceea pot suporta orice șoc. Vă propun să votați articolele
mele în funcție de satisfacție cu pînă la trei stele sau trei margarete sau trei morcovi sau
trei gogonele etc. Nu trebuie să detaliez semnificația.
Al dumneavoastră
Niculae Dobrescu