De ceva vreme caut pe internet, tot felul de informații despre nave, epave pe care am lucrat,
despre platforme de foraj marin, despre oamenii cu care am lucrat din afara întreprinderii.
Nu am crezut niciodată că îmi voi petrece atîta timp în lumea rece, virtuală. Așa am găsit pe
cineva care a lucrat pe nava Viteazul, sezonier, cu I.G.G.-ul. Nu am găsit mare lucru despre noi
care am fost pionieri în prospecțiunea seismică marină.
În 1969, cînd s-au început prospecțiunile seismice marine, nu erau multe țări care se puteau
lăuda cu acest lucru. În toată cariera mea, pentru cercetări marine, folosind sistemele
de radionavigație am parcurs peste 60.000 km.,adică am înconjurat pămîntul pe la ecuator odată
și jumătate. Cu sistemele de radionavigație HI-FIX și HI-FIX 6 am furnizat coordonate pentru
seismică, batimetrie, gravimetrie marină, magnetometrie marină, foraje geotehnice, prelevări
de bodene și carote, poziționări de platforme de foraj marin, construcție de diguri, iar pentru
navele nou construite la Constanța și Mangalia am determinat parametrii de manevrabilitate,
inerția, viteza navei la diverse regimuri etc.
Din țărînă ne naștem și în țărînă ne ducem. Am în casă diverse însemnări seci pe care
nu știu dacă le poate cineva asambla atunci cînd spre bucuria unora nu voi mai fi.
La ieșirea la pensie a lui Marin Gonțoiu i-am dăruit o revistă de uz intern a I.P.G.G. în
care șeful de formație Mercea Traian, descria foarte frumos o zi de lucru deosebită pe mare.
Cred că titlul era Jurnal de bord. De aceea, îl invit pe nea Marin să publice pe forum acest
articol. Revista era veche de peste 25 ani.
Proiectul GEOSPACE ROMÂNIA inițiat de Viorel Dumitrescu nu poate fi continuat
de el singur și fară materiale de la noi toți care am trăit și am simțit Geofizica.
Fie ca Dumnezeu să vă înpingă în bine.
Niculae Dobrescu