Umorul românesc

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Umorul românesc

Mesajde N Dobrescu » 18 Ian 2012, 11:38

Aseară m-am uitat la televizor și am văzut diverse știri legate de protestele din țară. Acum la vîrsta a treia, parcă se fac niște conexiuni mai rapide. Pe o pancardă am văzut un mesaj:
Roberta
Fură
Vino și ne
Numără
Toate raportările Jandarmeriei sînt inferioare celor reale. Așa am reușit să fac conexiunea
cu numărătoarea lui Gehrig Schultz. Acesta a venit o dată în anul 2011 și ne-a numărat la LAEG. Numărătoarea nu a fost onestă, deoarece Gehrig a intrat numai în două încăperi. Știa că șefii sînt
sus și nu a mers la ei. După numărătoarea lui a găsit 12 persoane prezente. Atunci a trimis-o pe Felicia Lupu să facă ordine. Aceasta, împreună cu Nicki, au găsit tot personalul prezent, cu excepția unei persoane în concediu medical.
Nici atunci și nici acum nu înțeleg de ce unii oameni fac munci inferioare poziției lor în
firmă. Cine este Gehrig Schultz? Director General. Președintele consiliului de administrație al
S.C. PROSPECȚIUNI S.A. Dar ce a fost mai dureros a fost faptul că Gehrig a venit în baza unei
odioase turnătorii, pentru că avea în mînă un carnețel. Sarcina principală a lui Gehrig Schultz
este să aducă contracte avantajoase pentru firmă.
Am vrut să fiu inginer și de aceea nu am frecventat cursul facultativ de pedagogie, care îmi
dădea dreptul să fiu inginer profesor la un liceu.
În studenția mea, am făcut practică la uzina Electronica, la secția Rotactoare. Pentru indemînarea lor aici erau angajate fete începînd cu vîrsta de 16 ani. E drept și noi eram tineri
și ne mirosea a nucă verde, dar ca să fi inginer, șef de secție, să te sui pe clădirea alăturată
ca să ne supraveghezi, este de neacceptat.
După controlul lui Gehrig Schultz, Nicki a fost nevoit să-și mute biroul jos, la magazie.
Dar aici nu mai are intimitate cînd trebuie să-i facă morală cuiva. Toate discuțiile din birou
sînt auzite și de Maria chiar dacă aceasta nu aude, nu vede, nu vorbește. Maria este nevoită
să iasă din birou, atunci cînd vine un director și în acest timp nu-și mai îndeplinește sarcinile
de serviciu și nu din vina ei.
Al dumneavoastră,

Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA