Pe 11 decembrie 2009 va avea loc sărbatoarea de firmă. Nu pot fi concediat. Nu putem fi concediaţi. Ar fi un dezastru pentru firmă. Gestul ar fi comparabil cu acţiunile medicilor morţii din lagărele de exterminare care întîi dădeau deţinuţilor de mîncare iar apoi îi gazau.
Şi voi femeilor, mamelor, gospodinelor, pregatiţi-vă. Petrecerea va avea loc la mijlocul zilei. Nu veniţi cu rochii de seară. Nu vărsaţi toată sticla de parfum pe voi. Veniţi pentru că sunteţi frumoase. Şi frumuseţea voastră rezultă din faptul că lîngă fiecare dintre voi se află un bărbat care vă iubeşte. Chiar dacă nu mai sunteţi la prima tinereţe, tot frumoase sunteţi.
Eram o dată în spital şi atunci cînd venea o asistentă care ţipa la noi, făceam febră. În alt schimb, venea o altă asistentă care avea în jur de 50 de ani cu o faţă caldă, luminoasă iar temperatura îmi revenea la normal. Nu aveam o febră reală.
Veniţi la petrecere ca să vorbiţi şi cu alţii despre forum.
Forum este un fenomen. Nu poate fi negat.
Cum a apărut creştinismul ? În catacombe, în clandestinitate. Vizitaţi Roma – cetatea eternă.
Eu sunt la vedere şi nu am nimic împotriva tuturor. Vreau ca voi sa fiţi cunoscuţi în interiorul companiei şi nu în afara ei.
Noi şi înaintaşii noştri am creat această companie. Aici am îmbatrînit. Merităm un loc de muncă pentru că suntem capabili.
În USA femeia este respectată. Ea a fost alături de bărbaţii care au colonizat Vestul. Ei îi sunt dedicate monumente ca Pioneer Woman în Oklahoma şi în alte locuri.
Îti mulţumesc Vivi pentru forum. De cînd scriu, am întinerit, am realizat ca nu trăiesc degeaba.
Mi-am instrăinat toată averea. Acum trăiesc la azilul SPERANŢA. Am închiriat un loc contra sumei de 1800 lei/lună. Trei mese pe zi.
Ţie îţi las aceste articole ale mele aşa cum vei dispune tu.
Îţi mulţumesc Vivi.
Intraţi pe forum. Un click are aceeaşi valoare ca şi lumînările care erau aprinse în Polonia în timpul comunismului.
Ştefănescu de la BDS spunea o dată că noi suntem „talpa Geofizicii”. Ne-am supărat. Dar ce metaforă frumoasă !
N Dobrescu